Rogue cap.6

33.4K 1.8K 171
                                    

Acest capitol este pt.domnisoara Gratiela,de la care am primit o amenintare serioasa. Draga mea,uite ce a facut frica ! Domnisoarelor,nu v-am uitat nici pe voi si va multumesc pt.sustinere si voturi! A,si nu-l corectez daca termin tarziu! Deci,fara plangeri de genul asta.

Vin dupa tine,iubito! Vin dupa tine,iubito!

De o saptamana imi repet singura aceste cuvinte,ca o mantra. Sunt un blestem si o izbavire. Il astept dar mi-e teama,il iubesc,il urasc,vreau sa-l sarut dar si sa-l ranesc.

Oftez si imi privesc chipul in oglinda imensa din dormitorul meu. Nu pot sa candidez pt vreun concurs de frumusete dar sigur mi-am pierdut postul de cobai la morga. Desi nu mult,obrajii mei supti si-au recapatat rotunjimile,ochii de culoarea argintului s-au umplut de speranta iar parul lung si greu si-a recapatat luciul.

Usor,cu varful degetului,ating lupul negru ca noaptea de pe pielea mea. Intamplarea de acum doua saptamani ,revine in memoria mea si brusc ochii mei isi schimba culoarea prinzand rosul sangeriu si ucigas de Alpha.

Flesh back

Unghia ascutita a femeii apasa dureros pe lupul impregnat in pielea moale de pe gatul meu,suierand veninos:

-Am sa-l fac sa dispara,scumpo!

Lupoaica mea amortita de saptamani intregi s-a scuturat din starea de coma si a rabufnit manioasa. Mana cu gheare lungi si ascutite,mi-a tasnit in parul ei,tragand puternic. Era cu un cap mai inalta decat mine dar nu ma impiedicat sa-i apropii capul de al meu si sa-i soptesc incet,direct pe obrazul acum palid.

-Asculta bine catea,Aiden este al meu,indiferent daca tu sau eu vrem! Stai dracu departe,altfel iti smulg capul asta frumos dupa umeri!

Socul a paralizat-o pentru un moment dar si-a revenit repede. A incercat sa ma loveasca dar eram pregatita,puterea de Luna Suprema alungand slabiciunea din oase. Si eram o Luna ucigasa acum. Doi barbati au reusit intr-un final sa ma ia dupa ea,nu inainte de ai lasa urme groznice pe fata si trupul frumos. Eveline Perez era dusmanul meu declarat si eu cosmarul ei.

Incet,ochii mei isi recapata culoarea normala si ma simt putin slabita. Mai am mult pana imi voi revenii sau...... cine stie,poate niciodata. Imi trag pe mine o pereche de blugi cu un model usor zdrentuit,un tricou alb,tenesi si ies afara. De cand Luna a plecat,locuiesc singura in casa ce ne-a fost pusa la dispozitie de Alpha Nicolas. Desi nu au aceiasi statura,Aiden fiind mult mai inalt,de cate ori il vad ma simt cuprinsa de melancolie. Seamana atat de bine cu iubitul meu ,doar sunt veri,incat uneori sunt invidioasa pe Sophia,Luna lui.

Cu pasi usor sovaielnici,ma indrept spre casa cea mare unde stau Nic si Sophia ,rugandu-ma sa nu dau iar nas in nas cu Eveline,care si-a prelungit vizita in haita. O neliniste interioara ma face sa ma infior in dimineata calda. Am sentimentul ca voi avea o zi grea,sentiment ce imi este accentuat de fata vinovata a Lunei,care-mi iese in cale. Ma uit mirata spre ea cand imi apuca bratul si ma trage spre padure. Dupa cativa pasi se opreste brusc si spune:

-E aici!

-Cine e......a nuuu,spune-mi ca nu el! strig speriata.

Ma strange in brate si imi sopteste repede:

-Nu am putut sa-ti spun ca vine azi,nu mi-a dat voie Nic.....

-Am sa-i rup picioarele ticalosului aluia care ti-e sot!marai nervoasa.

-Nu,Silver! Asa la obligat Alpha Suprem!il apara ea.

-Alt nemernic!scuip ofticata. Si acum de ce imi spui?intreb curioasa.

-Draga mea,sti cat tin la tine si chiar daca o sa am ceva probleme cu Nic,sunt femeie si noi ne ajutam intre noi. Vreau sa fi pregatita cand te vei intalni cu Aiden.

RogueUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum