Chapter 24

81 3 2
                                    

Y/n p.o.v

J-jin? Ik zag hem weglopen, Jisoo keek me verschrikt aan. Jungkook die uit de badkamer uitliep keek iedereen aan, "ehm iets gemist?" Jisoo rolde haar ogen, wat er tussen die twee was ik heb geen idee. Yoongi sprong naast me op de bank "Y/n? Heb je iets met Jin?" Yoongi, are u kidding me? Ik heb met niemand iets, opeens schoot me iets te binnen. Ik moest Jackson nog appe, ik rende naar Jimins kamer waar ik mijn telefoon had. Ik deed de deur opslot en pakte mijn telefoon, ik opende Jacksons profiel en besloot hem te appe.

Jimin p.o.v

Ik liep naar buiten en belde een taxi, na veel gepraat te hebben met mijn vader mocht ik eindelijk gaan. Ik zag de taxi en ik stak me hand op, binnen een kwartier stond ik weer voor ons huis. Ik opende hem en ik zag Yoongi op onze bank liggen, ik zag Namjoon een boek lezen in de hang stoel. Jungkook was met Jisoo aan het koken, ik keek rond maar zag geen Y/n. YOONGI?! HYUNG JE BENT TERUG?! "Schreeuw is niet zo ik zit hier, ja ik ben terug met Jin. Ik leg je het verhaal later wel uit!" Hij ging verder met zijn serie kijken, waar is Y/n? "In je kamer" hoorde ik Jungkook uit de verte roepen, ik liep naar mn kamer. Ik hoorde wat gegiechel, zou Y/n met Jin zijn? Ik besloot de deur open te doen, de kamer was leeg. Alleen Y/n die op het bed zat te facetimen, h-hey Y/n. "JIMIN JE BENT TERUG! WAAR DAFUQ ZAT JE?!" Ik was bij mn vader, maar met wie facetime je? "Met Jackson, die ken je wel toch?" J-ja die ken ik wel, maar hoezo facetime je met hem? "Waarom niet? Het is een vriend van mij en van Mark, mag ik opeens niks meer? Ben je me vriendje ofzo?" Ze schrok van haar eigen woorden, b-ben ik je vriendje niet meer? Okey is goed, maar als er wat met je is laat mij er buiten! "Is goed, zou ik doen klootzak" Ze liep mn kamer uit en gooide de deur dicht, ik liet me op me bed vallen en ging slapen.

Y/n p.o.v

Na het ruzie achtige iets met Jimin voelde ik me misselijk, ik onderdrukte het gevoel en klopte op Jin's deur. H-hey Jin, gaat het een beetje? "Ja t gaat best, wat doe je hier Y/n?" Ik kom hier om bij jou te zijn, ik wil gewoon even zeggen dat ik de kus niet erg vond. Ik heb geen relatie met Jimin meer, dus je hoeft je niet schuldig te voelen ofzo. Hij draaide zich om, maar voordat ik het wist kwam het hele misselijke gevoel terug. Ik rende naar de wc en hing voorover, voor ik het wist moest ik overgeven. Jin keek geschrokken om een hoekje, "g-gaat het Y/n?" Tranen liepen over mn wangen, ik stond op op mn gezicht en mond te spoelen. Toen ik klaar was zag ik Jin nog steeds staan, hij liep naar me toe en gaf me een knuffel. Ik voelde de tranen komen en liet ze stromen, we bleven een tijdje zo staan. Mijn benen werden slap en hij tilde me op hoe je een bruid altijd optildt, hij nam me mee naar zijn slaapkamer en legde me in zijn bed. Voor ik het wist viel ik in slaap.

??? p.o.v

Zo zo Mark, je vriendjes hebben je verlaten. Maar wij brengen je veilig thuis hoor ha ha ha.... Waag het niet om 1x iets te proberen, we leggen je zo om. Wat zou je lieve zusje daar van vinden? Laten we haar een keertje facetimen, ja gezellig toch. Ik laat een dokter komen om je wonden te dichten, hij zou je helemaal oplappen. Het komt wel goed met je, ik gaf hem een zacht schouder klopje en verliet de kamer. Ik ging gelijk me mannetjes bellen voor die kneus, hij moest en zal in leven blijven. Kosten wat het kost, zn zusje pesten is alleen maar leuk haha.

Kai p.o.v

*Kai's droom*

Kai? Wil je een ijsje voor me kopen? Daarna kunnen we wel naar jou huis, ze lachtte lief naar me. We liepen naar een ijs tentje, we kochten chocolade ijs. Het was altijd al haar favoriete ijs geweest, we liepen hand in hand naar mijn huis. Ik liet haar alle hoeken van het huis zien, ze was onder de indruk hoe groot alles was. "Later, als we samen gaan wonen... Gaan we in een nog groter huis dan dit wonen oppa!" Is goed prinsesje, ze gaf je een knuffel. Al snel wist je dat er iets ging gebeuren, zoals je gevoel al zei. Ze stak een mes in de rug, je viel op de grond.

*Einde droom*

AUW! Shit man, ik was op de grond gevallen. "HAHAHA LIG JE LEKKER KAI?" Ik hoorde de stem van D.O, ha ha heel grappig D.O. Pas maar op, straks vermoord ik je nog. Hij keek geschrokken maar ik lachte breed naar hem, grapje gans. Haal die Yugyeom ff hier, ik zag de... Hey Yugyeom je bent weer zwart, "ja heb k gister met Suho gedaan. Maar waarom had je me nodig?" Ik wil dat je 1 van je bandleden ontvoerd, ik heb een nieuw iemand nodig om die Lisa te teasen. "Ja is goed, maar wie heb je nodig?" Doe maar iemand waar ze een zwak voor zou hebben, ik wil dat ze pijn lijd. En niet zo'n klein beetje ook! Bel me als je iemand hebt, hier heb je een telefoon waar alleen onze nummers in staan. Je kan er niks anders mee! Als we merken dat je weg snapt ofzo krijg je goeie problemen! "Ja kai, en komt goed ik bel je als ik iemand heb!" Goedzo, ohja en geef die Lisa een kus van Sehun. Er gaat iets leuks gebeuren, so blijf op je hoede.

Dangerous Love - Jimin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu