Ο Δεύτερος Άθλος.

1.1K 101 45
                                    

Την επόμενη μέρα ο Σκορπιός είχε ήδη γυρίσει στο Χογκουαρτς. Ο Ντρακο ακούστηκε πολύ ενθουσιασμενος με την Λούση ενώ πρότεινε στο Σκορπιο να του γνωρίσει την νεαρή μάγισσα. Ο Σκορπιός χαμογέλασε αμήχανα καθώς ο σκοπός της επίσκεψης του ήταν να πάρει την συμβουλή του Ντρακο ώστε να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν ανώδυνα από την Λούση.

Γυρίζοντας στο Χογκουαρτς όμως το μυαλό του έμεινε κολλημένο στην Μαλενα.

Οι μέρες περνούσαν με την Ροουζ να μην του ρίχνει ούτε ματιά. Προσπάθησε να της μιλήσει μα εκείνη πάντα περίμενε να απομακρυνθεί εκείνος αρκετά ώστε να βγει από την αίθουσα. Συχνά έμενε ως αργά στο γραφείο του πατέρα της. Οι εμφανίσεις της στην αυλή είχαν γίνει και εκείνες ελάχιστες. Είχε γίνει και εκείνη μία σκιά, ένα φάντασμα στους τοίχους του κάστρου, την έβλεπες μα δεν μπορούσες να την αγγίξεις.

Η Παρασκευή δεν άργησε να έρθει. Ο Σκορπιός ηταν εντελώς απροετοιμαστος για αυτό που επρόκειτο να αντιμετωπίσει. Οι μαθητές του σχολείου είχαν μαζευτεί για ακόμη μία φορά στην εξεδρα. Σε ένα ψηλό βάθρο βρισκόταν οι καθηγητές του Χογκουαρτς. Η Μινέρβα ξεχώριζε από όλους.

"Βρισκόμαστε απόψε εδώ όπου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη δοκιμασία του τριαθλου Μαγείας. Το σημερινό αγώνισμα δεν θα είναι μία επίδειξη μυϊκής δύναμης. Η αλήθεια είναι πως και οι μαγικές ικανότητες θα παίξουν ελάχιστο ρόλο. Ο μάγος πριν μάθει να ελέγχει τον κόσμο γύρω του πρέπει να μπορεί να ελέγξει τον ίδιο του τον εαυτό. Οι τρεις αγωνιζόμενοι αυτό θα κληθούν να κάνουν απόψε. Μέσα στο γυάλινο δωμάτιο που βρίσκεται πίσω μου υπάρχουν μαγικά πλάσματα. Τα μαγικά πλάσματα αυτά ονομάζονται Μπογκαρτ. Τα Μπογκαρτ παίρνουν την μορφή των μεγαλύτερων φόβων του μάγου. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνα αν ο μάγος δεν μπορέσει μα ελέγξει το μυαλό του. Για τον λόγο αυτό θα σας παρακαλούσα οποιαδήποτε στιγμή αισθανθείτε πως απειληστε να βγείτε από αυτήν την πόρτα. Στόχος σας ειναι να αντιμετωπισετε τους φόβους σας και να μπορέσετε να σώσετε το πρόσωπο που κρύβεται μέσα στο δωμάτιο. Ο χρόνος σας είναι δύο ωρες. Καλή σας επιτυχία"

Στο δωμάτιο μπήκε πρώτη η Λούση. Στην εκπνοή του χρόνου κατάφερε να βγει από αυτό έχοντας στο πλάι της μία από τις φίλες της στο γαλλικό ινστιτούτο. Φαινόταν τόσο τρομοκρατημένη που δεν μπόρεσε καν να χαρίσει ενα χαμόγελο νίκης. Ο Σκορπιός την κοιτούσε προβληματισμενος μα εκείνη δεν φάνηκε να τον έχει προσέξει.

New Generation. (Scorpius & Rose) [ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα