Capitolul 31

221 11 20
                                    

                                     FLĂCĂRILE  DIN CASĂ

            Stateam si mă uitam la picaturile de ploaie ce se izbeau nemiloase de geamul camerei mele.  Oare care e povestea lor?  Cate cupluri s-au sărutat in timp ce ele cadeau libere din cer?  Cate fete au plans cu aceste picaturi ce le dadeau volum lacrimilor de pe faţă?  Oare prin cate tari au fost..?  Oare cate persoane au beneficiat de aceste picaturi ce se subtrageau din nori pentru a scapa de serviciu?  A cator persoane le-a fost stricata o zi perfecta din cauza acestora,  fie ca erau întâlniri cu sufletul lor pereche sau ieşiri cu prietenii de o viaţă?   La câte poveşti au contribuit?  Câte persoane s-au cunoscut in timpul unei ploi,  aceasta fiind mai mult sau mai puţin prezenta in timpul intalnirilor lor?

                  Mii de intrebari îmi inundau toate regiunile creierului,  acesta fiind mai zăpăcit decat de obicei. Oare câţi iubiţi îşi înșeală acum iubitele,  sau cate iubite isi înşeală iubiţii?  Atatea lucruri se in ty ampla in timp ce eu privesc cateva picaturi de ploaie gandindu-ma la viata altora.

                   –" OPTHELIA!!!! "mă striga mama de la parter. Ma ridic de pe scaunul de langa geam şi ma indrept spre aceasta.

                    –" Da,  ce vrei? " rostesc plictisită atunci cand ajulg in dreapta ei.

                     –" A sunat cineva,  spune ca te caută! " spune mama si-mi înmânează telefonul ei.

                      –"Da? "

                      –"Hey Opthelia,  sunt Luka! "

                      –"Luka? "

                       –" Colegul tau,  stau in faţa ta... "

                        –" Aaaa.. Luka...  Şi de ce m-ai sunat? " intreb curioasa.

                        –" Maine seara am o petrecere cu tema "Bun venit vacanţă! " Si ma intrebam daca nu vrei sa participi si tu... Şti tu...  Ca partenera mea? " spune stânjenit.

                         –" Desigur,  vi maine la 8 la mine.  Pa! " spun şi ii inchid telefonul in nas.

                                     *                 *                *

           Cand soneria isi face simtita prezenta, imi mai dau cu mana peste rochia pe care o port,  in timp ce mama deschide uşa,  in spatele ei apărând Luka in spatele lui fiind... URS!? Erau imbracati amandoi intr-o cămaşă şi o pereche de blugi. Vantul patrunse in casă cauza fiind usa întredeschisă.

             –" Buna seara doamnă Mc'Carthy! " o saluta Urs pe mama , iar aceasta răspunde cu un zambet si o miscare lenta a capului.

             –" Hey Luka! " il salut prietenoasă pe acesta.

             –" Salut! "

             –" Pe mine nu ma saluţi? " ma intreaba Urs,  dar nu-l bag in seamă. " Eşti imposibilă! " strigă exasperat cand vede ca nu o sa-i raspund.

                                       *                 *                 *

              Fug spre baie stiind cã acolo este o usa spre iesire. Flacarile mă ajungeau din urma şi desi obosisem nu aveam timp să poposesc.    Fug din casa ce mi-a fost coşmar pentru 2 ani,  atunci când fratele lui Luka se mutaseră in ea.

                – "Opthelia!  Trezeste-te,  am ajuns!" Imi deschid lenesa ochii si-l privesc pe Urs. 

                 De când nu am mai avut cosmaruri ca acestea...  Era asa bine fără,  dar Luka?  Ce treaba avea el cu mine?  De ce mi-a aparut si el in vis?  Care-i adevarul?

                 –" Mulţumesc! " spun si dau sa ies,  dar usa era blocată.  Imi intorc capul spre Urs şi-l  privesc întrebătoare,  iar acesta mă sărută..

                 –"Noapte bună! " imi spune zambind in timp ce imi dezblocheaza uşa.

                  –"Noapte bună! " îi răspund.

         Capitol scurt,  stiu,  dar era obligatoriu,  pentru ca capitolul urmator se va lega de acesta. Ce legatura credeti ca are Luka cu Opthelia/Michelle?
            La media il aveti pe Luka. ❤❤

Tocilară cu farmec ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum