2.

6.9K 394 149
                                    

A kocsi ablak üvegének támaszkodva kortyolgattam fekete szívószálam segítségével jeges zöld teámat, amit a McDonald's-ban kértem a sajtburger menü mellé. Ann ma egésznap teljesen be volt zsongva, oly annyira hogy sikerült a szüleit rá vennie hogy a rendezvény kezdete előtt három órával elinduljunk. Ann egy gyönyörű barackszínű ruhát vett fel, hosszú barna haját pedig begöndörítette. Karakteres arcát szépen kihangsúlyozta azzal hogy hosszú szempilláit egy kis szempilla spirállal még dúsabbá varázsolta, szemöldökét pedig egy nagyon picit kifestette, ezzel még gyönyörűbbé téve a lányt.

Én viszont úgy voltam vele, hogy ennek a gyökérnek egyáltalán nem szeretnék és nem is akarok tetszeni. Ígyhát egy egyszerű szürke pólót, és egy farmert vettem fel, egy fehér cipővel. Szőke hajamat kivasaltam és egy kis szempillaspirállal, és szemöldök kihúzással letudtam az egészet.

Barátnőm mellettem a rendezvényre megvásárolt jegyeket görcsösen szorongatta kezében, miközben annak a majom gyereknek az instagram oldalát nézegette

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Barátnőm mellettem a rendezvényre megvásárolt jegyeket görcsösen szorongatta kezében, miközben annak a majom gyereknek az instagram oldalát nézegette. Szemet forgatva néztem inkább ki az ablakon, hogy megnézhessem ezt a gyönyörű várost amiért rengeteg turista látogat Dél-Koreába.

Nézelődésemből Ann izgatottsággal teli sikítása zökkentett ki. A hirtelen jött éles s egyben hangos frekvenciájú hang hatására majdnem kiejtettem kezemből az üdítőmet.

-Uram Isten Ann!! A szívbajt hozod rám! -néztem mérgesen barátnőmre, aki csak kínosan elnevette magát, majd áthajolt a biztonsági öv ellenére is az én oldalamra és megölelt.

-Bocsi Lilou. -simogatta meg vállam, majd mikor a kocsi megállt, ő izgatottan kipattant belőle.

-Mért szálltál ki? -szóltam utána, mire mielőtt becsukta volna a kocsiajtót vissza hajolt, hogy tudjon válaszolni a kérdésemre.

-Nézz balra és meglátod. -kuncogta, mire homlokráncolva kicsatoltam magam, majd kiszállván a kocsiból barátnőm kérésére balra néztem. Bár ne tettem volna.

Ugyanis mikor balra néztem, megpillantottam a hatalmas sport csarnokot s a bejárat előtt kígyózó sort, mely több km hosszú volt. Atya ég.

-Gyere! -ragadta meg csuklómat Ann, majd át húzott az út másik felére közvetlen a bejárat elé. Az ideges rajongókat leszarva tolakodott oda a kasszához. Eközben nem győztem bocsánatot kérni Ann nevében is. Nemes egyszerűséggel adta oda a jegyünket a jegyszedőnek, aki egy külön bejáraton engedett be minket a hatalmas csarnokba.

-Mi a frász? Mi hogyhogy előbb bemehettünk?-kérdeztem barátnőmet, aki hátra fordult hozzám és elvigyorodott.

-Tudod nem sima, hanem VIP jegyet kaptam anyuéktól ami annyit tesz, hogy a srácokkal sokkal többet tudunk beszélgetni. -tapsikolta.

-De örülök neki. -forgattam meg szemeim, majd bele törődve kín keserves sorsomba inkább mentem barátnőm után.

•••

TE GYÖKÉR! |jjk| ✔️Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang