Sedmý den, sedmá oběť

247 16 6
                                    

Ment: Dnes je 6.6.2018. Na řadě je MarweX.
Má být nějaká youtuberská akce jakože. (V reálu není) A když pak půjdu někam s Marwem tak ho jednoduše hodím do popelnice. Musí to být však plastová popelnice. Potom když už budu v popelnici tak ji jednoduše zapálím.

Už začíná akce, a já sem připraven na další skvělou sebevraždu. Jsem rád, že na to ještě nikdo nepřišel, a doufám že nepřijde. Nebo jsme s Baxem v prdeli. Už vidím mou oběť jak ke mě přichází. Povídáme si a já dělám, jakože nic, jelikož kolem nás je hodně lidí. Když už teda ty lidi odešli tak já jsem řekl Marwexovi ať jde za mnou, že mu potřebuji něco ukázat. Šel tedy za mnou. Vůbec mu nebylo divný že právě jsme došli do uličky kde byli bezdomovci, feťáci a popelnice. Asi to je pro něj naprosto normální.

No nic nebudu na nic čekat. Odešel jsem kousek od Marwa a šel za nějaký feťákem ptal jsem se ho jestli nemá náhodou navíc jednu injekční stříkačku s nějakou látkou. Měl a dal mi jí, poděkoval jsem mu. Šel jsem zpátky za Marwem.
Marw: Na co to máš Honzo?
Já: No.. To je jedno, nechceš to zkusit? Já jsem to měl už hodněkrát a ještě pořád žiju jen jakorát jsem pak trošku v jiném světě ale to nevadí. Zkus to, věř mi. Neboj se.
Marw: Tak jo, ale slib mi, že budu v pohodě.
Já: ok, slibuji že budeš v pohodě

Kéž by jen věděl. V té stříkačce je nějaká uspávací látka. Ještě jsem se ho zeptal jestli si to v píchne sám a nebo mám já. Odpověděl mi, že mu to tam mám píchnout já, že jsem s tím zkušenější.( pls né žádné dvojsmysly 😂pozn. Autorky) Nahmatal jsem mu tedy nějakou tepnu a píchl to tam a zmáčkl aby ta látka vytekla. Po chvíli mi Marwex upadl do náruče a já si vzal jeho věci, a jeho jsem hodil do popelnice. S feťákama jsem byl domluven že až ho tam hodím a odejdu takže oni to zapálí a já půjdu jakože kolem a uvidím že to hoří tak zavolám hasiče, a budu dělat jakože nic.

Odešel jsem tedy a za chvíli jsem viděl plameny ohně. Na to že hořela jen popelnice tak ty plameny byli velké. Zavolal jsem tedy hasiče, řekl jsem jim že jsem se procházel kolem hl.nádraží v Praze a že najednou jsem viděl jak v jedné temné uličce hoří, a že tam jsou lidi.

Už přijeli. Začali všechno hasit. Když zjistili že v té popelnici někdo byl tak se mě zeptali jestli toho člověka neznám. Já jsem řekl že jo a rozbrečel jsem se. No spíš jsem jen dělal že brečím. Byl mrtvej. Před hasičema jsem dělal že mě to velmi mrzí ale když odjeli tak jsem se začal radovat. Dal jsem si fet. Šel do baru, pamatuji si z noci jen to že jsem si to s nějakým klukem pěkně rozdal. Toto je konec mé vraždy...

Bože co jsem to zase napsala 😂😂mě už fakt jebe. No nic 😂 do kom mi můžete napsat názor. ❤

Vrazi Youtuberů!? w/Ment a Baxtrix [ DOKONČENO ]Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ