Животът на Тийнеджърите от Hello-My-Haters

157 20 3
                                    

Кой не иска да прочете история за 13 годишно момиче,чийто главен проблем е,че класа ѝ иска да целуне гаджето си с език?

Запознайте се с Ел,чийто главен приюритет, в първите няколко глави ,е да си сменя гаджетата постоянно!

В първа глава гаджето ѝ е Ник, с който са заедно от три месеца и "много се обичат".В началото на трета глава са скарани (никой не знае защо са скарани, тъй като авторката не благоволи да напише дори едно пълно изречение по въпроса),а в края вече са се сдобрили и се целуват и всичко това се случва в по-малко от 500 думи.В четвърта глава вече има ново гадже-Дан.В пета глава вече е скъсала с Дан и има ново гадже (чието име не научаваме,но пък и той не се появавя отново).В десета вече е зарязала Безименния и е гадже на Пламен!В двайнаста глава къса с Пламен и се влюбва в Безименния #2,в четиринайста се оказва,че е влюбена в гаджето на Стефи (една от съученичките ѝ).В следващата глава вече е гадже на Стефан (не разбрах дали,Стефан е гаджето на Стефи или някакво случайно момче,но не мисля,че има особенно значение).Великата ѝ любовна история със Стефан трае 4 месеца и около две глави. (Което направо си е рекорд , поне за тази история.) Оказва се , че цяло лято била влюбена в Крис (не го знам кой е или откъде дойде , ама до 22 глава не са скъсали официално , така че ще приема , че още са заедно).Е в 24 глава се появавя последното ѝ гадже (Раян , чието име не е нужно да запомняте - той мистеризно изчезва след около две глави).

Та за 30 глави , момичето смени около осем гаджета , който имат по-малко характер от един бял чаршаф.

След като сбито предадохме любовните драми на нашата геройня , нека да преминем към сюжета (или липсата на такъв).

Първите 18 глави се състоят в това Елена да си сменя гаджета. В тия 18 се случва абсолютно нищо , което да предвижи сюжета напред.

В 19 глава най-накрая се появавя някаква следа от сюжетна линия , когато в драматичен обрат разбираме , че Елена и бфф-то ѝ Али ще станат вещици като навършат 14 години. Следва шокиращото разкритие , че Крис , Стеф , Роб , Деймън , Ник, Браян и Заг (брата на Ник) са вампири. Чудите се кой са тия? Ами и аз (за да бъда честна ще кажа , че авторката ги спомена в предишните глави , но аз нямам намерение да си докарвам главоболие препрочитайки ги отново). Та , защо на нас ни е съобщено , че изведнъж са вампири. Няма причина , никой от тях не се появавя отново (с изключение на Крис , който споменават на едно място).

Ревюта и Наградите УаскариWhere stories live. Discover now