1.Who you are ?

1.9K 74 3
                                    

Hnědovlasý mladík seděl u baru a popíjel na něj až moc sladkou vodku. Rozhlížel se okolo sebe a jeho pozornost upoutala drobounká blondýnka na parketu. Boky se jí vlnily do rytmu hudby a vlasy jí vlály okolo nevinného úsměvu. Chlapec vstal a došel až k ní. Začal s ní tancovat, flirtovat, dokud mu dívka nepodlehla. Vždycky věděl jak na dívky a i kdyby ne, jeho vzhledu by podlehla každá. Jeho taktiky byla vždy stejná. Jeho oběť nejdřív zlákal, poté opil a nakonec si s ní pohrál. A co z toho měl ? Potěšení a ten krásný pocit, když jeho oběť prosila, ať se smiluje. Když s dívkou došel k baru, objednal pití do kterého nenápadně nalil svoji oblíbenou drogu, po které by se nechal i ten nejsilnější chlap na světě odtáhnout kamkoliv. Dívka poslušně pití vypila a naivně si myslela, že snad potkala prince na bílém koni. Nad tou myšlenkou se musel mladík zasmát.

***

Blondýnka otevřela oči, ale musela pomalu, aby si přivykla na nepříjemné světlo. Jakmile si oči zvykly, tak se jimy porozhlédla po místě, kde se právě nacházela. Menší místnost, kde byla postel, na které ležela a malý stolek. Chtěla se pohnout ale při prudkém pohybu ji začali pálit zápěstí a nohy se jí motaly. Byla přivázaná, zmatená a vyděšená. Kdyby jen věděla, že tohle všechno sleduje ten onen mladík o kterém si myslela, že je její vysněný princ a strašně se u toho baví. Vždycky ho bavilo sledovat jak se jeho oběti snaží dostat pryč. Ale nemohly a to on věděl. Poučil se ze základních chyb a držel se všech svých kodexů. Vždy to byly krásné ale osamělé dívky, které většinou našel v baru takže věděl, že si ho nikdo nevšimne jelikož všichni byli na mol. Z jeho přemýšlení ho vytrhl křik oné osoby. Pomalým ale jistým krokem se rozešel do pokoje. Když ho spatřila trhla sebou a začala vzlykat. Viděl na ní strach a to se mu moc líbilo. Rozešel se směrem k ní, chytnul ji za vlasy a prudce trhnul dozadu. Ona sykla, zaklonila hlavu a tím pádem mu viděla do těch jeho nádherně hnědých očí. Za normálních okolností by ho políbila, možná i něco víc. Chvilku vzájemně prozkoumávali obličej toho druhého poté hoch pustil její vlasy a začal něco hledat ve stolku. Chlapec říkejme mu Liam rychle za stolku vyndal provaz a svázal jí i nohy.

„ Prosím nedělej to ! " křikla roztřepaným hlasem. Liam se jen zasmál a aby se dále neptala, dal ji do pusy roubík. Zábava začíná, pomyslel si. Vzal si své oblíbené hračky jako třeba malé nožíky, vývrtku, zapalovač. Nožíkem pomalu roztrhnul její blankytné šaty. Poté ním jezdil po jejím stehně, na kterém zanechával drobounké ranky. Ten pohled na čůrky krve ho nesmírně uspokojoval, snad víc než sex. Poté vzal vývrtku, kterou přiložil k jejím dlaním. Pomalu s ní otáčel a tím docílil, že se vývrtka pomalu zavrtávala do dlaně stejně jako do korku od vína. Dívka plakala, snad i křičela ale přes roubík jí nebylo slyšet. Zvuk jak vývrtka provrtává malinkýma kůstkami byl něco jako rajská hudba. Když byly vývrtka skrz na skrz tak ji prudkým pohybem vytáhnul a tím docílil , že na ní zůstaly kusy masa. Teď vzal zapalovač, který přiložil na chodidla a zapálil jej. Ona sebou cukala a snažila se vymanit z provazů. Kdo by se jí divil, oheň postupně škvařil její jemnou kůži, což musela být nesnesitelná bolest pro tak křehkou osobnost. Tohle všechno zopakoval i u druhé dlaně a chodidla. Vyndal ji z pusy roubík a čekal na reakci.

„ Kdo jsi ?" zeptala se roztřepaným ale vyrovnaným hlasem. On věděl, že ona ví, že to nemá cenu, že tohle je konec.

„ Já jsem tvé osvobození!" s těmahle slovy ji proříznul krční tepnu.

Greatest evil ( Liam Payne CZ )Kde žijí příběhy. Začni objevovat