Part 6

62 6 0
                                    

Crkni stoko 😂 duxa00

Naglo otvaram oči i osecam kako se kapljice znoja i suza slivaju niz moje bledo lice. Pogledom razgledam po sobi i vidim da je mrkli mrak, mojim telom prođe talas jeze. Polako ustajem iz kreveta i osetim nalet vrtoglavice koji me istog časa vrati nazad u sedeci polozaj, protresem glavu u nadi da će nestati i ponovo utanem ovog puta čvrsto se držeći za noćni stočić. Laganim korakom dolazim do toaleta i ledenom vodom umivam moje umorno lice i gledam svoj odraz u ogledalu, kao da nije ista osoba. Veliki tamni podočnjaci, crven nos, usne modre i crvene oči. Pokušavam da vidim koliko ima sati na telefonu ali samo napravim gore kada mi jaka svetlost upaljenog ekrana udari u lice. Iznervirana bacam telefon na krevet i širim zavese na prozoru. Iznenađena prizorom ostajem ukopana dok se na mom licu polako pojavljuje onaj iskreni detinjasti osmeh. Izlazak sunca koji se nazirao iza velikih zgrada uspavanog grada delovao je kao da tera tamu. Tojeći tako zagledana čula sam svoj telefon, tačnije stigla je poruka. Bila je to Teta Lidija koja me je pozvala na ručak, nisam ništa odgovorila jer me je iskreno mrzelo. Obula sam svoje papučice i skinula majicu koja je imitirala moju pižamu. Obukla sam sportski top i pamučni šorcić, a kosu vezala u visoki konjski rep. Otišla sam u kuhinju i upalila aparat za kafu i dok sam čekala otišla sam i pustila tv naravno na muzički kanal jer ja ne bih bila ja da ne slušam muziku. Odlučujem večeras da izađem u neki klub i da pozovem Anu, devojku sa kojom sam se sinoć upoznala, i uživam posle dužeg vremena. U misli mi je dolutao dečko tamno crnih očiju i kopkalo me je da li mu je ona laprdara devojka. Sipam kafu u šolju i čujem neku buku koja dobire iz zgrade. Dolazim do vrata i taman kada sam želela da odključam zvono je zazvonilo. Malo sam poskočila i otvorila vrata ispred kojih je stajala Ana sa očima punim suza. Pala mi je u zagrljaj i promumlala nešto sebi u bradu što je ličilo na mucanje. Uvela sam je unutra i stavila šolju kafe ispred nje, sačekala sam da se malo smiri i da mi objasni šta se dešava. Naime ona babuskera ju je izbacila jer je nervira njen alarm za posao, a nije kao da baba ne čuje ni sopstvene misli. Bez razmišljanja ponudila sam joj da ostane kod mene do daljnjeg. Sedele smo tako punih tri sata i pričale o raznim glupostima do trenutka kada ona nije skapirala da kasni na posao. Sva sreća pa ima normalnog šefa koji joj je dopustio da ima slobodan dan.

***

Već sat vremena stojim ispred svog ormara sa željom da nađem nešto savršeno za ručak kod teta Lidija. Ana se razvlači po mom krevetu i pokušava da peva što mene tera osmeh na lice i jezu u kosti. Ko bi rekao da njen tako umiljato glasić zvuči kao kada neko vuče ekser po staklu. Iz ormara vadim svetlo plavu hžljinicu i stanjem ispred velikog ogledala. Odlučujem se za nju i krećem sa šminkom. Pošto naravno kasnim sa spremanje Ana kreće sa sređivanjem kose. Nisam znala da li me više čupa ili grebe ali sve dok ne peva odlično je.

***

Sedim za stolom pored teta Lidije, a ispred mene sedi Dušan sa onom nafrakanom princezicom koja me strelja pogledom iz meni nepoznatog razloga. Vraćam pogled na tanjir u kome se nalazi predivna hrana i sa velikim apetitom jedem i uživam. Teta Lidija me je pozvala da joj pomognem oko tanjira i krenula u kuhinju. Ušavši za njom videla sam njen zabrinuti pogled. Objasnila mi je stvari sa onom retardiranom kravom i pitala me je da pomognem Dušanu da je se otarasiti. Vraćam se nazad do stola i pitam Dušana da li želi u grad uveče eto on rado prihvata dok devojka gleda u mene kao u živog mrtvaka, a ja počinjem da se smejem kao neki poremećeni psihijatriski slučaj. Mislim da mrzim tu devojku.
Kada smo završili sa ručkom pozdravila sam sve i otišla u stan da se spremim za grad, usput sam uzela šećernu vunu na štapići i kao malo dete trpela u usta pokušavajući da je zagrzem, ali bez uspeha jer na sam dodir mojih usana ona se topila i stvarala bombu ukusa u mojim ustima. Osećala sam se kao dete čiji se san ostvaruje. Došla sam do stana i zatekla Anu kako u donjem vešu skače po stanu i igra tango u pokušaju. Nenormalno sam počela da se smejem kada sam videla njenu postiđen facu, ali nedugo zatim i ona je pala pod uticaj mog smeha tako da je ceo sprat odzvanjao osmesima dve lujke.

***

Stojimo ispred kafića i čekamo Dušana koji je rekao da će pobesti društvo. Ispred Ane i mene parkira se mat crni Lamborghini iz kojeg izlaze Dušan, ona kurva i dva dečka čiji izgled mami uzdahe. Dušan nas upoznaje sa drugovima dok meni pogled zastaje na jednom dečku čokoladne kose. Ulazimo u klub i sedam za separe koji je Ana rezervisala i zauzimao mesta tako da preko pita mene sedi dečko čije oči sijaju kao dijamanti. Konobar nam uzima narudžbinu i odlazi. U jednom trenutku poglede su nam se spojili i ja sam i u onoj tami videla ta dva smeđa oka. Stiglo nam je piće i ja sam popila sve na iskap ni sama svesna svog blesavo postupka. Posle dve cašice pića već sam bila patos ali odlučila sam da ću otići na podijum. Praćena Dušanovim pogledom nesigurnim koracima krenula i povukla Anu za ruku. Krenula je naša pesma i bez imalo srama krenule smo njisati kukovima i igrati kao da nam je poslednje. Osetila sam dve snažne ruke na kukovima i nečije telo koje se pribija uz moje. Okrenula sam se uz ritam muzike i spojila pogled sa prelepim braon ocima. Te usne kao da su me mamile tako pune i meke, bez razmišljanja spojila sam ih u jedan dugačak poljubac. Odvojili smo se na kratko kako bi došli do vazduha i osmehnuli se jedno drugom kada sam uhvatila Dušanov pogled kako nas ljubomorno posmatra. Hvatam dečka čije sam ime zaboravila i krećem ka izlazu iz kluba. Na samim vratima osetila sam nalet svežeg letnjeg vazduha i naježila se. Okrećem se ka dečku i pitam ga sramežljivo za ime dok on sa osmehom odgovara Marko. Zamolila sam ga da mi pozove taxi jer se nisam osećala najbolje ali poslednje čega se seam jeste kako padam.

Da evo nastavka napokon, iskreno mrzelo me je da pišem. Izvinite na greškama Ly A.S.

NEUNIŠTIVAWhere stories live. Discover now