Rogue cap.7

33.4K 1.7K 82
                                    

Soarele a rasarit de mult dar nu ma pot dezlipi de femeia ce imi doarme in brate. O tin strans asa cum am facut-o ore in sir si nu stiu cum am putut trai fara senzatia asta. Sa-i simt pielea moale si parfumata,sanii plini stiviti de pieptul meu,sa o simt pe ea toata in mainile mele,a fost cea mai frumoasa noapte din viata mea. Am avut femei frumoase,adevarate amazoane in pat dar nici una nu mi-a dat o placere atat de mare ca micuta faptura din bratele mele. Doar simplul fapt ca am simtit-o langa mine fara sa fac altceva decat sa o sarut,mi-a adus o imensa fericire.

O raza de soare jucausa strica somnul frumoasei adormite. Privesc amuzat cum stramba din nasul mic si astept cu nerabdare sa-si deschida frumosii ochi,lucru ce se intampla fara intarziere. Ma trezesc scaldat in argintul cetos al privirii ei inca adormite.O dunga fina se formeaza intre sprancenele arcuite cand se trezeste de-a binelea si isi da seama de pozitia in care se afla,goala,fierbinte si infasurata pe mine.

-Buna dimineata,Raza de Soare!o salut eu.

Se uita urat la mine si vrea sa iasa din stransoarea bratelor mele.

Dintr-o miscare brusca o intorc sub mine atent sa nu o strivesc si imi lipesc pelvisul de al ei. Tresare speriata cand imi simte barbatia tare lipita de feminitatea ei si apoi ingheata brusc.

-Asa e mai bine. Acum stiu cum sa te fac sa stai cuminte.

Ridica delicat o spranceana si isi misca soldurile sugestiv. Raman fara aer pentru un moment si apoi un ranjet imens imi intinde fata. Ma apropii si soptesc direct pe buzele pline.

-Hm,vrei sa ne jucam scumpo? Eu sunt mai mult decat dornic.

-Viseaza in continuare! Da-te jos dupa mine! Spune ironic si incearca sa se strecoare de sub mine.

-Nu iubire,inca nu. Hai sa ne cunoastem putin,spun perfid si ma napustesc asupra gurii moi si fierbinti. Prind buza de jos si trag delicat cu dintii de ea. Rasuflarea ei fierbinte ma incita mai mult si imi strecor limba curioasa intr-o pestera a comorilor. Limba ei timida o atinge sovaielnic pe a mea si simt ca inebunesc . Adancesc sarutul provocand-o intr-un duel din care iesim numai cand nevoia de aer e absolut necesara. Linistea dormitorului e sparta numai de rasuflarile noastre agitate. Portelanul obrajilor ei e acoperit de o nuanta fermecatoare de roz. Ochii au culoarea argintului lichid si sunt inecati in dorinta.

Gatul delicat imi atrage privirea. Pe pielea alba si catifelata lupul negru straluceste ca onixul,cu toata puterea dragostei mele. Ating cu varful nasului pielea parfumata in mangaieri blande ca apoi sa o marchez cu sarutari umede si jucause. Musc usor si o simt cum se crispeaza. Stiu de ce si incerc sa o linistesc.

-Usor iubito,nu-ti fac nimic. Lasa-ma doar sa te gust. O simt in continuare incordata asa ca ma uit in ochii ei speriati si spun cat se poate de serios.

-Silver,nu te-as marca niciodata fara acordul tau. Cand o vom face va fi reciproc si cat de curand,inchei ranjind.

Fara sa-i astept raspunsul revin asupra gatului delicat si imi continui dezmierdarile. Parfumul de violete pe care il emana pielea ei ma rascoleste. Fiecare bucatica de carne intalnita in cale o musc usor,o sug si o ling ca pe un desert delicios. Ma opresc asupra sanilor plini care ma imbie cu sfarcurile excitate,le prind intre buze si trag putin mai tare. Geamatul ei adanc e o adevarata muzica pentru urechile mele.Mainile micute isi infig unghiile adanc in spatele meu si o simt cum tresare sub mine. Instinctiv isi lipeste pelvisul de al meu intr-o miscare veche de cand lumea,lucru ce ma aduce aproape de limita. Ne frecam trupurile infierbantate in miscari lascive din ce in ce mai repede. Roseata ce-i acopera pielea ma anunta ca e in pragul orgasmului. Imi strecor mana intr noi si presez usor prin matasea boxerilor locul acela ascuns plin de magie. Se dezintegreaza in bratele mele intr-un suspin lung si adanc. O tin strans pana cand spasmele trupului ei se potolesc si privind in ochii inca incetosati de dorinta,spun cat se poate de serios:

RogueUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum