10

827 107 6
                                    

Jungkook simtii cum nervozitatea preia conducerea in corpul lui cand apasa pe contactul lui Taehyung, chiar daca isi scriu de doua luni, inca nu si-au auzit vocile si nici nu au vazut cum arata exceptand pozele, care nu se pun, daca il intrebi pe el.

Jungkook apasa pe butonul de facetime si i-a o gura mare de aer, era foarte nervos. Taehyung chiar era singurul lui prieten si n-au vorbit mai mult de cateva mesaje in fiecare zi. Dar baiatul de 17 ani incearca sa para cool, se preface sigur pe sine, cand defact este cea mai nesigura persoana pe care o poti intalnii.

Dintr-o data un sunet capteaza atentia baiatului, facandu-l sa se uite la telefon. "Taehyung?" a spus automat, iar baiatul s-a uitat in sus, un zambet formandu-se pe buzele lor. "Hei, ti-ai vopsit parul!" A fost urmatorul lucru care i-a iesit pe gura lui Jungkook, iar Taehyung a rosit la mentionarea parului sau. "D-da, am facut asta ieri" A spus Taehyung si din unele motive incearca sa evite contactul vizual cu Jungkook. Dintr-o data o unda de confidenta vine asupra lui Jungkook cand observa ce timid a fost Taehyung. 

"Arata foarte bine, ar fi trebuit sa trimiti o poza!" A spus admirand parul lui, acum rosu. "Asa crezi? Sicer nu sunt prea sigur de el" A spus Taehyung decizand ca a avea contact vizual ar fi mai prietenos. "Jimin a spus ca arata bine, dar este foarte bun la minciuni deci-" "Arata bine, si firar, vocea ta e mult mai groasa decat ma asteptam" a spus Jungkook, ne fiind nervos deloc, chiar daca inauntru fierbea. "Si tu arati mult mai bine decat ma asteptam"

Orele au zburat fara ca ei sa observe ca s-a facut intuneric afara. Taehyung era pe cale sa spuna ceva cand unul dintre caini a sarit pe piciorul lui, ceea ce l-a speriat. "Oh my god, este unul dintre catelusi?" Jungkook sare cand vede partea de sus a fetei catelusului. "Da, el este Augustus!" Taehyung spuse mandru, folosind mana liber sa il ridice in sus cu atentie, ca Jungkook sa il vada mai bine. "Holy shit, e asa de dragut" Jungkook se simte ca si cum ar sarii prin telefon sa mangaie catelusul. "Unde este celalalt?" "Oh, el e..." Taehyung se uita in jur. "Habar nu am, asteapta." a inceput sa fluiere si imediat, sunetul labutelor alergand pe podea s-au auzit din ce in ce mai tare cu fiecare secunda. "Aici erai!"Taehyung spuse cu o voce copilaroasa. Celalalt catelus sare pe canapeaua pe care Taehyung statea si un raset ii scapa. "El este Liam, Liam spune buna!" Taehyung muta telefonul in asa fel incat doar fata catelusului sa se vada. Jungkook a zambit cand isi amintea de poza trimisa de Taehyung, care a a inceput totul.

"Ei chiar ai crescut!" Spuse Jungkook admirand catelusii la fel ca Taehyung. "Ei sunt motivul pentru care am inceput sa vorbim, stii" a continuat el iar Taehyung a zambit. "Asa e" spuse el, managind capul lui Augustus. "Cand te muti aici trebuie sa vi la apartamentul meu sa le spui buna-" Taehyung cu cine vorbesti? " Dintr-o data, un tip a sarit pe canapea langa baiatul cu par rosu, o privire confuza aparand pe fata lui Jungkook." Asta e baiatul despre care vorbeai? " A intrebat străinul si Taehyung ii loveste soldul, Jungkook devenind si mai confuz."El este Jimin, colegul meu de apartament" Spuse Taehyung in timp ce Jimin facea cu mana fericit. "Tu esti Jungkook?" Jungkook aproba. "Oh Jungkook, stii ca Taehyungie aici de fata nu se oprea din vorbit despre tine_" "Jimin taci naibii din gura!" Jungkook isi simtii obrajii rosii, era adevarat?

"Nu este adevarat-" "Ba este!"

Jungkook isi musca buza, incercand sa ascunda zâmbetul ce se formeaza pe buzele lui. "Va las singuri, am de impachetat oricum" Spuse Jimin primind o privire de la Taehyung. "Mi-a facut placere Jungkook!" Si cu asta baiatul făcu cu mana si părăsi camera lasand in urma un Taehyung rusinat. "Deci" Spuse Jungkook "Ai vorbit despre mine, huh?" "Oh, mai taci." Jungkook doar râse.

Alta ora a trecut pana ca Jungkook sa realizeze cat este ceasul. "Firar, este deja 11pm" a spus el si Taehyung s-a innecat cu apa pe care tocmai ce o bea. "Ce?" S-a uitat si el de asemenea la cea si si-a inchis ochii in semn de frustrare "Oh doamne" spuse el "Trebuie sa plec, Jimin se muta maine si-" "Stai, nu era el doar colegul tau?" "Da, am trait impreuna mai bine de un an, dar se muta cu iubitul lui" Taehyung isi da ochii peste cap, făcându-l pe Jungkook sa chicoteasca. "Si asta este maine, ne trezim foarte devreme si din moment ce il ajut, trebuie sa ma bag in pat acum" se uita in jos, mangaind capul adormit al lui Liam. "A fost placut sa vorbesc cu tine, poate te pot suna dupa ce termin sa-l ajut pe Jimin maine?"

Ochii lui Jungkook s-au ridicat imediat. "Da!!" A realizat ca a sunat putin prea fericit si prea entuziasmat si a rosit. "Da, fa asta, am scoala oricum." a spus dupa.

"A fost foarte placut sa vorbesc cu tine, Jungkook" A spus Taehyung admirand brunetul de pe ecranul telefonului. "Si sa te vad, gen, in realitate, daca intelegi ce vreau sa spun? " Jungkook aproba amintindu-și ceva "Oh! Si pastreaza parul rosu!" O nuanta de rosu a acaparat obrajii lui Taehyung, potrivindu-se cu culoarea parului. "Asa voi face" a spus. "Pa Jungkook!"

"Pa TaeTae!" Jungkook era pe cale sa apese butonul rosu inainte sa vrea sa spuna inca un lucru. "T-te iubesc!"


~imi cer scuze daca unele propozitii sau fraze nu prea au sens, am incercat sa le traduc cat de bine am putut~

unknown [Tradusă] kth+jjkUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum