Chapter 19

94 10 3
                                    

Vinden jullie dit nog een leuk verhaal? Meld t ff dus druk op dat comment knopje.

Y/n p.o.v

Ik was thuis en Hoseok liep gelijk naar zn kamer, ik was nog van plan om ff naar buiten te gaan. Misschien was die jongen er weer, Donghan was zijn naam. Ik keek op mijn telefoon, het was half 5. IK BEN BUITEN! Ik schreeuwde maar zodat iedereen het wist, ik sloot de deur en liep dit keer links inplaats van rechts. Ik liep en liep maar, uiteindelijk ging ik maar ergens zitten. Ik begon na te denken over wat er de afgelopen weken zijn gebeurd, ik was diep in gedachtes totdat ik een stem hoorde. "Aish jij moet dat wijf zijn van Jimin" ik voelde een mes tegen me keel aangedrukt, ik slikte even. Ik durfde niet te antwoorden of me te bewegen, ik voelde dat het mes van me keel afgleed. Het ging meer naar beneden naar je bovenbeen, "laat me niet merken dat je nog 1 keer aan Jimin zit smiecht, als ik het merk. Dan ga je er aan!". Het mes sneed in mn bovenbeen, ik voelde tranen opkomen. Ze vielen op mijn zwarte rokje, de man liep weg. Ik barstte uit in tranen, het deed zoveel pijn. Het bloedde hevig dus ik besloot maar naar huis te gaan, onderweg zag ik allemaal mensen naar me kijken. Niemand die me hielp, ik was het zat om aangekeken te worden. Ik probeerde te rennen, die wond deed aardig veel pijn. Na een tijdje werd ik duizelig en zag ik sterretjes, mooie lichte sterre... Ik viel op de grond en het werd zwart voor mn ogen.

Donghan p.o.v

Ik besloot hard te gaan lopen, misschien kom ik Y/n dan weer tegen. Ik legde een briefje neer voor pa zodat hij zich geen zorgen ging maken, ik trok mn adidas broek aan met een zwarte kenzo trui. Ik ging richting het parkje omdat dat een chille hardloop plek is, ik rende langs Y/n haar huis. Ik zag alleen de jongen met rood haar, een meisje met donker paars haar en een jongen met donkerbruin haar. Yes Y/n is vast buiten, dit is mijn kans. Ik rende richting het parkje, ik zag in de verte een meisje met donkerrood haar liggen. Ze bewoog niet ofzo, wacht een meisje met donker... Y/N?! Ik begon harder te rennen, ik zag inderdaad Y/n liggen. Ze had haar ogen dicht, Y/n? Y/N WORD WAKKER! Ze bewoog weer niet, ik voelde aan haar pols. Pfoe gelukkig haar hart klopt nog goed, ik draaide haar op haar rug. Ik zag een grote snee in haar been, ik schrok er van. Ik pakte haar op zoals iemand een bruid vast pakt, ik tilde haar mee naar huis. Toen ik thuis was zag ik dat pa nog niet thuis was, ik keek nog eens naar de snee. Hij zag er diep uit maar niet zo diep dat er hechtingen in moeten, ik pakte ontsmettings middelen. Ik deed haar rokje een beetje omhoog, niet te erg. Ik moet niet op een of andere viezerik lijken, ik maakte het schoon met een washandje. Ik deed er verband om heen, ik zag dat ze langzaam weer begon te bewegen. "Aish wat is er gebeurd?" vroeg ze slaperig, lekker geslapen patient? Wacht? Donghan ben ik bij jou? Ze herkent me gewoon Ja je bent bij mij, herinner je je nog wat er gebeurd is? Ja maar ik kan het je niet nu uitleggen sorry, ze probeerde op te staan maar viel gelijk weer om. Luister Y/n je hebt veel bloed verloren, zeg tegen je vrienden dat je hier slaapt vanavond. Je kan in mijn bed liggen, ik slaap vanavond wel op de bank. Morgen kan je gewoon weer naar je vrienden, ik zal beloven niks te doen met je afgesproken? Ze knikte naar me als een klein meisje, ze pakte haar telefoon en belde ene Jisoo. Ze begon het verhaal uit te leggen aan haar vriendin en legde haar telefoon neer, zo t is geregeld haha. Goed Donghan nu we toch hier zijn, geef me een rondleiding in je huis. Goed goed maar dan moet je mij beloven.... Ik dacht even na, dat je me morgen trakteert op kimchi AFGESPROKEN!

Jimin p.o.v

Ik moest denken aan Y/n, ik mis haar. Ik hoorde mn telefoon afgaan, ik zag dat het van pa was.

Park Jijung: Ha zoon goed je te spreken.

Jimin: Wat moet je pa

Park Jijung: Een beetje normaal je vader begroeten mag ook wel, heb ik je geen manieren geleerd? Maar goed, ik heb een foto van dat vriendinnetje van je.

Jimin: Hoe weet je dat ik een vriendin heb? En wat voor foto? Wat heb je gedaan?

Park Jijung: Ik weet alles, volgens mij heb ik duidelijk gezegt dat ik niet wil dat je met meisjes vanaf buitenaf date. En al helemaal NIET met haar!

Jimin: STUUR DIE GODVERDOMME FOTO! HET BOEIT ME NIET DAT IK NIET MET HAAR MAG DATE JIJ KAN MIJ NIKS MAKEN!

Park Jijung: Ha ha ha wat een sukkel heb ik toch als zoon, ik kan inderdaad jou niks maken. Dat zou je moeder breken, maar ik kan dat vriendinnetje van je wel wat maken. Let op mijn woorden en luister is, BLIJF BIJ KIM Y/N UIT TE BUURT!

*Park Jijung send you a picture*

*Park Jijung is offline*

Ik keek naar mn telefoon, ik was confused. Ik opende de foto, ik zag een grote snee in een been. Eerst dacht ik dat dit gewoon een grapje was, toen keek ik beter naar het kleine handje er naast. Ik keek naar de schoenen en het rokje, dat was het rokje dat Y/n vandaag aan had. En die schoenen... DAT MANNETJE VAN PA HEEFT? OH WACHT MAAR PA WACHT MAAR!

Taehyung p.o.v

Ik had een hele rare droom, hij ging over dat Hoseok en ik een relatie hadden. We waren heel gelukkig en we zoende elkaar, iedereen was blij voor ons. WACHT? WAAROM DROOM IK OVER HOSEOK? BEN IK? DENK IK? BEN IK G-GAY?

Hehe heel veel Y/n en Donghan shipheid, okey ik loev de situatie tussen Donghan en Y/n. Jimin is mad on his dad hehe, and Tae is maybe gae. Haha snap je m Tae is gae, haha ik ben zo grappig LOL. Okey ik lul weer shit in het engels enzo, OHJA THANKS VOOR DE BIJNA 500 LEZERS. HET GAAT ZO SNEL, LOVE YOU ALL -XOXO- DONGHANSANGEL💭💓

Dangerous Love - Jimin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu