Bölüm 28 "Yakalandın"

209 15 6
                                    

"Ne yani diyorsunki Sasuke beni tanıdı ama neden ifşa etmedi" Kong Sasori'nin getirdiği pastayı yerken bana olaylar hakkındaki düşüncesini belirtiyordu.

"Saçmalık bence gitmeliyiz eminim bizi ifşa eder.Lord Zhao ve diğerleri bizi mahveder".

Naruto haklıydı dördümüzün onlara karşı çokta şansı yoktu.

"Ben hâlâ bir şansım olduğunu düşünüyorum.Toprak lordunun biri rahatsız olduğu için yemeğini odasına istedi.Su lordunun adamları ve toprak lordunun adamları aynı katta kalıyormuş.Denemeden başarışız olamıyacağımızı bilemeyiz".

Naruto yüzüne sürülen pastayı silerken sinirlice baktı "Başarısız olursak denemenin faydasını göremeyiz ama ben deneme taraftarıyım".

Kong sinsice güldü "Toprak lordlarıyla toprak leydisi aynı katta kalmıyordur Naruto".

Kong söyleyince aklıma gelmişti "Hinata'nın kuzenini gördüm bana Hinata'nın yarın düğünde olacağını söyledi".

"Yarın ki düğüne mahkûm olarak gitmek gibi durumumuz var bu işi yarına kadar bitirmeliyiz".

Sasori her zamanki gibi haklıydı ve olmaya devam edicek gibiydi.Sasuke bizi hâlâ ifşa etmemişti buda demektiki azda olsa bir şansımız var.

Sasori kızıl saçlarını geriye attı.Kıyafetlerini alıp üstünü giyinmeye giderken de lordların ne kadar çok içki içtiğinden falan  bahsediyordu.Canım kızılım görev için o lordlara ve leydilere katlandı.

Esnediğim zaman uykumun açılması için pencereyi açtım.Pencereden gelen rüzgar yüzüme tatlı tatlı vururken dışarıdan birinin yada bir şeyin buraya baktığını gördüm.Pek kestiremiyorum acaba Sasuke ifşalamıştıda bize suikastçi falan mı yollamıştı?

Hepimiz geç saate kadar uyanık kalmıştık ve artık uykusuzluğa katlanamıyorduk ve her zamanki gibi Sasori kurtardı.

Sasori elindeki küçük kuklayla uğraşırken bizimle konuştu "Bence yarın ki düğünde saldırmalıyız.En savunmasız oldukları an.Sonuçta kimse bir düğünde zihninin okunacağını düşünmez".

Kong bu harika bir fikir dedi ve kendini attığı koltukta uyumaya başladı.Naruto çoktan uyumuştu.Ama ben hâlâ korkuyordum ya Sasuke bana yada Sasori'ye dediği gibi birşey yaparsa.Neden Sasori'den ayrılamamı istediğini anlamıyordum.

Beni üzen, terkeden ve kandıran oydu.Yetmiyormuş gibi üvey kız kardeşimle evleniyor.Beni neden kıskansınki o Irelia'ya aşık.

Gözlerim ağır ağır bu düşüncelerle kapanırken bana gülümseyerek gelen Sasori'yi gördüm.Elindeki yorganı üstüme serdi zaten son gördüğüm şey de buydu.

...

Sabah Leydinin kıyafetlerinden birini seçerken krız geçiriyordum.Tanrı aşkına Leydi Sarah nasıl bu kadar zayıftı.En sonunda kendime uyan ipek bir elbise buldum.

En sonunda kendime uyan ipek bir elbise buldum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
SürgünHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin