Το Τριαθλο Μαγείας.

1.2K 91 116
                                    

3 χρόνια αργότερα.

"Το Τριαθλο Μαγείας θα έχει την τιμή  άλλη μια φορά να φορά να φιλοξενήσει το σχολείο μας. Όπως πάντα μαζί μας θα είναι τα κορίτσια από το γαλλικό ινστιτούτο Μαγείας Beauxbatons.."

Η Μινέρβα έκανε μία παύση και οι πύλες της κεντρικής τραπεζαρίας άνοιξαν. Δεκάδες κορίτσια με γαλάζιους μανδυες ξεχυθηκαν στην αίθουσα. Όλα τα αγόρια είχαν μείνει να τις κοιτάζουν με ανοιχτό το στόμα. Όλα εκτός από τον Σκορπιο. Μέσα από το πλήθος προσπαθούσε να εντοπίσει τα κόκκινα μαλλιά της. Ο Αλμπους του είχε πει δεκάδες φορές ότι καρφώνεται μα δεν τον ένοιαζε ούτε λίγο. Εκείνη δεν του μιλούσε αλλά τουλάχιστον δεν μπορούσε να του απαγορεύσει και να την κοιτάει. Η Μινέρβα καλωσόρισε τα κορίτσια και συνέχισε τον λόγο της.

"Και τα αγόρια από τον Βορά του ινστιτούτου Durmstrang."

Οι πύλες άνοιξαν ξανά. Τα αγόρια φανταζαν τεράστια μπροστά στα μάτια τους. Οι Ροουζ τους κοιτούσε με θαυμασμο. Ενα τσιμπήμα ζήλιας ένιωσε ο Σκορπιος. Ναι ως τότε δεν του μιλούσε αλλά τουλάχιστον δεν ενδιαφέρθηκε και για κανένα άλλο. Τουλάχιστον δεν το έδειξε.

"Φυσικά γνωρίζετε πως ένας μαθητής από κάθε σχολείο θα επιλεγεί να συμμετάσχει στο Τριαθλο. Δόξα θα δεχτεί ο νικητής του. Δόξα που θα τον συντροφευει σε όλη του την ζωή. Μην συμπεριφερθειτε αλόγιστα όμως. Το Τριαθλο Μαγείας εγκυμωνει κινδύνους που μπορεί να σας στερησουν και την ίδια σας την ζωή. Φυσικά όποιος αποφασίσει να ρίξει το όνομα του στο κύπελλο της φωτιάς επιβάλλεται να είναι δεκαεφτά χρονών και πάνω. Αν το κύπελλο σας επιλέξει δεν υπάρχει γυρισμός. Σκεφτείτε προσεχτικά. "

Ο Αλμπους και ο Σκορπιος πήγαιναν στο δωμάτιο τους φανερά προβληματισμενοι.

" Σοβαρά τώρα Αλμπους, σκέφτεσαι να πάρεις μερος? "

" Ναι. Είναι η τέλεια ευκαιρία να αποδείξω ποιος είμαι. "

" Αλμπους δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα. Εξάλλου φαίνεται πως οι ικανότητες σου στη μαγεία έχουν αρχίσει να ξεδιπλωνονται."

"Το ξέρω, μα δεν είναι αρκετό. "

" Τότε θα πάρω και εγώ μέρος. "

" Σκορπιους, είσαι σοβαρός?? "

" Φυσικά. "

" Πες μου ότι δεν το κανεις για την Ροουζ! "

Ο Σκορπιός δεν απάντησε. Εκείνη ήταν ο λόγος εξάλλου.

Πλευρά Ροουζ

New Generation. (Scorpius & Rose) [ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα