Capitolul 13 - Partea I

3.8K 190 25
                                    

Delilah:
Sunt zgaltaita destul de puternic de o mana mare. Ies din mica mea lume intunecata si deschid ochii. Primul lucru pe care il vad este tavanul alb cu modele circulare de culoare neagra, iar mai apoi dau si de ochii blanzi ai iubitului meu. Mana sa dreapta imi mangaie piciorul dezvelit si cealalta strange o cana aurie intre degete.
-Eu ma duc acasa sa ma schimb, apoi la firma, am nu stiu ce sedinta importanta din nou, aici ai ciocolata caldă. Spune el. Zambesc tamp dupa ce ma saruta scurt pe buze. Buze peste care imi trec limba in speranta sa am parte de mai mult. Prind cana intre mainile mele, eu fiind acum asezata in fund, uitandu-ma recunoscător la Michael.
-Multumesc mult. Murmur rusinata, secvențele de aseara trecandu-mi prin cap rapid fara vreun avertisment. Imi strang picioarele la piept si mai i-au o gura din deliciosul lichid. Michael este imbracat in acelasi costum de ieri, doar ca in loc de camasa cu câțiva nasturi lipsa are un tricou negru, simplu, probabil dat de Luke. Imi ling buzele, simtind pentru ultima oara gustul de ciocolata pe ele, eu lasand cana pe noptiera sub privirea lui Michael.
-Te-as putea privi toata ziua. Spune el si eu chicotesc. Ma asez in poala sa, ghemuindu-ma in bratele sale.
-Fa-o. Il îndemn fara tragere de inima si zambetul ce a urmat este molipsitor deoarece am si eu imediat unul pe buze. Gura lui se apropie de a mea si cand buzele noastre fac contact rămân putin perplexa, dar imi revin rapid. Sunt prima care dezvolta sarutul, Michael continuand într-un ritm innebunitor, devenind greu sa mentii ritmul pentru amandoi. Ma desprind de el surazand si deschizand ochii, bucurându-mă de auriul frumos din ochii sai.

-O sa intarzii la firma. Il desprind din transă si el imi eliberează parul chicotind.
-Daca vreau ma duc, daca nu, nu. Exact ca un copil mofturos spune dar eu stiu ca are dreptate. Daca vrea merge daca nu, nu merge. Trebuie sa fie frumos, asa e? Mii de oamenii merg acolo din ordinul lui si el nu isi face aparitia.
-Te duci. Ma incrunt eu dupa revelatia mea. Buzele i se unesc într-o singura linie, uitandu-se la mine inexpresiv.
-Deci vrei sa scapi de mine. Spune Michale aproape ranit si eu neg cu vehementă.
-Nu, doar ca sunt atația oameni ce vin acolo pentru tine, sa iti ofere serviciile lor si tu stai sa te giugiulești acasă cu iubita. Replic eu si se pare ca i-a trecut dupa privirea lui amuzată.
-Ne mai giugiulim puțin si dupa ma duc. Buzele sale se lipesc de ale mele si într-o clipa este deasupra mea. Ii inconjor gatul cu bratele si imi înfig puternic degetele in gatul sau atunci cand imi musca varful limbii, si dare puternice se formează pe gatul sau atunci cand imi suge locul vătâmat.

Imediat dupa aceea a plecat. Pe balcon, spunând ca e mai scurt si mai putin periculos drumul pana la masina sa. Prima data nu mi-am dat seama. De fapt nici acum nu stiu la ce se referă. Mi-a spus si ca o sa imi trimita un mesaj cum ajunge la firma dar asta e partea doua, ved daca o sa ii raspund.
-Bună dimineața soare. Spune Calum fericit si eu ma intreb doar ce mama naibii face in casa mea atat de devreme.
-Neața. Ii raspund dupa ce imi revin. Confuzia este si mai puternica cand ii vad si pe ceilalți doi pe canapea jucandu-se fifa, gasca fiind completa cu fratele meu ce sta pe canapea cu telefonul in mana.
-O sa stam la tine o saptamana. Spune concentrat la joc Mike, injurand puternic cand ratează golul ce trebuia sa il dea.
-De ce? Intreb curioasă si Jason este cel care imi raspunde
-Parintii tai fac nu stiu cați ani de casatorie. Spune si da din umeri nepăsător.
-Douazeci si cinci surioară, nu stiu ce casatorie de tinichea. Spune Luke si eu imi dau ochii peste cap la prostia de care de dovada. Nu am nimic ca baietii stau aici, din contra, ma bucur, insa nu stiu daca se va bucura asa de tare si iubitul meu.

Dupa ce am mancat, si Luke mi-a povestit cum l-a strecurat pe Michael cu mine in brate pana la camera mea, moment la care am fost nevoita sa ma abtind sa urlu de rusine, mai ales cand morala auzita de fratele meu a fost desprinsa din filme...din filmele de groaza, mi-am sunat si parintii zicandu-le un "La multi ani!" călduros pe care l-am primit cu mare placere.

"De la: Michael O'Pry
Subiect: Giugiuleală
Mesaj: Aș prefera sa fiu in pat, cu tine, giugiulindu-ma, decat pe scaunul asta asteptand sa inceapa o ședință de-a dreptul tâmpită.
Catre: Delilah Carren"

O usoara umbra de roseata pune stăpânire pe obrajii mei si chicotesc ca o majoreta dintr-un film de prost gust.

"De la: Delilah Carren
Subiect: Dezvăluiri
Mesaj: Gasca de nebuni a fratelui meu s-a mutat previzoriu la mine, ai mei fac douăzeci si cinci de ani de casatorie si au plecat într-o vacanta timp de o saptamana. XOXO
Catre: Michael O'Pry"

Nu stiu cand de mult a îmbunătățit situația acel "XOXO", dar sigur deja a turbat. Il inteleg, eu daca as afla ca trebuie sa stea cu alte trei fete in casa l-as obliga sa stea cu mine.

"De la: Michael O'Pry
Subiect: Mutarea
Mesaj: Te muți la mine iubito, fă-ți bagajele, trec pe la tine sa te iau diseara. XOXO
Catre: Delilah Carren"

Oare daca imi retrag gandurile mesajul va dispărea? Oftez îndelung injurand puternic si colorat, trantind telefonul pe pat. Nu pot sa fac asta, tata si Luke nu m-ar lasa in veci sa ma mut cu Michael. Chiar si provizoriu. Luke da buzna in camera si eu pufăi, altul care citește ganduri.
-Fă-ți bagajele. Spune el si imi deschide dulapul scotand o valiza de acolo
-Ma lasi sa ma mut la Michael? Intreb socata si el scapa valiza din mana
-Ce mă? Parca neauzind intreaba încruntat si imi dau seama ca asta a fost o nepotrivire de moment.
-Ăh...unde mergem? Intreb eu vrand sa schimb subiectul si chiar funcționează.
-Seattle. Fața pur si simplu imi cade si ma intreb ce Dumnezeu l-a apucat.
-De ce? Intreb tragandu-mi sutienul din mana lui. Luke se uita la mine ranjind si stiu ca o sa urmeze ceva neplăcut pentru mine.
-Pentru ca se aduna cei mai buni dintre cei mai buni la capitolul curse. Asta doar pe pista din Seattle. Plecam in doua ore. Spune raspicat si eu ridic o sprânceană pufaind. Si normal ca el si cei trei nu puteau lipsi. Fratele meu este cel mai bun cand vine vorba de cursele de masini, cel putin doar in orasul nostru.
-Eu nu pot rămâne acasa? Intreb desi as vrea din toata inima mea sa merg. Gandul ca o sa fiu la atatea mile distanta de Michael ma întristează, si nu as vrea sa ma indepartez de el sub nici o forma.
-Nu. Spune scurt Luke. Tip de exasperare atunci cand pleaca din camera si dau cu piciorul furioasă in mica valiză. Telefonul ma anunța ca am primit un mesaj si imi aduc aminte ca nu am raspuns la primul, rahat.

"De la: Michael O'Pry
Subiect: Plecare
Mesaj: Trebuie sa plec doua zile in Seattle, lucruri legate de firma. O călătorie de afaceri.
Catre: Delilah Carren"

Ma incrunt citind mesajul. Nu il cred. El este unul dintre cei mai buni, si conform spuselor fratelui meu, el va fi acolo. Sutienul imi cade din mana, in valiza si tastez furioasă.

"De la: Delilah Carren
Subiect: Plecare
Mesaj: Du-te iubitule, inteleg, e pentru firma doar, nu? O sa te astept cuminte si nerabdatoare acasa. Pupici :*
Catre: Michael O'Pry"

Bine domnule O'Pry. Daca tu minti pot face si eu acelasi lucru. Ne vedem la Seattle, tu pe motorul tau, inconjurat de tot felul de curve si eu langa fratele meu privindu-te satisfăcută ca te-am prins cu minciuna in sac. Telefonul imi bizaie din nou atunci cand termin bagajul de facut, eu îmbrăcată fiind deja.

"De la: Michael O'Pry
Subiect: Tu
Mesaj: Te rog ai grijă cat timp sunt eu plecat, sa nu fiu nevoit sa fac cale întoarsa ca ai pățit ceva. Plec într-o ora, iti dau mesaj cand ma urc in avion.
Catre: Delilah Carren"

-Sunt gata. Anunt eu cand ajung jos cu micul meu bagaj, unde baietii sunt doar cu niste genți lungi si putin late, de sala, in mana. Nu si-au luat asa multe.
-Ma bucur ca pana la urma ai coborât. O sa te distrezi, o sa vezi. Spune Luke si eu zambesc fals. De ai știi inca cat...doar de ai știi frațioare.

Constat ca mă iubești!Onde histórias criam vida. Descubra agora