Един последен път от gabriellesunshine (Част 1)

140 21 0
                                    

*Това е ревю на първите 15-16 глави от историята (другите ще бъдат ревюирани някой ден , като намеря сила да ги прочета , без да се отчая тотално)*

Днешната история започва с главната ни геройня - Клоуи Милс (не свиквайте с името , радко се обръщат към нея с него) , която пътува за Мексико, за да срещтне с приятеля си Ник (с него също не свиквайте - най-дългата сцена, в която присъства, е тази на собственото си погребение). Та Ник е собственик на "фирма за шампоани и други принадлежности за кучета 'Мече' (ок , ще приема това като нормална работна позиция).

След като Клоуи заспива, пропуска кацането на полета (...), бъдещият Love Interest™ ( Бенет Райън ) се появява и ѝ казва , че самолета е кацнал преди 10 минути. (Защо , стюардесите или някой от персонала на самолета не я събудил, е загадка. Предполагам , че не ги бива в работата им.)

После се среща с Ник на летището , връщат се в хотела , където прекарват няколко часа в спокойствие , докато...

Ник е болен от рак. В трети/четвърти стадий на рак , но вместо да е в болницата и едвам да може да мърда , той е в Мексико на почивка (Make sense). Клоуи заявява , че "В днешно време всичко се лекува!" (Започвам да си мисля , че повечето от хората в Wattpad (BG version) , наистина си мислят , че медицината е толкова напреднала) Ник ѝ казва че: а) е болен от "рак на кръвта" (В следващата глава има подробно описание на стадиите на рака , но не знаем , че "рака на кръвта" се нарича левкемия и е рак , който засяга различните кръвни телца и не самата кръв като цяло.);

б) и ѝ е завещал всичко (дано няма живи роднини , който имат против да даде семейния бизнес на гаджето).

После тая патка , решава да остави умиращото си гадже само , за да се разходи и ,когато се връща , Ник се оказва "изненадващо" припаднал.
(Кой би предположил?). Поне е достатъчно умна, за да го заведе в болница. Където докторите го спасяват , но казват , че му остава още седмица живот. После, по някаква незнайна причина ,звънна на адвоката да му каже да дойде (в защита на историята , ще кажа ,че имаше причина да звънни на адвоката , но аз не я помня).

След като състоянието на Ник се влошава (Кой би очаквал такова нещо от човек в четвърти стадий на рак и тобна кръвта?) , Клоуи крещи на доктора (към който се обръща с "професоре" /нямам ни най-малка идея защо/) , че видите ли човека би трябвало да може да спаси човек в четвърти стадий на рака и то на кръвта.
(Направо да му вземем дипломата , бива ли такава некадърност).

Ревюта и Наградите УаскариWhere stories live. Discover now