#2

17 1 0
                                    


P.O.V Andreea~

Ma trezesc cu ajutorul ceasului desteptator,minunat nu-i asa? Ma duc la baie si asa va incepe rutina mea zilnică. Cobor jos(ca doar nu in sus) in bucătărie si o vad pe mama care gătea(facea omleta). Ma așez la masa si astept sa fie gata mancarea. Dupa aproximativ 10 min o vad pe mama cum pune micul dejun pe masa. Am mâncat cat am putut,m-am dus sus repede in camera mea mi-am luat ghiozdanul si am pornit spre liceu.

Hm..Grozav am ajuns! Intru repede nimeni nu ma observa(din fericire) inseamna ca am scapat de jigniri (fiindca mda,cred ca v-ati dat seama..sunt o tocilara). Ma duc in clasa si o astept pe doamna profesoară. Intre timp am stat pe telefon (nimic interesant) . Simt cum cineva se apropie de mine.
Cand ma uit in dreapta nimic,stanga nimic,spate nimic. Ciudat. Ma uit in fata si pot sa jur ca este baiat. M-am uitat la chipul lui si mi-am dat seama cine este. Este Max ca de ce nu?

Mi-am intors capul altundeva ca sa nu fac contact vizual cu el. Dupa el pleaca(ciudat x2). A venit profesoara (aleluia). Dupa ce se termina ora ma duc la cantina, imi comand un suc de portocale. M-am așezat la o masa libera si am inceput sa imi beau sucul. Dupa ceva timp, vad o fata care vine spre mine.

?-Buna,eu sunt noua in acest liceu ai putea sa imi prezinți tu liceul asa mi-a  zis domnul director.

Eu-Sigur de ce nu..

?-Multumesc mult!ne vedem in pauza următoare.

Eu-Ok pa

Hm ciudat nu am stiut ca avem o colega noua. Ma rog mie nu îmi pasă. Dupa ce am terminat toate orele de la liceu m-am dus înspre casa mea. Pe la jumătatea drumului aud niste pasi. M-am uitat in spate si nu e nimeni.  Am grăbit pasul si nu s-a mai auzit nimic asta înseamnă că....am scăpat.

Cand ajung in fata casei mele aud niste zgomote asa ca fara sa mai stau pe gânduri,intru in casa si....


Helăw lume,am postat si azi ce credeti ca se intampla in casa?

a)  au venit hoții
b) parintii ei fac 18+(stiu cam perversă)
c) parintii ei deja sunt morti
d)  Aude că ea este adoptată și că nu trebe să afle

Mda si cam atat a fost astăzi eu am fost Teo si v-am pupat bye^^

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Apr 29, 2018 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Tocilara-.-Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum