Capitolul 8

596 26 7
                                    

                                 OPTHELIA McCarthy

      --Nu stiu ce să spun, nu pare prea potrivit. E inceput de an!  spun eu încercând s-o conving pe prietena mea că alegerea făcută de ea nu era corectă.

       --Ai promis!  spuse ea pe un ton dramatic.  Nu-ţi dai seama?  Ai promis pe degetel...

       --Nu e nevoie să dramatrizezi totul!  Am promis că o sa merg la orice petrecere la care vrei tu,  nu am zis că nu am voie sa-ti influenţez decizia!

       --Îţi dai seama ca tu acum încerci sa ma convingi sa nu merg la o petrecere organizată de SHOT?  Adică va fii şi Cale acolo...  Hai că oricum o să te fac de nerecunoscut,  doar lasă- te măsluită de mine.  Nu o să regreţi !

 
       Ca de fiecare dată nu-mi dă de ales. Ca de fiecare data ea preia conducerea,  ca de fiecare dată eu ajung păpuşa ei. Azi e ziua de ajun. Ce repede a trecut timpul...  Adică, abia săptămâna trecută am venit aici si deja sunt obligată de catre prietena mea sa merg la o petrecere organizată de SHOT.

          Ce brutalitate!

         Nu spun că nu mi-ar plăcea,  dar până la urma e grupul acela SHOT.  Am reusit sa nu dau ochii cu ei,  dar azi când prietena mea a aflat de "minunata" lor petrecere , veni spre mine cu haine si machiaj pentru a ma pregăti.

         Se pare că ea îl place pe colegul meu din spatele meu la şcoală. Se pare că in spatele meu stă chiar însuşi Căle.  Minunat, nu?  Eram ironică,  dacă nu v-aţi prins.  A fost destul de greu să nu-l bag in seamă din cauza ghionturilor primite in timpul orei. M-am imprietenit cu doamna Fox.  Ciudat nume de familie,  dar totuşi imi place. Mi-a dat si un teanc de cărţi pe care le-am citit in 4 zile. Ayla se mira. Nu e aşa de greu sa citeşti  12 cărţi de câte circa 400 de pagini in 4 zile nu? 

           M-am lasat manevrată de prietena mea,  iar rezultatul este unul nepomenit. Părul meu şaten cu vârfurile blonde acum era aranjat in câteva bucle nărăvaşe . Machiajul nu era strident,  şi imi eclipseau in ochi o dorinţă pe care n-am avut-o vreodată.  Să fiu în sfârşit eu.  Rujul aprins imi contura perfect buzele.

          Prietena mea mă priveşte mândră de opera ei de artă ce şade pe faţa mea şi imi face semn spre pat. O rochie frumoasă îşi făcea veacul pe patul meu. Acel roşu aprins al rochiei imi pune in evidenţă culoarea ochilor mei. Decolteul aproape ca nici nu exista,  dacă nu-l puneam in calcul pe cel din spate care probabil va fii acoperit de părul meu. Dar nu-mi plăcea. Nu sunt eu asta.

         --Vreau o fustă şi un top! Îi spun prietenei mele.

           Azi o să las fiara din mine să iasă.  Astăzi o să fiu eu!

     Nu ezită si se îndrepta spre dulap.  Îmi alege o fustă roz pal şi o bluză albă,  a compania te de nişte sandale simple roz nude. Aceasta părăsi camera iar eu mă alert spre îmbrăcăminte,  făcându-i onoarea de a şedea pe mine in astă noapte.  Azi nu voi mai fii incompetenta Michelle McCarthy,  azi voi fii fermecătoarea Ophelia McCarthy.

       Când ies din cameră ma îndrept spre sufragerie. Am uitat să va specific ca ne-am mutat la propria noastră casă si ca in garajul nostru enorm avem 6 masini?  Da... aşa credeam şi eu.  Acolo stăteau fraţii mei,Anthony,  Ryan si cei de la Shot? Acum nu trebuie să ma ascund.  Respiră inspiră.  Cobor cu grijă scările,  incat sa nu mă mai împiedic ca data trecută. Ajunsă jos băieţii rămân cu gurile căscate.

            --Wow!  Arăţi excepţional!  spuse Ryan şi ceilalti il aprobă.

            --Nu va mai holbaţi ! Spun şi o observ pe Ayla iesind din bucătărie mulţumită de feţele primite si le facu o poză.

            --Asta trebuie pus in albumul meu cu anomali!

            --Fratilor ea este sora noastră M-..

            --Ophelia McCarthy,  îl întrerup pe Oliver din a spune ceva ce n-o să-mi convină.

            --Urs, spune Urs şi imi intinde mână. Ceilalti sunt Juno,  Sorin şi Cale. Eu îi ştiam deja. Ce ai aici?  spune arătând spre tatuajul meu de pe mână stânga.

            --Un simplu tatuaj,  nimic important,  spun în timp ce voiam să ascund tatuajul.  Dacă avea să ma identifice cineva dupa el? Imi i-au manusile de piele fără degete din ce a ca din acelaş material si mi le pun pe mâini.  Trebuie să stau departe doar de Urs.  Cât de greu poate fii?  Să mergem!  spun autoritară.

       
            Urs pleacă inainte acompaniat de Cale in dreapta sa si Sorin in stânga cu Juno in spatele tuturor.  Gemenii impreuna cu Ryan se îndreaptă spre mine.

 
            --Ce ai in gând?  mă întrebă Bryne in şoaptă

            --O să vedeţi,  dar sa ştiţi de pe acum că sora voastră va fii prezentă la petrecere in persoana lui Ophelia,  nu Michelle de la şcoala!  spun tot in şoaptă şi mă îndrept spre uşă impreuna cu prietena mea lasandu-i pe băieţi să ne privească spatele.

     De acum totul se va schimba....

Tocilară cu farmec ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum