Chapter 17

111 4 0
                                    

Y/n p.o.v

WACHT WAT?! Ik ik wou naar binnen rennen maar Donghan hield me vast, ey laat me los ik moet naar Jimin toe. Ik voelde tranen opkomen, Jimin mag niet dood en Tae ook niet. Donghan liet me los en ik rende dit keer wel naar binnen, ik zag Jimin op de grond liggen met zn handen in zijn buik gevouwen. Omg Jimin w-wat is er gebeurd? Ik moest huilen, ik rende snel naar Tae toe die aan de andere kant van kamer lag. Ik zag hem met zijn handen in zn gezicht liggen, NAMJOON-AH PLEASE BRENG ZE NAAR HET ZIEKENHUIS. Ik zag Lisa ergens om een hoekje staan, Hoseok hielp Tae omhoog. Jungkook en Jisoo besloten om ze naar het ziekenhuis te brengen, Hoseok moest zo nodig mee voor Tae. Ik probeerde Jimin overeind te helpen maar hij was te zwaar, ik vroeg Lisa om te helpen maar die was opeens verdwenen. Uiteindelijk lukte het en zaten we met 6 mensen in een auto, ik zat op Hoseok zn schoot. We vonden het allebei irritant want we voelden ons gewoon niet chill, toen we aangekomen waren kwamen we bij de eerste hulp. Die namen Jimin en Tae mee, Hoseok was nogal gespannen over Tae.

- Time skip 2 en een half uur later -

Jimin en Tae waren naar 2 aparte kamers gebracht, Jisoo liep met mij mee en Kook liep met Hoseok mee. Ik vroeg welke kamer Jimin lag en hij lag op kamer 109, we waren boven en ik zag een zuster. Gelijk vroeg ik wat hij had, ze vertelde dat hij een snijwond in zijn buik had gekregen. En dat hij heel veel bloed was verloren, ik haalde opgelucht adem maar was toch wel alert. Ik begrijp weer niet wie dit had gedaan, Jimin lag nog te slapen dus ik gaf hem een kus op zn lip. Jisoo en ik verlieten de kamer, we liepen naar de overkant waar Tae lag. Ik zag dat Hoseok de enige in de kamer was, Kookie was aan het wachten op ons. "Y/n? Jisoo? Willen jullie wat eten?" Vroeg Jungkook, doe voor mij maar kimchi antwoordde ik afwezig. Ik loop wel mee antwoordde Jisoo, samen liepen ze naar beneden. De deur stond een beetje open en ik zag een slapende Tae en een worried Hoseok, Hoseok wou de kamer uitlopen. Hij gaf Tae een kus op zn haar en liep naar buiten, hij keek geschokt toen hij mij zag. Z-zag je net wat ik d-deed? Vroeg hij schokkend, ja maar ik zal niks zeggen en ik knipoogde. Dankjewel y/n en hij gaf me een knuffel, wat is er eigelijk met Taehyung gebeurd? Hij heeft een steen tegen zn oog gekregen en er zijn een paar stoten tegen aan gekomen, wanneer is dit gebeurd? Vroeg ik maar. Toen jij aan t lopen was enzo, hadden Tae en Jimin een discussie over jou... Wat er toen gebeurde weet ik niet, ik weet alleen dat ze in de woonkamer waren en niet in de keuken in de buurt. Dus hoe wilt Jimin een steen gooien en Tae Jimin snijden, ze zijn vet goeie vrienden. Like why would he do this....

Yugyeom p.o.v

Ugh ik verveel me dood, ik mis GOT7... Deze EXO kneuzen zijn dood saai ze doen niks met me, op dat moment kwam Sehun binnen. Luister Yugyeom we hebben een klus voor je, ik sprong op ein-de-lijk ze doen wat met me. Wat moet ik doen mister Sehun? Ik stond te popelen om iets te doen, hij trok me dichterbij. Ik voelde me niet echt chill hierdoor, hij wenkte dat ik nog dichterbij kwam. Gast als je me gaat zoenen ofzo rot dan op, voordat ik het wist kreeg ik een klap in me gezicht. "Ik moet het fluisteren domme gans", hij trok me hoofd opzij en fluisterde de opdracht in mn oor... IK MOET WAT?!

Donghan p.o.v

Ik pakte haar hand vast, ik wou niet dat ze weg was. Ik zag een meisje met zwart rood haar, ze keek sad uit haar ogen. Hey meisje? Wat is er? Ze keek me in de ogen aan, ze liep weer verder. Ik rende achter haar aan, ik pakte haar schouder vast. Voordat ik het door had draaide ze zich weer om en gaf een stoot op mn wang, ik shokte m ff en ik zag dat ze wegrende. EY BLIJF STAAN! Schreeuwde ik, ROT OP MOGOOL BLIJF UIT ME BUURT! Ik ging maar naar me huis want dit ging niet werken, ik begon Taehyun te appe.

Donghan💫: Hey Taehyun je raad nooit wat ik net heb meegemaakt, kom ff online.

Taehyun💥: Ewa Dongie, wat heb je meegemaakt in je nieuwe dorpie

Donghan💫: Er was een meisje met zwart rood haar, ze was fking agressief tho. Ben gehit door haar, met hele wang is dik en blauw. Ze is wel wat voor jou haha!

Taehyun💥: Ha ha heel grappig weer... Je weet dat ik Jennie al heb, dus kom fight me bitch hehe.

Donghan💫: ㅋㅋㅋ je bent grappig pik, nee maar ik ga die wond ff schoonmaken enzo. Ik app je later chingu, annyeong 👥

Taehyun💥: Ey tot later dong 👥

Ik deed mn telefoon uit en besloot die wond schoon te maken, toen ik dat had gedaan ging ik maar gewoon Netflix kijken. En dromen over het mooiste meisje op aarde, Y/n 😍

Lisa p.o.v

Had ik die jongen wel moeten slaan? Hij bleef maar plakken... Maar aan de ene kant hoor je een vreemde niet zomaar te slaan, maar hij had me niet zomaar vast moeten pakken. Shit ik moet voortaan echt mn agressie gaan inhouden, maar sinds ik bedreigt word is dat steeds moeilijker. Ik voel met echt kut tegenover Y/n ze is zo'n lief wijfie, ik zou haar nooit willen verliezen maar zo gaat dat wel gebeuren. Ik was in diepe gedachtes en zonder dat ik het merkte werd ik een busje ingetrokken en werd het zwart voor mijn ogen.

Ik had ff zin in een extra hoofdstukkie hehe, veel plezier met wachten op t volgende hoofdstuk met deze geweldige cliffhanger hehehe. LOVE U ALL -XOXO- WRITER🐯💓🌸💌💭

 LOVE U ALL -XOXO- WRITER🐯💓🌸💌💭

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

DONGHAN IS SO HOT THO UGH🤤💦😍

Dangerous Love - Jimin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu