3/ İki Cambaz Bir İpte Olmaz!

41.8K 1.6K 176
                                    

Kemirmekten biten tırnaklarıma gözlerimi kısarak bakıyorum. Attığım mesajdan sonra hiçbir şekilde arama ya da mesaj gelmedi.

Sonunda aklımı oyalamak için dizüstü bilgisayarımı açıyorum ve Google’ a giriyorum. Arama motoruna hızlıca Arslan Cihangir  yazıyorum. Büyük Patron’ umun biyografisi olan bir sayfaya giriyorum.

Arslan Cihangir 12 Nisan 1988 yılında İzmir’ in Karşıyaka ilinde doğmuştur. Babası Harun Cihangir, Cihangir Holding’ in sahibidir. Annesi Tülin Cihangir, Cihangir Holding’ in ikinci başkanıdır. Arslan Cihangir, Cihangir Holding’ in velihattı olmak yerine kendi şirketi olan Tükenmez Kalem’ i kurar. Tükenmez Kalem Türkiye’ nin en çok okunan dergisi ve Talk Show’ u dur.

Arslan Cihangir’ in Türkiye’ nin en gözde bekarlarından biridir. Geçtiğimiz ay evleneceği planlanan nişanlısı Ahu Mürel’ den ayrılan Arslan Cihangir’ in hayatında biri mi var?

Dergi haberini okuduktan sonra arama motoruna bu sefer Ahu Mürel yazıyorum. Hemen bir sürü fan sayfası, açılıyor. Bir tanesine giriyorum.

Türkiye güzeli Ahu Mürel, geçen ay nişanlısı Arslan Cihangir ile ilişkisini bitirdi. Yeni bir sinema filmi için rol arkadaşı Ceyhun Eser ile geçen ay bir gece kulübünde görülen Ahu Mürel kameralarımıza şunları söyledi: ‘’Ceyhun benim sadece çok yakın bir arkadaşım. Arslan ise nişanlım. Aramızda hiçbir şey yok.’’

Ahu Mürel’ in söylediklerinin ardından Arslan Cihangir ile ilişkilerinin bitmesi kafamızda soru işaretleri bırakıyor ve yönümüzü başka bir yere çeviriyoruz.

Kızın fotoğraflarına girdiğim de ağzım beş karış açık kalıyor. Manken bu ya! Bildiğin manken!

Ben ağzım beş karış bir şekilde fotoğraflara bakarken Arslan' la beraber çekildiği bir fotoğraf karşıma çıkıyor. Kadının yüzünde güller açarken Arslan' ın suratı beş karış. Nedense şaşırmadım!

Kapı çalıyor. Hızlıca bilgisayarı kapatıp, "Girin!" diyorum.

Kapı açılıyor ve içeri sarışın bir kadın giriyor. "Gözde Hanım?"

Başımı sallıyorum. "Buyrun benim?"

Kadın gülümseyerek yanıma geliyor ve elini uzatıyor. "Ahsen İdil ben. Şebnem Hanım bahsetti mi?"

Hızlıca elimi uzatıp elini sıkıyorum. "Evet bahsetti. Hoş geldiniz Ahsen Hanım."

Ahsen Hanım gülüyor. "Ahsen demeniz yeterli lütfen. Hanım' a gerek yok. Yaşlı mıyım ben?"

"Asla." diyorum. "O zaman Ahsen ve Gözde."

"Harika!" Masamın önündeki iki tekli koltuktan birine oturuyor. Elindeki dosyaları bana gösteriyor. "Daha önce hiç staj yaptın mı bakalım?"

"Yaptım ama bu kadar kapsamlı değildi. Yapmadım desem daha iyi."

"Tamam o zaman. Yeniden başlarız bizde." Dosyaları aldı ve yanıma geldi. "Hem dergi, hem de yayın için çalışabilirsin. Ben bundan sekiz sene önce senin yaşındayken öyle başladım. Staj bittikten sonra canlı yayına geçtim. Yapabildiklerine göre seni de ayırırız."

"Olur."

Bana neler yapacağımı göstermeye başlarken yoğunlaşıyorum ve bütün duyularımı Ahsen' e bırakıyorum.

*

Filmin ortalarına doğru yaklaşırken genç adam göz ucuyla genç kıza bakıyor.

Büyük Patron (!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin