30. Bölüm

22.3K 1K 7
                                    

Evi tek başına tekrar keyifle gezdikten sonra Buse kapıya yöneldi. Arkasından Nuran Hanım sadece bakakalmıştı, kapıdan geçirmesini beklemiyordu zaten , kendi evi gibi davranıyordu, kadındaki rahatlık, kibir sinir bozucu seviyedeydi.O gider gitmez hemen aşağıya indi Sude'yi aradı ama yoktu, telaşla bahçeye çıktı tahmin ettiği gibi güvenlikten Sude'nin çıktığını öğrendi ve hemen Halit'i aradı... Ters giden bir şeyler vardı... Bu kadın daha önce de eve Zeynep Hanım'la gelmiş evi gezmişti ama bu sefer gelişinin bir sebebi olmalıydı, Koray Bey'in Sude'sine bir şey söylediği kesindi.

Halit Nuran Hanım'la yaptığı konuşmadan pek bir şey anlamamıştı ama Sude'nin tek başına evden çıkması bile onun için iyi olmamıştı, çok kısa bir süre gene onun isteği ile bir malzeme almaya gitmişti şaşkındı , aradı ulaşamadı önce iş yerine sonra evine gitti, bu sırada kapalı olan telefonuna sürekli mesaj bırakıyordu. Kapısındaki güvenliğin söyledikleri ile iyice zor durumda kalmıştı. Patronu ona güvenmiş sevgilisini kendisine emanet etmişti ama Sude bir valizle tek başına nereye yok olmuştu. Güvenlik pek iyi görünmüyordu dediğinde iyice tedirgin oldu. Saat ilerledikçe sıkıntısı artıyordu, Zeynep Hanım'ı aramaya karar verdi fazla detay vermeden Sude Hanım'a ulaşamadığını söyledi o da bilmiyordu ama şaşırmıştı, arkadaşlarına sorarım diyerek Halit'i rahatlatmaya çalıştı.

Saat gece yarısına geldiğinde Zeynep, Selim ,Halit ve Nuran Hanım,  Koray'ın evinde telaşlılardı herkesin meraklandığı ama cevabını bulamadığı bir duruma dönüşmüştü Sude'nin gidişi... En sonunda Zeynep onunla en son konuşan arkadaşı Buse'yi aramaya karar verdi, altından bir şey çıkmamasını umarak konuşmaya başladı..

-Buseciğim merhaba, gece gece seni arıyorum, müsait misin canım ?

-Tabii sana her zaman müsaitim canım...

-Şey, aslında biraz garip olacak ama merak ettim bugün abimin evine niye gitmiştin?

-Konuşmaya canım...

-Kiminle konuşmaya?

-Mimar Sude ile..

-Neden?

-Koray ile aralarında ne olduğunu merak etmiştim tatlım...

-Buse sen ne dedin Sude'ye?

-Koray ile aramızda bir şeyler olduğunu söyledim... Haksız mıyım? Ne o , küçük hanım rahatsız olup size şikayet mi etti?

-Buse ne kadar basit numaralar bunlar!

-Zeynep sınırını aşma canım sen bana ne söylemeye çalışıyorsun! Koray ile bizi bir araya getirmeye çalışan sendin, şimdi bu ne? Küçük mimar kız kıymetli mi oldu birden?

-Ahh Buse! Sen ne yaptın!  Zeynep bu kıza yüz verdiği için çok pişmandı, abisi ilk defa birine aşık olmuştu, o da bunu mahvetmişti. Kimbilir Sude bu durumdan ne anlamıştı, aslında ortada büyütülecek bir şey yoktu ama abisi dönmeden bu durumu kesinlikle çözmesi gerekiyordu yoksa bu olay en çok kendisini etkileyecekti. Telefonu kapattı bu saatte yapabileceği çok fazla şey yoktu. Halit bildiği yerleri dolaşıp aramaya karar verdi Zeynep ve Selim'de sabah erkenden ortak tanıdıkları, bildikleri herkesi arayacaklardı.

Ama yoktu! Sabaha kadar Halit tüm Bebek'i ve etrafını dolaşmıştı, Zeynep'te Sinem ve Bora sayesinde bir sürü kişiye hatta bir kaç akrabasına ulaşmışlardı ama yoktu. Kimseyi fazla kuşkulandırmak istemiyorlardı ama Sinem ve Bora  çok tedirgin olmuşlardı tam olarak bilmedikleri bir iş vardı bu kayboluşun arkasında ama henüz bilmiyorlardı.  Sude'nin Koray'ın eski bir kız arkadaşı yüzünden kırıldığı söylemişlerdi Selim'ler...

En sonunda Zeynep abisini artık aramaları gerektiğine karar verdi, bu konuşmayı nasıl yapacağını bile bilmiyordu ama eğer Sude'yi o gelene kadar bulamazlarsa fena halde kızacağını biliyorlardı. İstanbul ve New York arasında yedi saat fark vardı, orada en azından sabah olsun diye beklemişlerdi şimdi Sude gideli neredeyse yirmi saat olmuştu.

Aşk İşi *Tamamlandı*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin