Mért pont te?!

171 6 0
                                    

Egy hét telt el a meccs óta Dominikkal mindent megbeszéltünk azóta hivatalosan is együtt vagyunk. Mind e közben munkát kaptam a magyar foci válogatottnál mint masszőr igen van egy ilyen végzetségem még gimi utáni nyáron csináltam meg. Sajnos Domi most nem került be, de ez nagyobb ösztönzést adott neki arra, hogy még keményebben dolgozzon.

Az első napomon az ébresztőmre keltem ami nem éppen volt a legkellemesebb. A lassú ébredésem után összedobtam magamnak egy gyors reggelit majd elkészültem. A böröndömet megfogtam és már mentem is a taxihoz ami oda visz. Amikor kiszáltam az autóból egy kedves hölgy elvezetett a szobámig majd magamra hagyott és elmondta, hogy egy óra múlva a tárgyalóban kell lennem. Csak azt nem mondta, hogy az merre van. Mikor berendezkedtem neki is kezdtem a tárgyaló keresésének. Amit fél óra elteltével meg is talaláltam.
- Sziasztok! Na szóval aki esetleg nem ismer a nevem Dárdai Pál, nyugodtan tegezzetek.-nézett itt inkább a szakmai stáb azaz felénk. Éppen folytatni akartam mikor valaki benyitott.
- Na Szalai te is megérkeztél?- kérdezte tőle Pali. És akkor elő tört belőlem a felismerés az nem lehet, hogy ő volt az vagy még is.
- Elnézés!- majd helyet is foglalt velem szemben mikor rám nézett a szemei elkerekedtek. Szóval ő volt. Szalai Ádam vette el az ártatlanságomat. Pali további mondandóiból csak annyit jegyeztem meg, hogy holnap nyolcot meg kell massziroznom mindenkit az első edzés elött. Amilyen gyorsan tudtam a szobámba menekültem. Amikor már éppen az ereimet akartam felvágni akkor hívott Domi, de nem mondhatom el neki nagyon féltékeny tipus.
- Szia életem.- köszönök neki hamiskásan
- Szia. Milyen volt az első nap?- kérdezi érdeklődve.
- Jó volt azt hiszem este be akarnak ülni valahova, de én szerintem kihagyom.- mondtam neki unottan
- Ne, ne biztos megy Ádi is jó lesz a srácok jó arcok.- hallom a hangján h mosolyog, de nem hiszem, hogyha tudna a dolgokról akkor is így gondolná. Még beszéltünk pár percett majd jött egy üzenetem Nagy Áditól, hogy egy óra múlva találkozzunk a bejáratnál. Gyorsan lezuhanyoztam majd kiválasztottam a szettem és megcsináltam a hajamat.

Mikor késznek nyílvánitottam magam elindultam lefelé a liftnél összefutottam Ádival

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mikor késznek nyílvánitottam magam elindultam lefelé a liftnél összefutottam Ádival. Beszéltünk pár szót. Mikor oda értünk a többiekhez bemutatkoztam ahogyan ők is. Remélem mindenkinek megtudtam jegyezni a nevét ugyanis ilyen téren a memóriam pocsék. Mikor oda értünk a kis kocsmához akkor világosítottak fel, hogy az egész a mienk, mert a fiúk nem akartak nagy felhajtást. A pulthoz sétáltam kikértem egy koktélt éppen fizetni akartam mikor mellettem Szalai megszólalt, hogy ő fizet. Udvariasan megköszöntem és mikor távozni akartam a karomnál fogva vissza húzott.
- Szerintem lenne mit megbeszélnünk nem gondolod?- néz rám. Biccentettem egyet a terasz felé, mert most úgy éreztem el kell szívnom egy cigit.
- Te vagy az igaz? Aki szó se beszéd lelépett?- tért rögtön a lényegre.
- Igen.- gyujtottam meg a számban lévő cigaretátt.
- Mért léptél le szó nélkül?- kérdezi végig a szemembe nézve.
- Mert ez csak egy éjszaka volt nem?- kérdeztem rá.
- Nem tudom mivel leléptél és nem tudtalak megismerni.- néz lefelé.
- Sajnálom nem voltam még ilyen helyzetben nem tudtam mit kéne csinálnom.- szívtam bele a cigimbe.
- Most bepótolhatnánk az ismerkedést?- néz rám mosolyogva
Nem tudtam ellenálni annak a kis fiús mosolynak.
- Oke, de csak barátilag. Nekem barátom van.-  nézek rá komolyan.
- Rendben jó. Akkor bárátok?- tartja a kezét én pedig bele csaptam. Ádám  megindult befelé majd visszfordult.
- Amúgy nem áll jól a szádba cigi és úgy tudom Dominik nem bírja.- kacsint rám majd tovább megy. A fejem kábé a paradicsommal lehetett egy színű. Az este nagyon jó volt a srácok aranyosak voltak viszont holap kezdődik egy új nap és Ádámmal egy hónapig össze leszünk zárva félek ennek nem lesz jó vége. Szeretem Domit ilyenekbe bele sem gondolok.

Ezt nem így terveztem JÓ! ÷ Szalai Ádám ÷ Nagy Dominik÷Where stories live. Discover now