Plecarea

1.7K 96 1
                                    

Ana pov
Era Dante ce naiba mai vrea si asta
C.t
-Alo?
-Ana?
-Da ce vrei Dante?
-Ana uite imi pare rau pentru tot nu trebuia sa ma port cu tine ca un nesimtit dar adevarul este ca te iubesc si as vrea sa te intreb daca Vrei sa fi iubita mea?
-Nu!
-De ce?
-Nu vreau sa mai sufar Ok? Pa!
-Ana stai......
C.t.i
Inchid telefonul si il arunc in perete de ce tot mi se intampla mie asta nu pot fi si eu o adolescenta normala ce nu se indragosteste si nu sufera. Offf.......si daca va intrebati da imi place de cineva dar nu cred ca e iubire si acel cineva e Mateo dar repet nu cred ca e iubire dar nu pot continua asa tre sa plec de aici tre sa iau totul de la capat. Gata stiu o sa plec in Franta maine cu avionul meu privat iau telul si il sun pe Marc mana mea dreapta
C.t
-Alo sefa?
-Da Marc uite care e faza sa nu o mai lungim eu o sa plec pentru ceva timp vreau ca tu sa fibla conducere pana atunci ok?
-Da sefa dar pentr cat timp pleci?
-Nu stiu pa!
-Pa!
C.t.i
Ma bag la nani.

Dimineata

Ma trezesc si ma inbrac asa

IImi iau bagajul si plec spre avion ajung la avion si ma urc in el

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

IImi iau bagajul si plec spre avion ajung la avion si ma urc in el. Iubitele mele o sa ajunga poimaine. Maine ma duc la scoala yupi simtiti sarcasmul ziceti il simtiti?

Mateo pov
Ma duc la Ana acasa aproape astept sa o vad de aseara de cand am vorbit cu ea imi rasuna in cap doar cuvintele ei "Nu vreau sa fiu ranita" trebuie sa ii arat ca nu o voi rani ca eu chiar o iubesc. Ajunc acasa la ea intru si ii vad pe toti tristi
Eu-Ce aveti ma ? A dat trenul peste voi si eu nu stiu?
Andrei-Nu! Ana a plecat si a lasat in urma doar aceasta scrisoare.
Am fugit am luat plicul si lam desfacut incepand sa il citesc cu voce tare.
Eu-Dragi prieteni imi pare rau ca nu va pot spune in fata dar imi era frica ca o sa ma razgandesc am plecat sa imi pot pune ordine in viata si in ganduri o sa ne revedem.
     Cu drag sora si prietena voastra va iubesc pa.
Dupa ce citesc asta Fetele incep sa planga si nici eu nu mai am mult

Ana pov
Am ajuns la noua mea casa aici o sa locuiesc eu de acum.
Ma duc la mine in camera sa ma apuc sa imi despachetez dupa 5 ore este gata ma uit la ceas si vad ca e 22 si asa ma bag in pat la nani de data asta mos ene a venit mai repede cu barosu si ma ajutat sa adorm maine am scoala aolo o sa mor cu zile nu mau omorat gloantele din pusti ranile si bataile pe care le luam dar ma omoara scoala.

Mafioata Ana Ross (vol 2)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum