Chapter 13

125 3 0
                                    

Y/n p.o.v

Wauw, i mean echt wauw. Ik had dit niet zo snel van Jimin verwacht, ik wist dat hij gespierd was maar niet zo goed. Ik werd wakker in? Een leeg bed verrassend.... Ik draaide me om en zag de deur opengaan, aha je bent al wakker mooizo. Ik zag Jimin met een ontbijtje in zn handen staan, nawh Jimin-ah dat had je niet hoeven doen. Jawel dat moet ik wel doen voor zo'n mooi meisje, ik voelde dat ik rood werd en duwde mijn gezicht zo diep mogelijk in het kussen. Het kussen rook naar Jimin, ik draaide me weer om en zag Jimin naast me op het bed zitten. Ik ging wat rechter op zitten en zag dat hij echt een lekker ontbijt had gemaakt, voordat ik iets wou pakken hoorde ik mn telefoon. Ik pakte hem en deed hem aan, *ANONIEM* oh leuk gaan we weer. Wie is dat? Vroeg Jimin achterdochtig, niemand Jimin het is Lisa maar.

Was je nachtje leuk met Jimin? Ik had volgens mij wat gezegt.... Toch niet aan je afspraak gehouden, moet ik soms 1 van je vriendjes afslagten? Of je geliefde broertje? Let op mijn woorden, BLIJF BIJ JIMIN UIT DE BUURT!😈🗡️💣

Ik gooide mn telefoon op het bed en begon na te denken, Jimin wou mn telefoon pakken om het te lezen. Ik gaf hem een klap op zn hand maar het hielp niet, ik wou mn telefoon pakken maar het lukte me niet. Jimin was te sterk, JIMIN BLIJF VAN ME TELEFOON AF! Y/n? Dit is helemaal geen Lisa, en waarom bedrijgt diegene jou? Jimin bemoei je er niet mee okey blijf hier buiten, luister is y/n je doet net alsof ik hier helemaal niks vanaf weet maar jij weet mijn achtergrond niet siste hij. Hij liep van het bed af en gooide de deur dicht, shit wat heb ik gedaan. Ruzie met Jimin en nog iemand die me bedreigt, dit kan dr ook nog wel bij pfff.

Jisoo p.o.v

Ik sliep gister bij Kookie, hij knuffelde me steeds van achter. Hij wou verder gaan maar ik was moe lol, ik hoop dat we snel weer zo samen zijn. KOOKIE NIET KIETELEN STOB IT, hij lag nu bijna op mij. Ik voelde zn hart kloppen, ik was blij dat Kookie en ik nu bij elkaar zijn. Het enige waar ik nu aan zit te twijfelen is waar Mark is, en Yoongi en Jin. Lisa is al 2 dagen depressief omdat ze Yoongi niet heeft gezien, ik hoop dat we ze snel kunnen vinden want als dit zo doorgaat is Lisa straks ook gone. Kookie liep uit bed en ik zag dat hij zn shirt uit had gedaan met slapen, ik keek naar ze gezicht en mn ogen gingen langzaam naar beneden. Ik zag zn abs en was zoals Jungkook het zei "Jungshook", hij pakte een andere broek en wou die aantrekken. Toen hij die andere broek uit deed zag ik goeie been spieren, ik kon mn ogen er gewoon niet vanaf houden en ik voelde dat ik rood werd. Ik draaide me om met mijn hoofd in de kussens, ik voelde Jungkook op me bil zitten en ik voelde dat hij er in ging prikken. JEON JUNGKOOK STOP, ik schoot in de lach en hij gaf me steeds kusjes op mn hoofd. In mijn hoofd had ik nog steeds zijn sixpack in mn hoofd, ik zag ook nog steeds sommige hechtingen in zn buik. Dat maakte hem alleen maar meer aantrekkelijk, we stonden op om eten te maken en hij tilde me op. Ik voelde me net een klein meisje.

~ TIME SKIP EIND V/D AVOND ~

Lisa p.o.v

Ik was van plan om vanacht naar Yoongi te gaan, maar volgens Hoseok en Namjoon was dat te "gevaarlijk". Ik ga gewoon ookal weten ze het niet, ik loop wel gwn naar beneden om te dansen kan ik teminste me hoofd even leeg maken. Ik liep naar de kelder, de dans ruimte was leeg dus ik besloot Fire truck van NCT te dansen. Toen ik klaar was was het al ongeveer half 8, ik liep naar boven want we zouden gaan eten. Ik zag iedereen al zitten en voelde een leegte zonder Yoongi, ik pakte een bord, schepte eten op en liep naar mn kamer. Ik voelde dat ik moest huilen maar ik wou niet, ik besloot maar wat tv te kijken en zag dat er Kdrama op stond. Ik begon dat maar te kijken, het was ongeveer half 12 toen die gekke serie was afgelopen. Ik besloot mn andere kleding aan te trekken, dat was een zwarte hoodie, een zwarte spijkerbroek en zwarte Gucci schoenen die ik van y/n had gestolen. Ik sloop mn kamer uit en voordat ik bij de deur was voelde ik een hand, ik draaide me om. Het was Hoseok.... H-hey ehm ik uh was hier omdat eh, "Lisa kom mee naar buiten we moeten naar Jin, Yoongi en Mark". Ik keek verrast naar hem maar sprak m niet tegen, we deden de deur zachtjes dicht en we pakte de auto van Mark. Hoseok stapte in en ik ging naast m zitten, achteraf was dat niet zo'n goeie keus want blijkbaar kan Hoseok niet autorijden. Hij vloog zowat uit de laatste bocht en ik besloot op de terug weg maar te gaan rijden, we waren bij die loods. Voordat we bij de deur waren gaf Hoseok mij nog random een knuffel, " voor als je straks misschien dood bent", LOL ik liep naar de voordeur om hem open te maken. Hoseok en ik liepen de loods in, we liepen naar het midden maar zagen niemand of iets zitten. Ik keek Hoseok aan en Hoseok mij, dit kon maar 1 ding betekenen.....

Dangerous Love - Jimin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu