Stripas

987 39 0
                                    

Atsisėdęs į savo kėdę Zayn pažiūrėjo į mane ir tarė :
-Dieną čia paprasta kavinė, naktį striptizo klubas. Mum reikia padavėjos ir striptizo šokėjos. Gali gyventi čia ir kartu dirbti. Ar tinka?
Suglumusi nežinojau ką atsakyti. Man reikia darbo ir Zayn atrodo mielas, patraukus vadovas.
-Manau aš sutinku. Tik galbūt galite papasakoti plačiau, niekada neturėjau jokios darbo patirties, tai butų mano pirmasis oficialus darbas.
Jis pakišo man krūvą popierių. Liepė pasirašyti. Neatidžiai viską per mečiau akimis ir pasirašiau. Nieko mažytėmis raidelėmis sutartyje nemačiau, ankščiau būčiau dar lengviau pasidavusi, bet dabar galvoju apie ateitį.
-Puiku, gali pradėti šiandien. Tik prieš tai turiu keletą taisyklių tau pasakyti. Taip pat  turiu tau klausimų, mažute.
-Ar tu moki šokti?
-Manau, kad taip.
-Ar esi turėjusi lytinių santykių?
Suglumau. Tyliai ištariau:
-Ne.
-Vadinasi skaistutė. O pala kiek tai metų?-pasimetęs paklausė Zayn.
-Man 17.
-Jaunos visiems patinka. Tu turėsi ne tik šokti, bet ir tenkinti vyrus, Melisa. Bet tai jau aš nuspręsiu su kuo tu miegosi,o su kuo ne.

Jau norėjau atsistoti ir eiti, bet Zayn mane sustabdė.  Jis perbraukė ranka per mano krūtinę ir toliau kalbėjo apie darbą:
-Dabar jau neturi galmybės palikti šios teritorijos. Tu priklausai man. Taigi sėsk.
Jo rūstus balsas mane gąsdino.
-Kada tavo dienos prasideda?
-Kokios dienos ?-pasimečiau buka.
-Mėnesinės, lėlyte....
-Ammm...Nepamenu...
-Mat kaip nieko prisiminsi....Mėnesį laiko tu su nieko nemiegosi. Tik šoksi. Supratai?
Linktlejau galva. Aš jau bijojau kur papuoliau, ką tik pardaviau save gražiam įtakingam vyrui. Laikas prabėgo labai greitai. Jis  atsistojo ir liepė sekti jį.  Užlipome į palėpę. Jis atidarė vieno kambario duris ir pasakė, kad čia gyvensiu. Jis išėjo. Durys užsidarė. Išgirdau kaip jis jas užrakino. Nebėra kur bėgti. Pakliuvau. Apsidairiau. Kambaryje stovėjo didelė lova, spinta, buvo vonios kambarys, viduje visko buvo pridėta, idomu kas čia prieš tai gyveno, man tiesiog pasidarė smalsu  ir nebuvo jokio lango, kas yra gana keista, šviesa irgi menka, kažkokia tamsiai mėlyna. Kambaryje visiškai tamsu.



Po 2valandų.
Į kambarį atėjo Zayn. Bijojau jo, todėl paklusau kiekvienam jo žodžiui. Jis numetė man kažkokius skudurus ir liepė apsirengti. Tai šokėjos apranga, esu buvusi striptizo klubuose, man visada buvo gaila tu šokančių merginų, jos atrodydavo tokios bejėges kaip kad dabar esu aš. Apsirengiau. Tai buvo provokuojantis drabužis. Jis pasakė:
-Tu taip šoksi. Aišku?
-Taip.
-Eime pasirepetuosi.
Nusileidome žemyn laiptais į kavinę.Deja tai jau nebeatrodė nekalta kavinukė. Tai buvo panašu į viešnamį.


Jis liepė man šokti, maivytis prieš jį, tverkint.
Baigus mano akyse kaupėsi ašaros, jis mane nusivedė į kambarį jame buvo daugiau merginų. Jis liepė joms mane sutvarkyti: padažyti, sušukuoti ir pan. Atsisveikindamas trinktelėjo ranka per mano užpakaliuką, jaučiausi tikrai prastai, man nepatiko čia būti, bet privalau kažką sugalvoti ir nepalūžti.

Kryžkelė Where stories live. Discover now