Ivy- Roma 4

164 15 1
                                    

Neden bayıldığımı bilmiyorum ama onu gördüm. Percynin de dediği gibi çok kötü bir haldeydi. Yani daha doğrusu Hazel ile konuşurken kulak misafiri olmuştum. Tamam. İtiraf ediyorum. Bilerek dinledim evet. Ve bu sefer onu görüyordum ama tek başımaydım. Kolunda uzun ve derin bir yarık vardı. Saçlarına kan bulaşmıştı
- Annabeth çok kötü görünüyorsun.
- yapma bana yardım etme. Onları kurtar. Onları sakın buraya getirme.
- yapamam çok yaklaştık. Söz veriyorum seni kurtaracağız. Benim ölmem gerekse bile.dedim ve görüntü bulanıklaştı. Karşımda bana bakan Percy, kıvırcık, hazel ve leo vardı.
- bu aralar herkes bayılıyor. Ama kapıyı bulmuşsun. Dedi kıvırcık.
- Annabeth ile konuştum. Gelmeyin diyor ama gitmek zorundayız. Dedim onlara.
- şimdi biz üç kapı buldusak hangisinden gireceğiz. Diye sordu Percy.
- labirentin sistemi değişti o da şöyle. Her şehirde üç kapı var. Bu kapılar üçgen oluşturabilecek şekilde büzenlendi. Bu üç kapının birleştiği noktada yani üçgenin tam ortasında kapı bulmamız lazım.
- colezyum, vatikan ve aşıklar çeşmesiyse o zaman...sant'eustachio meydanı oluyor. Orada Remarkable Ruins Basilikası var. Orada olmalı. Dedi Hazel. Taksiye binemezdik. Artık paramız kalmamıştı. Sadece drahmi vardı. Ama bela arabasını da çağıramazdık. Ona yetecek paramız da yoktu. Biz de çaresiz yürümeye başladık. Gergin bir hava vardı. Herkes susuyordu. Sonunda hazel ile ben yürümekten bıktığımız  için bir banka oturduk.
- siz yorulmadıysanız biraz daha yürüyün biz biraz oturucağız size yetişiriz dedi hazel.

Biliyorum aşırı kısa oldu ama şimdi sizi kırmamak için diyer bölümü de yazacağım. Multide Remarkable Ruins basilikası var.

Şekil Değiştirici - Percy Jackson Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin