Normale Dönüyoruz Galiba

6.2K 257 325
                                    

Enes Başağın hastanede kalmasını isteyip hastaneden çıktı.
Tabiki de biricik aşkı,hayatının anlamı Baturayın'ın yanına gidecekti.Batu ile aralarında çıkan aşk dedikodularından sonra Vaşak ile çıkmaya başlamıştı.Nede:olsa ünlü bir youtuberın gay olması hoş karşılanmazdı bu ülkede.(hikayedeki tek anlamlı cümle)Baturay ona bu olaydan dolayı kırgın olsada o babacığına kızamazdı.Çünkü babacık Enes, Baturayın tek aşkıydı.

Başak sevdiği adamın gitmesinin ardından Şükriyeyi camdan izlemeye başladı.Dünyanın en güzel bebeği olabilirdi.Biran Enes ile bebekleri olduğunda 'bu kadar güzel olur mu?'diye düşünmeden edemedi.Nede olsa kendi genleri güzeldi ama Enesinkilerden şüphe ediyordu.Belkide dünyada gördüğü en güzel bebeğe sahip olabilirdi.Sonuçta Şükriye lanet olası 2 aptal gayin çocuğuydu.Şükriye onun  bebeği olabilirdi. Fırsatları değerlendirebilirdi

Berkcan hayatının aşkı sipaydisinin huzurlu kollarında huzurlu bir şekilde onu seyrediyordu.Geçen bir ay içerisinde ne çok şey yaşamışlardı.Şuan ise her şey normalmiş gibi Orkunun kollarındaydı.Aşklarının meyvesi Şükriye hastanede ölüm kalım savaşı verirken o buradaydı.Acaba onu görebilir miyidi?

Orkun gözlerini açmıştı.Karşısında dünyanın en güzel yüzü ona bakıyordu.Eğilip dudağına derin bir öpücük kondurdu.Onu özlemişti.Gözlerinin içine bakıp"seni her şeyden herkesten çok seviyorum. Beni sakın bırkma bebeyim."Dedi Berkcan sevdiği adamın gözlerinin yeşilinde kaybolurken.Daha da yakınlaşmışlardı."Ben de seni seviyorum benim temel ihtiyaçlarımdansın.Sen olmadığında yalnız hissediyorum. Sana muhtacım.Sen benim sipaydimsin, kahramanımsın."
Orkun bebeğinin anlından öptü sonra onu üzerine çekti. Onu kendi bedeninde hissetmek istiyordu.Orkun onu istediğinin işaretini ona bastırarak gösterdi.Berkcandan onayı alınca işlerine başladılar.O gün iki mutlu genç birbirlerine olan özlemlerini akşama kadar fanfininfinfon yaparak gösterdiler.

Ruhi evine gelmişti.Olayların bu hale gelmesi onu yormuştu.Berkcan'a olan hisleri artık çok saçma geliyordu.Çünkü onun yeni prensesi vardı.Onun melek gibi bir kalbi daha doğrusu Ruhiyi deli gibi seven bir kalbi.Ruhi onu düşündüğü zaman mutlu oluyordu.Ona mesaj attı.

Ruhi:
Bebeğim seni çok özledim.

Ruhinin bebeği:

Ben de seni özledim aşkım.Nasılsın?

Ruhi:

İyiyim portakallı içeceğim fotonu atsana seni özledim.

Ruhinin bebeği:

Bekle aşkım:)

Ruhinin bebeği:

Aşkım snape yeni efekt gelmiş bak 😍😍

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Aşkım snape yeni efekt gelmiş bak 😍😍

Ruhi:

Ya sen dünyanın  en güzel şeyisin seni yerim seni parçalarım prensesim😗😘💚💙💚💙


KARA SEVDA (ORKBERK)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin