Kıskançlık

913 57 16
                                    

İnş.başlangıca çok kızmazsınız iyi okumalar :D :D  



Yağız iyi misin ' dedi Hazan .Herkes bize bakıyor bırakır mısın artık ' dedi yağızın kollarından çekilerek.Yağız kendine geldi bir anda dalıp gittiği anda Hazan ın yıkılışını hayal etmek bile kör ateşlere atlamak gibiydi .

Hazan ' dedi gözleri Kerem e kaydı öp diyordu dudaklarından okunuyordu.Yapmalıyım dedi kendi kendine .Ama karşısında duran sevdiği kadındı ve bunu yaparsa hayal ettiği gibi onun gururunu mahvedecekti .Onun aşk ile bakan gözlerine puslu gölge düşürecekti ama yapmazsa hayatı tehlikeli gibiydi .Ne yapacağını bilmiyordu .

Neden benimle dans ettin ' dedi umutlu gözlerle bakarak.O onun hayatını düşünürken sanırım Hazan onu yanlış anlamıştı .

Farklı anlamlar yükleme boşuna ' diyerek yakınından gitti Yağız.Kerem koşarak geldi yanına 

-Oğlum niye vazgeçtin ' dedi.

-Olmaz bu fikir çok kötü fikirdi onunla bu şekilde evlenemem .Ona bu acıyı yaşatamam ama o adamın kim oldugunu bulmam gerekiyor .Hazan ı daha fazla tehlikeye atamam. 

-Onu hala çok seviyorsun e niye affetmiyorsun  ' dedi Kerem.Kafasını çevirip uzaktan yan gözle onu süzen Hazan a baktı Yağız.Yanına yaklaşan Sinan ile aşkla bakan gözleri birden hatırladı ona yapılanları.Hazan ile yan yana gelince içi sızladı.

-Onun için ölürüm ,yakarım ,yıkarım ortalığı, onu korurum hatta onu severim ama affedemem Kerem.Ona olan kırgınlığım geçmiyor karakterimde yok sanırım ' dedi Yağız.Kerem kollarını sıvazladı Yağız ın .

-Çok düşünme her şey yoluna girecek ' dedi.

-Umarım ' dedi Yağız. 

Parti sonunda Hazan taksi beklemek için dışarıya çıktı .Hava biraz serindi ısınmak için kollarını birleştirdi.Yağız Kerem e veda edip hızla Hazan ın yanına geldi

-Niye beklemedin beni seni aradım ' dedi Yağız

-Neden bekleyeceğim ki ' diye sordu Hazan.Doğru ne uyduracaktı ki 

-Yok mu cevabı bay buzdolabının ' dedi .Yağız şaşkınca baktı hafif bir tebessüm etti

-Hazan soru sorma sadece senin yanında olmama izin ver hadi gidelim artık ' dedi arabasına ilerleyerek.

-Sana yalan söylediğim için beni affetmiyorsun beni bu yüzden uzak tutuyorsun kendinden ama sende bana şuan doğruyu söylemiyorsun bay doğru.Ne sakladığını söylemeden şuradan şuraya adım atmam .' dedi inatçı sesiyle.Ön koltugun kapısını açarak Yağız

-Geliyor musun gideyim mi ' dedi.

-Gelmesem gidecek misin hani yanımda olacaktın ' dedi Hazan .Saatine baktı Yağız 

-Gecenin 1 i Hazan .Etrafta kimsecikler yok farkındaysan sadece insanlık yaptım ama sen bunu bile bize bağladın ' dedi.Hazan sinirlendi Yağız a doğru yürüdü yakınlaştı iyice Yağız a bakıp

-Unuttunuz sanırım Yağız bey biz diye bir şey yoktu .Kapıyı kapatıp gidecekken Yağız hızla kolundan tutup

-Geç arabaya inatçı keçi ' dedi .

-Öküz ' dedi Hazan arabaya oturup .Ellerini birleştirip ,kaşlarını çatıp dışarıya baktı .Yağız arabayı çalıştırken Hazan ın çocuksu duruşuna gülümsedi .

****

Ece gerinerek yataktan kalmıştı zar zor .Günaydın abla ' dedi Hazan çoktan hazırlanmış rujunu sürüyordu.

Sadece BizHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin