BÖLÜM 10

3.9K 229 191
                                    

***

"Kendinin farkında olmadan yola çıkarsan, eninde sonunda kaza yaparsın"

-Leader2017-

***

İnsanoğlu pek çok şeyden hayatları boyunca vazgeçerdi. Her şeyi çabalamadan elde etmeyi, lütuf olarak görürler ve minnet duyarlardı. Cesur olmak için bile evrenden yardım isterlerdi ama tüm evrene mal olmuş, yediden yetmişe herkesin dilinde olan bir filmin sözü vardır.

Güç içinizde.

Durmadan ilerlediğiniz yolda düşseniz, itilseniz bile yola devam etmek için işte bu güce ihtiyaç duyarsınız. Kalbinizde kalan en küçük iğne ucu kadar güçle bile olsa yola devam etmek sonundaki başarı sizi tatmin etmese bile o yolda verdiğiniz mücadele sizi efsane yapardı. Birçok aşkın durmak bilmeden güçle savaştığı hikayelerde sonunun kötü bitmesi dahilinde bile efsane olması bu yüzdendir, çünkü elinizden gelenin daha fazlasını, gücünüz tükense bile yapmışsınızdır.

Ateşte hayatındaki bu felsefeye göre hareket ediyordu. İnandığı doğrular ve elde etmek istediği şeyler uğruna durmak bilmez bir güçle savaşıyordu. Kendinin ve yapacaklarının farkındaydı Ateş, çünkü kendinizin farkında olmak sizin gücünüzün kaynağı olurdu. Gücünüzün kaynağını bildiğinizde ise tükenme korkunuz olmazdı.

Şimdi tüm vücudu her adımında titreyip, ağrıdan dolayı acısa da tam karşısında okulun kafeteryasında oturan muhteşem 4'lünün yanına gitmesi ise bu yüzdendi. Onun da o masaya oturmasıyla muhteşem 5'li olacaklardı. Bu hikâyenin sonunda ise muhteşem ikili olmayı hedefliyordu Buz'la. Bilirsiniz, film ve dizilerden de görmüşsünüzdür. Birbirini tamamlayan takım arkadaşları vardır ya sadece tek farkla, Ateş yatak arkadaşı istiyordu. Malum, alması gereken bir intikam vardı. Hikâyede velev ki bunun sonunda Ateşin değil yazarın istediği olurdu.

Bazı şeyler gücünüzü bile aşardı ama hey bunu sınamadan bilemezdiniz. Neydi ana konu yola devam etmek ne olursa olsun. Belki Ateş yazara bile orta parmak çıkarırdı kim bilir ki.

Ateş masaya oturmadan önce üyeleri şöyle bir süzdü. Cenk; 1.81 boy, kahverengi göz, kumral saçlar. Futbol kaptanı, hafta da iki kez Angel bara gidiyor. En sevdiği yemek kuru fasulye, en nefret ettiği yalan, en sevdiği renk mavi. Anne ve babası ayrı. İntikam timi üyesi olan solucan lakaplı Arda'dan hoşlandığına dair elinde güçlü hisler var. Not: Bunu değerlendir.

Derya; 1.75 boy, yeşil göz, dip boyası gelmiş sarı saçlar. Pon pon kız, en sevdiği yemek köfte, en nefret ettiği ise reddedilmek, en sevdiği renk yeşil. Annesi avukat, Babası ise polis. Hafta da 5 kez masada oturan muhteşem dörtlüden biriyle gizli bir ilişkisi var. Cenkle çıkıyor. Not: ortalığı birbirine kat, kap ve kaç.

Ferit; 1.80 boy, bal rengi gözler, siyah saçlar. Futbol takım kaptanının yardımcısı, en sevdiği yemek vezir parmağı, en nefret ettiği ise Cenk, en sevdiği renk ise sarı. Anne ve babası okuldaki kimyagerler. Derya'nın gizli yasak aşkı. Not: Kıskançlığını kullan.

Muhteşem Dörtlünün son üyesi Buz; 1.85 boy, buz mavisi gözler, beyaz saçlar. Hafta sonları 'Angel' barda sahne alıyor. Hafta da üç kez spor salonuna gidiyor. En sevdiği yemek spagetti, en sevdiği renk kırmızı, en nefret ettiği insanlar (Şükür ki Ateş insan değil bir canavardı). Annesi okulun yeni müdürü, üvey babası ise bir şirketin müdürü olarak çalışıyordu. Homofobik, koyu bir kanarya, en sevdiği film Star Wars. Sinir hastası ve sigara bağımlısı. Not: Zayıf yönü Eftelya, kullan onu!

Tüm gözlerinin üstünde olduğunun bilinciyle arkasında onunla birlikte yürüyen tayfasıyla kendisi için ayrılan boş sandalyeyi çekti. Yüzündeki hafif gülümsemeye çatık kaşlarla bakan 4 üyeyle keyfi nedense yerinde gibiydi. Sanırım bunun sebebi Ateşin kaostan almasıydı gücünü. Alınacak intikam varsa hayattaydı ve son kaosu annesinin davasıydı.

İNTİKAM TİMİ BXBHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin