Chapter 3

249 17 0
                                    

Toen bio was afgelopen liep ik met Jisoo naar de grote hal omdat er drie kwartier pauze was, Jisoo liep naar de tafel waar we in de 25 minuten pauze ook zaten. We konden de snakes al zien aan lopen en het enige dat ik deed was medeleiden hebben en zuchten, ik liep naar de kantine vrouw en ze schepte black bean noodle's op. Ik schrok van een stem naast me, ik draaide me om en keek recht in de donkerbruine ogen van Namjoon. Ehm hai zei ik en voelde me rood worden, "shit boii ik moet echt stoppen met rood worden". Hey zei hij en vertelde dat hij ontzettend veel van black bean noodle's houd, ik lachte naar hem pakte mijn dienblad en liep naar mijn plek draaide me om en zwaaide naar Namjoon. Toen ik naar Jisoo liep zag ik een meisje alleen zitten, ik keerde me om naar het meisje en vroeg wie ze was. Ze vertelde me dat ze over was geplaatst van Busan high en Lisa heette, ik vroeg of ze bij ons kwam zitten en liep met haar naar Jisoo. Jiji dit is Lisa Lisa dit is Jisoo of zoals ik haar noem Jiji, ze stelde zich aan elkaar voor en we gingen zitten. Ik zag Lisa naar Yoongi staren alsof ze nog nooit zo'n knappe jongen had gezien, ga je lekker Lisa? Ze schrok en Jisoo en ik moesten grinniken om haar reactie.

Namjoon p.o.v

"ze praatte lachtte en zwaaide naar me, ze is zo precious zo knap en lijkt me zo lief. Ik zal voor haar vechten ookal kost het me vriendschap met Jimin." terwijl iedereen de snakes weg probeerde te jagen kon ik alleen nog maar aan dat lieve mooie gezichtje denken. Voor de eerste keer dat ik zo verliefd op iemand ben, Ik werd wakker gemaakt uit mijn gedachtes door Jimin. Hij vertelde trots aan mij hoe hij de grote fixer y/n hij haar zijn telefoon nummer had gegeven, ik kon alleen maar mijn neppe lach opzetten en hem vertellen dat hij het goed had gedaan.

y/n p.o.v

"Namjoon zn ogen zijn zo precious zo pretty en zo schattig, ik kreeg zijn lieve blik niet uit mijn ogen oh help straks moet ik nog kiezen tussen Jimin of Namjoon damn boii." Lisa vroeg waar ik over na zat te denken en was even vergeten dat ik nog op aarde was, ik vertelde dat ik over me pa aan na denken was en liep van mn plaats. Liep de WC in en hoorde eventjes niks meer liep een hokje in en draaide die op slot, dacht nog eens goed na om een keus te maken wat ik zou doen met het nummer van Jimin en besloot hem na school een appje te sturen. Toen de pauze voorbij was liep ik Jisoo weer tegemoet en ze vroeg of alles chill was, ik vertelde haar dat alles okay ging en dat we naar Engels moesten. Toen we bij Engels waren wou Taehyung graag naast me zitten dus ik liet hem naast me zitten, Mvr Jengels liet ons woordjes leren en Tae ging helemaal los met zn zinnen. Hij maakte de zin "do you like korean dick?" ㅋ (lol in het koreaans) ik ging helemaal stuk, Mvr Jengels vond het niet leuk waardoor Tae en ik alleen maar harder moesten lachen. We kregen nog 1 waarschuwing en anders moesten we eruit, ik had ook zin om een zin te maken en verzon ter plekke "i want chicken noodle dick". Tae kon ze lach niet meer inhouden en ging helemaal stuk, zijn lach stak mij aan en we werden bijde weggestuurd. Buiten de klas moesten we allebij even op adem komen van het lachen en we liepen naar Mnr Fenkelz, voordat Tae de deur open deed keken we elkaar heel lang aan en hij liet mijn hoofd eventjes spacen. Het moment werd verbroken toen Mnr Fenkelz zelf al naar buiten liep, zo zo wat hebben we hier Kim Taehyung en Kim y/n. Kom maar eventjes mee om mij wat dingen uit te leggen.

Taehyung p.o.v

"Ik lette niet op wat Mnr Fenkelz te zeggen had het enige waar ik aan dacht waren de donkerblauwe ogen van y/n, haar gummy gezichtje liet mijn hart spontaan smelten. Ik weet dat ze al sinds dag 1 dat ze hier op school zit Jimin haar had geclaimd, mmmh misschien toch maar met Hyung Jimin overleggen." Begrijpt u dat Kim Taehyung? Ik schrok uit mijn gedachtes en knikte maar ja ookal weet ik niet op wat, Mnr Fenkelz liet ons eindelijk gaan. Toen we de gang op liepen om naar Engels te gaan liet y/n me stoppen, waar zat jij met je hoofd vroeg ze? Ikkuh zatte ehm met eh Hyung Jin in me hoofd hij eh was ehm niet zo lekker in de pauze dus hoopte dat het goed ging. Ik voelde me rood worden dus liep snel naar Engels, "Hopelijk zag ze dat niet".

sorry dat er weinig Jungkook en Jimin in zaten maar ik moet het verhaal even laten kloppen zo dus ewaja ciaooo veel plezier met wachten xoxo writer🌸

Dangerous Love - Jimin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu