Capitolul 1

8K 220 29
                                    


Harry P.O.V

Ce veste vrea să ne de-a mama ? Oare va veni și Rose ? Sigur s-a schimbat foarte mult în acești ani ! Dar tata ce mai face ? De ce Rose nu mi-a mai răspuns mie sau Gemmei de aproape 3 ani la niciun apel ? Poate... Dar un irlandez mâncăcios și enervant mă scoate din gândurile mele !

- Styles la ce te gândești ? Mă întreabă Niall și observ că toți băieți se uit la mine cu o sprânceană ridicată confuzi .

- La cea mai frumoasă fată din lume și cu care am împărțit pântecul mamei ! Le spun și ei se încruntă.

- Gemma? Mă întreabă toți de-o dată și eu dau în cap negativ .

- Sora mea geamănă ! Le spun și ei fac ochii cât cepele și cască gura.

- Ai o soră geamănă? Întrebă , din nou , toți de-o dată și eu dau din cap afirmativ .

- Cum de nu am întâlnit-o până acum ? Mă întreabă Louis .

- Când mama și cu tata au divorțat ea a rămas cu tata și el sa mutat în N.Y . Le explic și ei dau din cap.

- Și cum o cheamă ? Mă întreabă Luam curios .

- Rosalind Anabelle Styles , dar noi uneori îi mai spunem Queen ! Îi răspund zâmbind .

- Deci ea e o Regină ! Ajunge la acesta concluzie Zayn

- Dap ! Îl aprob .

Ma uit pe geam și mașina se oprește . Coborâm din autocarul trupei și chiar când toți am coborât își face apariția și o limuzină luxoasă cu niște boliduri în spatele ei . Din limuzină , spre mirarea mea , coboară chiar...

Rose P.O.V

Nu-mi place s-o lungesc , deci voi trece direct la prezentări . Eu sunt Rosalind Styles , da fratele meu e Harold , dar îl urăsc și pe el și pe Gemma ! Nu pot să vă spun acum motivul pentru că s-ar putea să am un atac de panică , doamne ce clișeic , dar presimt că o să aflați foarte curând motivul ! Așa , am 19 ani , 1.55 m înălțime Minion ! Suntem aceași persoană dragă deci și tu ești minionă ! Touche !

Îmi place să desenez , pictez , dansez , îmi place să mă dau cu skateboardul si sunt membră a organizației mafiote , din nou , clișeic ! Eu și încă câțiva chestionăm mafiile . Normal că fiecare are câte o mafie puternică din țară sa , sau continentul său pentru a o reprezinta . Eu reprezint Marea Britanie .

Așa acum să revenim cu picioarele pe pământ . Intru în dressing și decid să mă îmbrac așa:

Parul îl las pe spate , mă machiez cât de natural se poate , îmi pun tot ce e e necesar în geantă (telefonul , căștile cu fir , căștile bluetooth , șervețele uscate/ umede , bateria portabilă , carcasa cu ochelari de vedere , carcasa cu ochelari d...

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Parul îl las pe spate , mă machiez cât de natural se poate , îmi pun tot ce e e necesar în geantă (telefonul , căștile cu fir , căștile bluetooth , șervețele uscate/ umede , bateria portabilă , carcasa cu ochelari de vedere , carcasa cu ochelari de soare , șervețele pentru ochelari , mini trusa de machiaj , parfumul , niște acte importante și pistolul) Îmi iau tocurile , îmi pun inelul , brățara , geacă de piele , geanta și ies din cameră .

Ajung jos în living unde era gașca mea și plecăm , cum îmi era lene să conduc așa că merg cu limuzina și gașca cu propriile lor mașini . Ieri am ajuns în Londra și acum ne îndreptăm spre casa mamei pentru nu știu eu ce veste importantă .

Ajungem repede la casa mamei și înaintea noastră era un autocar și din el iese chiar minunata trupă a fratelui meu . După ce limuzina oprește îmi așez frumos geaca de piele , o las descheiată , îmi pun ochelari de soare și cobor din limuzină .

Imediat după mine iese și gașca din mașinile lor . Fratimiu se uita cu gura căscată și ochii cât cepele la mine . Nu-l bag în seama și îmi văd de drumul meu spre ușa casei . Nu mai bat la ușă și intru direct . Mama imediat îmbrățișandu-mă .

- Scumpo ești așa de frumoasă ! Îmi spune și eu zâmbesc mai mult forțat , imediat intră și gașca , mama sărind pe ei. Mariano dragule mă bucur să te revăd , Iris la fel de frumoasă ca în totdeauna , Diana , Domne îmi place ce ți-ai făcut la par , Jessica drăguțo , Alexia la fel de zâmbitoare ca în totdeauna , Lola dragă nu mai fi așa de serioasă , Luck sper că ai o iubită astfel sora ta ți-o va lua înainte , Fede ce te-ai mai schimbat ! Începe cu prostiile și eu îmi dau ochii peste cap.

- Nu s-a schimbat ! Îmi șoptește Mariano și își pune mâna pe umeri mei.

- Nup ! Îi spun și apare și trupa lui cârlionți.

- Harry ! O aud pe Gemma parcă de nicăieri și sare în brațele lui.

Îmi dau ochi peste cap pentru a nu știu câta oară de când am ajuns și bat din picioar până mama le oferă același tratament și maimuțoilor.

- Harry dragule ți-a mai crescut parul , Niall irlandezul meu blond și mâncăcios , Liam mă bucur că ești încă cel mai responsabil din trupă , Louis ce ai mai făcut... Apoi se aproprie de urechea lui și îi șoptește ceva la ureche , iar acel Louis începând să se înroșească și după ce mama se îndepărtează de el începe să de-a din sprâncene succestiv . Zayn ai rămas tot același misterios, termina și eu bufai.

Dar să fiu sinceră acel Zayn arăt cel mai bine din toți ! Și pare o varianta a mea masculină , dar cred că nu ar răni nici o muscă , dar să omoare un om. Și cred că părinți lui știau ce știau dacă i-au pus numele Zayn , din câte știu eu Zayn înseamnă frumos în arabă .

- Plictisită? Întreabă Mariano amuzat și eu îmi dau ochii peste cap , din nou.

- Și încă cum. Îi spun și el chicotește.

- Ce stați așa în picioare , toată lumea să ia loc ! Ne spune și ne așezăm pe canapele.

Și eu cum nu mai aveam loc mă pun în poala lui Mariano . El încolocindun-și mâinile în jurul taliei mele .

- Mă bucur să te revăd surioară! Îmi spune și eu prefer să-l ignor .

- Ce veste vrei să ne dai mamă? O întreb și ea trece puternic aer în piept.

- Păi... E mai greu decât mi-am imaginat , dar eu o... Să mm-ă... Dar Harry o întrerupe.

- Dar unde e tata ? El nu vine ? De abia așteptam să-l revăd ! Întreabă Harry .

- Da și eu ! Mi-e dor de el ! Spune și Gemma , iar eu fac ochii mari ridicandu-mă în picioare.

Totul din încăpere începe să se învârtă în jurul meu . Imagini cu tata murind în brațele mele revenind . Îmi pun mâinile la urechi astupandule , parcă ultimele lui cuvinte auzinduse în urechi ! Împușcăturile , urletele , sângele , cadavrele plimbaduse prin fața ochii lor mei .

Harry P.O.V

Gemeni StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum