Capitolul 9

221 38 1
                                    

Minutele erau secole pentru mine. Mă uit la ceas ,inca 30 de minute până la aterizare.

M-am întins pe spate și am închis ochii gândindu-ma la mine atunci când sunt pe scena. Tu m-ai placut chiar și atunci când am fost neîndemânatic dar mă gândesc dacă eu chiar merit dragostea ta. Mereu m-ai așteptat în acel loc și m-ai îmbrățișat cu brațele tare,iți sunt recunoscător. Nu o sa uit vreodată acele momente in care tu erai cu mine.
"Puneti-va centurile de siguranță vom ateriza in 2 minute"

Am început să ard de nerăbdare la auzul anunțului.

După încă 20 de minute ajung în fața parcului. Inima mea nu își mai găsea locul in piept. Mă îndrept încet spre locul nostru și spre surprinderea mea cineva era sub pomul inca înflorit. L-am recunoscut chiar daca era cu spatele. Acum parul lui e negru. Pielea alba era într-un contrast perfect cu cămașa roșie și blugii negrii

Sunt exact in spatele lui. Îmi înfășor încet brațele în jurul taliei, sprijinindu-mi capul de spatele sau.

"Chiar daca a trecut ceva timp, nu am putut sa spun nimic. Doar mi-am înghițit cuvintele. Nu am mai avut curajul sa vin înapoi. Dar acum mi-am strâns forțele și sunt aici. Te rog sa crezi in mine așa cum o făceai. Acum te îmbrățișez și o să te țin de mână. Îmi pare rau și Te iubesc fac parte din mine, tu faci parte din mine, din existenta mea. O sa dau tot ce pot ca să te fac fericit, precum in zicala "suntem unul" Vreau sa îți protejez zâmbetul. Te iubesc Yoongi. Mereu am facut-o."

"La un moment dat părea că plângi ,chiar și atunci când zâmbeai . Nici macar nu m-ai putut iubi cu inima împăcată. M-am durut inima pentru tine. Nici macar nu am putut sa te alin ,sa îți spun că totul o sa fie bine. Daca o sa fiu dat uitării? Așa că sunt nervos din nou. Vreau să mă țin de tine și sa te rog sa nu mai pleci . Știu că nu pot sa dau înapoi timpul dar vreau sa trăiesc și să respir lângă tine toată viața mea. Mă rog ca tu sa fi fericit așa cum ai fost la început. Mulțumesc, îmi pare rau ,te iubesc. Chiar daca îți dau tot ce am nu o sa fie destul dar știu că dragostea mea o sa te protejeze întotdeauna. Doar urmeaza-ma."

Ochii mei erau inundat de lacrimi la fel că ai lui. Se învârte spre mine și mă strânge tare în brațe. Îmi era așa de dor de el, de parfumul lui de îmbrățișările lui. Vreau ca acest moment sa dureze o veșnicie. Se dezlipeste ușor de mine și ma privește in ochi.

" Sper că nu visez. Sper că nu ești doar o iluzie dintr-un vis"

Și își presează buzele peste ale mele. Simt cum mă trec fiori. Totul era real, el îmbrătisarea ,sărutul.

"Nu,nu visezi. Sunt aici și nu o sa mai plec vreodata. Promit"

"Te iubesc,Jimin!"

"Și eu te iubesc, Daddy!"

Just Between Us | Yoonmin Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum