Capitol bonus * Profa de dans*

207 9 1
                                    

                                          PROFA DE DANS

            
                –" Serios?? " mă întreabă Iris,  iubita lui Sorin,  iar eu aprob dând din cap.  " Mă bucur pentru voi!!! " spuse aceasta începând sa sară prin cameră.

                –" Însfârşit! " exclamă uşurată Ayla " Era greu sa va combin,  adică sunteţi doi căpoşi care nu puteau vedea sentimentele celuilalt. " Eu am ramas cu gândul la fraza :"Era greu sa vă combin".  Ea ne-a combinat?  Ce  s-a intamplat cu adevărat?  Adică Urs nu venise din propria sa iniţiativă in acea zi la mine in cameră??

                 –" Nu te gândi la prosti!! " mă certă Ayla.  " Eu nu i-am spus nimic,  poate Juno,  el se ocupa de Urs.  Adica se vedea ca va placeti reciproc,  dar nu recunosteați unul faţă de celălat!  Era timpul! " Am iesit din casa si m-am indreptat spre studioul in care era Urs,  dar când am vrut sa intru in biroul acestuia,  secretara mă opri spunându-mi că are un musafir.

                    Ca sa nu spuna nimeni că mi-am pierdut bunele maniere pe drum,  am asteptat să termine ceea ce avea de facut cu musafirul. Sinceră sa fiu,  dura cam mult..  Ce faceau acolo??  Atunci mi-am pierdut cumpătul, si am intrat peste ei,  in birou.  Urs era in birou cu o fată,  îmbrăcată cam sumar.  Acum mă certam mintal pentru că chiar am crezut in el,  noroc că nu am facut ceva ce m-ar fi putut costa acum.

                       Ies din birou şi trântesc uşa in urma mea. Nu puteam crede că după nici o zi de relaţie , era in stare să mă înşele.  M-am dus in cel mai indepartat loc,  pe stânca unde mergeam din cand in când cu Oliver.  Mă simţeam tristă şi trădată nu puteam crede ca mi-a facut asta,  acum,  dupa nici o zi de relaţie..  Ochi mi se închideau si astfel adormisem acolo,  afara , iar adierea vantului imi era mângâiere atunci.

                                 *                      *                        *

                 Când mă trezesc il gasesc pe Urs langa mine,  acesta jucându-se cu părul meu.  Dă se apropie de mine,  dar eu il îndepărtez.

                   –" Cine-i fata aia?? "

                   –" Eşti geloasă, cumva?? " râde acesta de mine

                    –" Nu!  Doar ca eu nu vreau sa fiu calcata in picioare de către tine! "

                     – " Nu te-am înșelat! " imi spune serios, dar eu nu-l cred.

                      –" Nu te cred!  Ce ai facut cu ea acolo timp de  o oră jumate?? " il intreb.  " Sau poate de mai mult.. "

                       –" E cu 29 ani mai mare decat mine!! "

                        –" Nu pare! " îi spun sincer.  " Si oricum chiar daca avea 29 ani mai multi decat tine,  contează?? Asa cred ca e mai b-... " voiam să-i dau cu totul in cap dar acesta mă opri sărutându-mă.

                         –" E profa mea de dans,  da?? Din copilarie."

………………………………………………………………………………………………

                Primul capitol bonus!!! 

Tocilară cu farmec ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum