Capitolul 13

3.4K 134 15
                                    

Zayn P.O.V

Ne despărțim din sărut după ce rămânem fără aer dar în continuare stăm lipiți unul de altul încercând să ne reglăm respirația .

E așa diferită de Harry ! O fi ei gemeni dar seamănă decât fizic . Amândoi au ochii verzi , părul creț de aceași culoare dar la comportament nu seamănă deloc !

Harry e genul de tip care nu suportă țigările , nu e mereu așa de sigur pe el , e foarte sentimental , nu-i chiar așa de dur , puternic , e mai copilăros și foarte emotiv  . Ia fost foarte greu la început să ignore hateri dar am reușit să-l învăț să-i ignore .

Rose e genul de tipă care îi plac țigările , e dură , foarte puternică , vulcanică , sigură pe ea la fiecare pas și se vede în ochii ei că nu a avut un trecut tocmai roz . Se vede că a trebuit să se maturizeze de la o vârstă mult prea frageda dar încearcă să ascundă asta și chiar îi reușește !

-  Ar trebui să mergem , sugerează Rose așa că mă dau de pe ea.

- Ai drepate , îi spun și ea îmi fura un sărut micuț și o ia înaintea mea.

Intrăm înapoi în sala și ne comportam parcă nimic nu s-ar fi întâmplă . Se pare că au venit și fetele din Little Mix . Ne îndreptăm spre ei și Harry o ia îmbrațe pe Rose .

- Tu trebuie să fi Rose , spune Jade și dau mâna.

- Mă bucur să te cunosc , zâmbește Perrie și încearcă să mă evite.

Rose se uită la ea apoi la mine . Cred că începe să facă niște legături pe acolo . Dintr-o dată îi sună din nou telefonul lui Rose și răspunde numaidecât .

- Da Gonzelz ! Ce sa întâmplat? răspunde și noi încercăm să ne vedem de treabă noastră.

Dintr-o dată Rose începe să rânjească puternic și ne face cu ochiul când observă că ne uitam la ea .

- Vin acum , spune toată un rânjet.
Harry punem pleca acum? întreabă făcând ochii de cățeluși.

- Sigur? afirma mai mult întrebând. Simon noi plecam , pa fetelor , haideți . băieți spune și imediat ieșim din încăpere toți.

Ieșim din studio și când Harry să meargă pe locul șoferului Rose pune în fața sa și îi cere cheile . El confuz i-le da și se așează pe locul șoferului . Eu cu băieți ne așezăm în spate . Rose pleaca de pe loc și începe să conducă cu o viteza ilegală .

- Ești nebună? întreabă Harry și Rose chicotește.

- Vreți să aflați cu ce mă ocup eu defapt? ne îndreaptă și noi dăm din cap afirmativ. Ei bine vă plac filmele cu gangsteri ? ne întreabă.

- Mie îmi plac la nebunie , spun sincer și o văd pe Rose zâmbind.

- Sunt ok , îi spun ceilalți la unison și ea își lărgește zâmbetul.

- Ați vrea vreodată să trăiți unul pe viu? ne mai întreabă și noi ne încruntăm considerabil.

- Unde vrei să ajungi punându-ne aceste întrebări ? Ști că asta ne dă într-un fel de înțeles că ești mafiot?întreabă Liam destul de sceptic.

- Decât tu ți-ai dat seama cu ce mă acup , spune Rose și îi face cu ochiul în oglindă retrovizoare.

Toți facem ochii mari și ne uităm la ea ! Nu se poate ! Nu arată de parcă ar omorâ oameni !
Mă uit mai bine la ea și observ că intrăm în pădure ! Ok asta chiar e ciudat ! Sigur glumește cu noi ! Nu pot să mi-o imaginez cu un pistol în mână și omorând oameni ! E mult prea fragilă , dar poate mă înșel ?

- Cum așa? întreabă Harrypuțin nervos.

- Tata , spune un singur cuvânt și toți ne încruntăm.

- Poftim ? întreabă Harry încruntat.

- Cand mama a spus de acele măgari se referea că tata a început să lucreze pentru niște mafioți . Mama era în a 9 lună cu Gemma a avut un accident și nu aveau bani pentru operație .
Doctori iau spus tatei că dacă nu face rost cât de curând de bani pentru operație o să le piardă pe amândouă ! Era disperat un bărbat înaintat în vârstă la luat sub aripa lui și la învățat tot ce știa , bărbatul nu avea copii și sa atașat repede de tata și ia dat mafia sa !
Tata a făcut repede rost de bani și le-a salvat pe amândouă ! Trei ani mai târziu am apărut noi , până la 7 ani totul era perfect după cum ști până mama a cerut divorțul ! Eu cum am rămas cu tata am reușit să-l întâlnesc pe bărbatul care la ajutat pe el . Eu imediat m-am atașat de el și îi spuneam și îi spun Bunicule dar și el sa atașat de mine foarte mult , el ma învățat și pe mine tot ce știe , am început antrenamentele încă de la 8 ani , am învățat să trag cu o armă la 10 ai până la 13 deja știam să falosesc orice armă !Tot la 13 am avut și prima misiune unde am avut prima victimă ! De atunci am călcat pe cadavre lăsându-i pe toți mască de puterea mea , mentalitatea și de tot !ne povestește și noi suntem cu totul uimiți.

Și se pare că (,) cât timp ne-a povestit am și ajuns la destinație . O clădire cu vreo 10 etaje făcută 90% din sticlă  . Rose se dă jos și noi o urmăm , intrăm în clădire unde toți o salută respectos . Intrăm într-un lift și Rose apasă pe un buton...

Rose P.O.V

∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆

Sper că va plăcut și scuze pentru greșeli !

Com+Vot !

Gemeni StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum