Μην φοβάσαι αγάπη μου

271 18 17
                                    

Ηταν η μέρα που θα έκαναν το τραπέζι στην Μακγκόνακαλ η Ναρκύσσα απο το πρωί δεν είχε σταματήσει να κάνεις δουλειές δεν άφησε τα ξωτικά να μαγειρέψουν αλλά έφτιαξε μόνη της ενα πεντανόστιμο γεύμα με 3 πιάτα : ορεκτικό, κύριος πιάτο και γλυκό.  Η Μινέρβα έφτασε στην ώρα της και έφερε ενα μπουκάλι κρασί και ενα μπουκάλι απο την σπιτική βυσσινάδα της που η Ναρκύσσα λάτρευε. Η βραδυά πέρασε πολύ ευχάριστα η Μινέρβα φαινόταν να απολαμβάνει την συντροφιά τους κάποια στιγμή που καθόντουσαν στην βεράντα η Ναρκύσσα και ο Λούσιους σηκώθηκαν όρθιοι και έκαναν μία πρόταση στην Μινέρβα << λοιπόν κυρία Μακγκόνακαλ θα θέλατε να μας παντρέψετε?? >> είπαν και οι δύο ταυτόχρονα και την άφησαν άφωνη << θα ήταν μεγάλη μου τιμή >> είπε και αγκάλιασε τα δύο παιδιά που της ήταν τόσο αγαπητά.
Την επόμενη μέρα αποφάσισαν να πάνε στους γονείς της Ναρκύσσα για να τους ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη της αλλά τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα περίμεναν αντίθετος έγινε ενας μεγάλος καυγάς στον οποίο αναμίχθηκαν και οι αδελφές της. Η Ανδρομέδα τους αποκάλυψε ότι αγαπάει έναν Μαγκλ και έφυγε απο το σπίτι ενώ η Μπέλατριξ τους είπε ότι θα έφευγε μαζί με την Ναρκύσσα και δεν θα γύριζε πίσω αν δεν δεχόταν και εκείνη πίσω. Εφυγαν απο τον οίκο των Μπλάκ και άρχισαν να περπατάνε η Ναρκύσσα έκλαιγε απαρηγόρητη μέχρι την στιγμή που ένοιωσε έναν δυνατό πόνο στην κοιλιά της σαν κάποιος να την έσκιζε στα δύο. Μεταφέρθηκαν στο μέγαρο Μαλφόι και κάλεσαν τον γιατρό ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η Ναρκύσσα είχε χάσει το παιδί ο Λούσιους έτρεξε στο δωμάτιο που βρισκόταν η γυναίκα του την πλησίασε κάθησε δίπλα της στο τεράστιο κρεβάτι και την τράβηξε στην αγκαλιά του ένιωσε τους λυγμούς που τράνταζαν το κορμί της, κατάλαβε πως έπρεπε να μείνει δυνατός για να νιώθει και η Ναρκύσσα πως έχει ενα στήριγμα. Αποφάσισε να της μιλήσει να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του να την παρηγορήσει με κάποιον τρόπο << μην φοβάσαι αγάπη μου όλα θα πάνε καλά, ο γιατρός είπε ότι δεν έφταιγε ο οργανισμός σου είσαι απόλυτα υγιής και μπορείς άνετα να φέρεις σε πέρας μία εγκυμοσύνη >>δεν έβρισκε τίποτα πιο λογικό να της πεί έτσι της είπε την αλήθεια << τότε γιατί δεν τα κατάφερα >> είχε βγεί απο την αγκαλιά του και τον χτύπαγε στο χέρι του με την λιγοστή δύναμη που είχαν τα χέρια της χέρια μετά εξουθενωμένη ξανά έπεσε στην αγκαλιά του και ξέσπασε σε ακόμα πιο δυνατούς απο πρίν λυγμούς << γιατί... Γιατί... Πες μου γιατί... Το ήθελα όσο.. Τίποτα αυτό το παιδί... Γιατί να... Το χάσω >> την έσφιξε στην αγκαλιά του, έκλαιγε μέχρι που την πήρε ο ύπνος, ένας ύπνος ήσυχος σαν θάνατος της επόμενες μέρες της πέρασε με πολλές ώρες ύπνου απο τα πολλά υπνωτικά φίλτρα που της έδιναν η Αδελαΐς και η Μπέλατριξ ο Λούσιους είχε μέσα σε λίγες μέρες γίνει η σκιά του εαυτού του δεν μίλαγε δεν έτρωγε δεν έκανε τίποτα το μόνο που έκανε ήταν να κάθετε δίπλα στην γυναίκα του και να της κρατάει το χέρι. Σε 2 ½ εβδομάδες ηταν ο γάμος και κανείς δεν ήξερε αν το ζευγάρι επιθυμεί να τον αναβάλει η να των κάνει κανονικά στην ώρα του και αν συνέχιζαν έτσι το μόνο σίγουρο ηταν πως δεν θα μάθαιναν.
                                                                       

Τρίτο κεφάλαιο στην σειρά να ένας καλός λόγος για να μην φάω κράξιμο που εγώ έκανα ωραία και καλά της διακοπές μου και εσείς περιμένατε ποτέ θα ανεβάσω κεφάλαιο

Ερώτηση : θα κάνατε μέσα στο καταχείμωνο μπάνιο στην θάλασσα??  Εγω παντός ναι... με χίλια... ανετα. Λατρεύω την θάλασσα.

Αυτό το κεφάλαιο είχε 593 λέξεις μέχρι το επόμενο κεφάλαιο φιλιά

                                         Χαρούλα Τσόλη

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Χάρι Πότερ : Η αγάπη ενός θανατοφάγουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα