Ignorance

238 15 2
                                    

Ella

Ležela jsem v posteli a přemýšlela. Pak jsem si řekla  že se tím nebudu trápit a budu ho ignorovat. Když jsem se teda vyhrabala z postele tak jsem se šla převlíknout  a upravit. Potom jsem šla dolu do kuchyně si udělat snídani, bylo teprve osm. Udělala jsem si toust.

"Ahoj" řekl mi někdo, byl to Marcus "Ahoj" řekla jsem mu a on si šel udělat čaj. "Hele já vím že je to blbá otázka ale, můžete udělat to že vás nikdo nerozezná?" zeptala jsem se na blbost roku. Fakt bravo Ello. "No" poškrábal se na zátylku. "No jo, ale to by jsme musely mít stejně ostřihané vlasy a Martinus by si musel zakrýt tu pihu" řekl mi" "A udělaly jsem to už někdy?" zeptala jsem se. 

"No jednou jo, bylo to v televizi. Já si rozpustil vlasy a Martinus si je dal do culíku, jak to nosím já. Potom jsme si vyměnily oblečení a Martinus si zakryl tu pihu" řekl. "Ani ta ženská nevěděla kdo je kdo, mě řekla Martinus a Martinusovi řekla Marcus" řekl a smál se. "Aha" řekla jsem jen. 

"Ahoj" pozdavil mě někdo, a ten nědo byl Martinus. Já neodpověděla a dělala že tu není. "Hele Ello chci se omluvit" řekl a sednul si vedle mě. "Marcusi ty jsi něco slyšel?" zeptala jsem se ho naschvál. "Ello promin" řekl mi ale já dál dělala že tu není. "Ty jsi něco říkal?" zeptala jsem se Marcuse. Martinus se pak naštvaně zvednul a odešel. "Hele tohle bych nedělal" řekl mi Marcus. "Proč?" zeptala jsem se ho. "No protože, on muže udělat pěknou blbost" řekl mi.

Martinus

Když si mě nevšímá, fajn. Snad si mě všimne potom co udělám, je to nebezpečné, mužů umřít ale snad si mě všimne. Jsem magor vím. Vzal jsem si žiletku a šel zpátky.

"Ello poslouchej" řekl jsem jí a Marcus na mě vyděšeně koukal."Co? Je tu někdo?" zeptala se zase. "Koukni se na mě,vím že jsem udělal blbost a teď toho lituju ale neignoruj mě" řekl jsem jí a ona si jen odfrkla. "Fajn pokud ti jsem jedno, pak ti bude jedno že umřu" řekl jsem a ona se konečně otočila. Já držel nataženou ruku a v ruce žiletku. "To neuděláš" řekl a koukala na mě. "Vážně?" zeptal jsem se a položil žiletku k ruce. "Pořád si to myslíš?" zeptala jsem se. Viděl jsem jak je napnutá.

Nic neříkala tak jsem to udělal. Škubnul jsem jednou a po mé ruce začala téct ta červená tekutina. Ella div nebrečela, já tam stál a pak se mi začali dělat mžiky před očima a já spadnul na zem. Poslední co si pamatuju je že ke mě brácha a Ella přiběhli.

Ella

On to vážně udělal. On to udělal abych si ho všimnula. Marcus mě varoval ale já neposlechla. Ted ho odváží sanitka a já nemůžu přestat brečet. "Co jsem to zase udělala?" zeptala jsem se sama sebe a brečela dál. Po chvilce přišel Marcus. "Ello nedávej si to za vinu" řekl mi a pohladil mě po hlavě. "Ale já si myslela že žertuje a ne že to udělá" řekl jsem mu.


"Já ti to říkal, že on je schopný udělal nějakou blbost" řekl mi. "No jo" řekl jsem. "Za chvilku přijdu" řekl a odešel k sanitáři. Já si dala obličej do dlaní a brečela.

Stepsister (Marcus&Martinus)Where stories live. Discover now