Capitolul 27

250 13 1
                                    

                                               ,,E IN COMA"

            După cateva doze de râs,  din cauza acestor întâmplări  amuzante ; se pare ca chiar se cunoscută mai bine.  Şi Juno îşi spusese povestea lui şi Cale avea mare dreptate:  Nu a fost aşa de grav. Adică doar se juca si el de -a hotul si cand omul vru sa-l prinda el fugi , astfel ajungand sa-si scape excrementele pe el.
Ceva cu totul normal .. .. ..

              Cu ajutorul Alyei, desigur, Urs a reusit sa se apropie de Opthelia, dar totul fu involuntar. El a fugit atata timp de ea– de dragoste – incat acum nici nu mai avu destula forta pentru a termina batalia. Şi normal că o pierduse.

                Opthelia se juca cu un inel,  ne mai băgându-l  pe Urs in seamă. Dar nu era orice fel de inel,  era unul sentimental,  dar cel mai important era un inel de castitate. Acesta îi apartinea mamei sale,  dar ajungand in spital trebuia să fie dat jos,  altfel se ajungea la moartea acesteia.  Şi se gândi,  se gândi... la importanta acestuia.  Îşi amintea când îi promise mamei ei că dacă se va intampla ceva cu ea,  aceasta va lua inelul– inel ce arată puritatea ei.  Deşi nu a crezut niciodată in dragoste,  şi nici in Dumnezeu,  il va purta cu mândrie .

                      Inelul acesta, intr-un fel,  îi prezicea viitorul.  Adică ea va încerca să rămână pura până la căsătorie, şi totul i se parea foarte usor in vechiul Oraş, in vechea ţară, dar acelaşi continent.   Dar acum parcă totul s-a complicat.

                  Dar promisiunea nu poate fi trecută cu vederea. 

                      Dacă nu o va respecta se va dezamagi singură,  şi s-ar urâ toată viaţa pentru asta. Pentru slabiciunea ei,  pentru că intr-un moment de slabiciune a pierdut tot ce o mai tinea aproape de mama sa.  Doar gândul că ea nu se va mai trezi o sperie. Incepe să tremure când vede un doctor îndreptându-se spre ea — ei.

                       –"S-a întâmplat ceva? " întreabă Urs.

                        –"Se pare că.... "

                        –" A păţit mama ceva? " spuse cu lacrimi in ochi " Vorbeşte! " ţipă atunci cand vede că doctorul nu raspunde intrebarilor.

                         –" Mama dumneavoastră... "

                       Optheliei îi curgeau mii de lacrimi,  gandindu-se la răspuns.

                           –"trăieşte ," continuă el

                         Opthelia se îndoia,  pentru ca dupa tonul pe care l-a folosit,  era ceva grav.  Dar există si sansa ca el sa o fi vrut să o sperie?  Adică,.. ar fii plauzibil,  nu? Care ar fi sansa?

                           –"dar... "

                           –" Spune o data,  ca altfel te omor!!! " spuse Opthelia deranjată de el.

                           –" E in comă! " spuse şi acesta.

                          –" Te omor,  jur că te omor! " spuse aceasta ţipând si plângând.

                          Aceasta fu prinsa de Urs şi trasă in braţele lui,  atunci când ea vru să se lege de podoapa doctorului.  Acesta era tânăr şi avea un păr lung,  ce era impletit pe spate, ajungând până la umeri.

                             –" Era treaba voastră,  a doctorilor,  să rămână in viaţa!  Spitalul vostru este de căcat! " tipase in timp plangea amar.

                              –" Exista şansa de a-şi reveni. " spuse doctorul cu calm

                              –" Sau poate să rămână in comă toată viaţa ei.  " şopteşte aceasta fără vlagă şi se lasă pe podea in genunchi,  încă plângând.

                      Acesta era cel mai mare cosmar al ei.  Nu voi ca ea  sa ajunga in comă,  stie că sunt 50% şanse să se trezească  , dar la fel sunt si 50% sanse sa ramana in coma.

                        I se parea ca e cea mai mare pedeapsa. Ea ar fi ales sa moara decat sa ramana in coma, pentru ca asa ar suferi mult prea mult.  Ea ar fi dorit ca mama ei sa se trezeasca sau sa moara, dar in niciun caz sa doarma toata viata ei intr-un pat de spital.

____________________________________________________________________

           Salut! Îmi pare rău de întarziere dar: Paşte fericit!  Celor catolici ,  dar şi celor ortodocşi,  in caz de uit sa le spun duminică. 

             Vreau sã fac un capitol doar cu intrebarile voastre cele mai mari,  iar personajele noastre vor raspunde sincer la ele  – nu eu.   Nu m-aş supăra nici dacă mi-aţi spune ce final vreţi. 

              Sau cum vã închipuiţi voi ca e continuarea...

Pwp. 😘😘😍
Mⓐⓛⓛ Rⓞⓢⓔ

Tocilară cu farmec ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum