"festék nyom"

8.1K 288 3
                                    

Adam eldöntött az ágyon és puhán csókolt , száját szétnyitotta és végig nyalt alsó ajkamon . Szétnyitottam ajkaim és Adam nyelve bejutott az én számba . Két kézzel fogta az arcomat mig én az egyik kezemmel a hajába túrtam a másikkal pedig az oldalát simogattam . Adamel egy percre elváltunk levegő hiány miatt , de amint nyertünk elég oxigént újra heves csókcsatába kezdtünk . A telefonom csörögni kezdett mire elváltunk egymástól és bosszúsan néztünk a készülékre . Adam a kezembe nyomta és lemászott rólam , azt hittem Tiffani az , de amint megláttam a kijelzőn villogó nevet kiszaladt az arcomból a vér és levegőt is nehezen kaptam . "Apa".
-Apa? .-szóltam bele akadozva mire Adam rám kapta a tekintetét , de semmit se tudtam leolvasni az arcáról . -Szia kicsim.-köszönt bele a telefonba boldogan . "Kicsim"? Mi az isten talán megörült , sose hívott kicsimnek még csak nem is becézgetett alig törödött velem aztán most meg csak így a semmiből felhív ! Adam izmai megfeszültek , de nem csinált semmit csak állt és haragos tekintettel nézte a telefonom .
-Öhm.. mit szeretnél?
-Hát anyád nem mondta még?-Szólt bele bossszúsan . És apa vissza tért .
-Mit is?-Kérdeztem feszültem , felálltam az ágyról és az ablakomhoz sétáltam .
-Hogy eljössz hozzánk 27-én és a szünetet itt tőltöd majd .
-Nem , nem mondta .-Ráztam meg a fejem bosszúsan és a tenyeremet a hüvös üvegre tettem .-De apa ! Nem szeretnék menni . Miért nem mehetnék akkor amikor szoktam ? Az a két nap nekem bőven elég és a ba..-Nem tudtam befejezni , mert apa dühösen beleszólt a telefonba.
-Elég legyen a kifogásokból ! Miért olyan nagy kérés , hogy elgyere ?! A lányom vagy és az új családomat szeretném bemutatni neked !
-A mid?-Hangom elcsuklott . Összeszorítottam a szemem és kipréseltem magamból a szavakat .- Az új családod? Minket már elfelejtettél? Egy olyan helyzetbe próbálsz bele kényszetíteni amit gyülölök ! Gyülölöm , hogy elfelejtettél , hogy már alig keresel és pont most mikor már kezdtem beletörödni abba , hogy az apám elfelejtett felhívsz és bejelented , hogy az új csaláfodnak beakarsz mutatni !-Zihálva kinyomtam a telefont és sírni kezdtem. Adam magafelé fordított és nyugtatás képpen a hátamat kezdte simogatni . Percekkel később leült az ágyamra és az ölébe húzott . Nem kellettek ide szavak , Adam megértett és én is őt.

-Nem akarok menni.-suttogtam magam elé mire Adam rám kapta a tekintetét és megpuszilta az arcom .
-De kicsim ha nem mész el rosszabb lesz . Nem kell ott lenned egész szünetbe .
-Tudom , de ..-Óvatosan felnéztem rá és végig simitottam a száján .-Egyedűl nem fogom bírni . Nem jönnél el velem?-Adam arca ellágyúlt és puhán megcsókolt .
-Tudod , hogy elmennék , de nem lehet .
Elhúztam a számat és egy hatalmasat sóhajtottam . -Rendben akkor kénytelen leszek bele gyömöszölni a böröndömbe.-Bólogattam hevesen , de amint megláttam Adam arcát gyorsan megráztam a fejem .-Nem , még sem gyömöszöllek bele .
Adam elnevette magát és megrázta a fejét .
-Elmennék veled , édesem . De nem akarom , hogy közted és az apád között mégnagyobb legyen a feszűltség . De ha szeretnéd elviszlek hozzá .
Szemeim felragyogtak és örömömbe ugrálni kezdtem az ágyon . Adam elkapta a derekam és lerántott az ölébe .
-Hol is tartottunk az elöbb ?.-Kérdezte csábosan és megakart csókolni , de én kimásztam az öléből .
-Ott , hogy megkell festenem apa ajándékát .-Egy ügyetlen puszit nyomtam a szájára és elkezdtem előpakolni a cuccaimat .
-Adam megkérhetlek arra , hogy az ecseteimet kimosnád?.-Válaszát megse várva nyomtam a kezébe az elöbb említett tárgyakat én pedig folytattam a pakolást .

Adam visszahozta az ecseteket és a kezembe nyomta majd az egyik ujját belemártotta a kinyomott festékbe és az arcomra kente . Na ennek se festés lesz a vége .

Rossz fiú (Befejezett)ÁTÍRÁSTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang