Chapter 27

81 7 3
                                    

Y/n p.o.v

S-sorry... Ik ik.... "Het maakt niet uit!" Echt niet? Oh mooizo!

BamBam p.o.v

Maar goed Y/n, nu je er toch bent... Vertel is wat over jezelf, we hebben veel gehoord van Makeu maar ik wil je beter leren kennen! "Wat wil je weten?" Mmh goeie vraag, wie je ouders zijn ehm wat je lievelings eten is en eeehhhm of je een vriendje hebt. "Mijn favoriete eten is sushi, ik heb geen vriendje en mijn ouders...." Ik zag dr slikken, kom. Ze keek me verschrikt aan, ik gaf haar een lange knuffel. "Ik wil ook wat van jou weten!" Zoals? Vraag maar raak! "Wat is je echte naam, heb je broers of zussen en ehm wie je het meest mag van Got7!" Mijn echte naam is BamBam, ja op mijn paspoort staat een veel moeilijkere naam maar mijn moeder heeft me BamBam genoemt. Iedereen denkt altijd dat het me stage naam is of dat JYP mij die naam heeft gegeven maar dat is dus niet zo! Ik heb twee oudere broers en 1 jonger zusje, en ik mag iedereen in Got7. Allemaal even veel! Zeg Y/n, wat is er met je ouders gebeurd? "W-wil je dat echt weten?" Ja, ik judge je niet ofzo! Ik slikte even en dacht na of ik dit eigenlijk wel kan zeggen, ik vertrouw Y/n dus het kan wel. Mijn vader is overleden toen ik heel jong was, ik weet er zelf niet veel van. Mijn broers waren zeg maar mijn vader figuur! "M-mijn vader, mijn echte echte vader is ook overleden... Toen ik ongeveer 4 was, mijn moeder raakte zwaar depressief. Mark was mijn moeder en mijn vader tegelijk, na 2/3 jaartjes werd mijn moeder weer een beetje beter. Ze begon te daten en ontmoette en andere man, ik was 6 en dacht dat het mijn vader was. Totdat Mark mij vertelde dat het een neppe vader was, ik heb hem altijd papa genoemt. Waar mijn moeder nu is weet ik niet, mijn stiefvader zit in het buitenland..." De tranen vielen op mijn bed, n-niet huilen Y/n! Ik ben er voor je, op dat moment hief ze haar hoofd. Ze keek me aan met haar donkerbruine bijna zwarte ogen, ik drukte mijn lippen op die van haar. Ik voelde dat ze schrok maar toch mee ging in de zoen, "uhm BamBam?" Ik draaide me om en zag Jinyoung staan, h-hai Jinyoung. Ik keek even naar Y/n, ik zag dat ze roze wangentjes had. Vet cute dit, "we gaan zo eten, neem je vriendinnetje mee. We eten sushi!" Zei hij nou echt vriendinnetje? Het woord vriendinnetje spookte door mijn hoofd, ik werd wakker geschud uit mijn gedachtes door Y/n. "BamBam-ah, ik wil eten..." T-tuurlijk, kom mee. Ik pakte haar hand, ze liep met me mee. Ik kreeg een warm gevoel toen ik voelde dat ze mijn hand vast pakte, word ik nou verliefd op het zusje van me beste vriend?!

Y/n p.o.v

We liepen naar beneden, ik zag Jackson, Jaebum, Jinyoung en Youngjae zitten. Het was toch een raar gevoel om de jongens zonder Mark en Yugyeom te zien, BamBam schoof een stoel voor me naar achter. "AHHH BAMBAMSIIII" Jackson gilde het zowat, ik zag BamBam boos naar Jacksom kijken. "Hoe weet jij dat nou weer Jackson?" BamBam vroeg het boos maar op een leuke manier, Jackson keek onschuldig naar Jinyoung. "Aish, altijd Junior." Jinyoung schoof zn stoel naar achter, BamBam besloot de benen te nemen. Jinyoung volgde hem al snel, zo leken het net twee kleine kindjes die om de zandbank vechtte. "Kunnen we nu gaan eten?" Jaebum vroeg het nep geirriteerd, BamBam schoof de stoel naast mij naar achter en ging zitten. Helemaal buitenadem dronk hij zn glas cola op, ik pakte wat sushi. Ik voelde me weer misselijk, ik weet niet wat dat is de laatste tijd. Ehm, ik ga even naar de wc. I'm be right back! Ik rende naar de wc, voordat ik het wist zat ik weer op mn knieen overtegeven. "Y/n?" Shit ik was vergeten de wc opslot te draaien, ik keek op. Het was BamBam samen met Jackson, j-ja? "Wat is er aan de hand? We zagen je wegrennen en normaal rent er iemand niet zomaar naar de wc!" Jackson zei het dit keer, hij klonk eigenlijk best wel bezorgd. Ik voelde tranen opwellen, ze vielen op mijn gezicht. BamBam en Jackson liepen naar me toe, ik zakte op de grond. Jackson duwde me een beetje naar voren zodat hij achter me kon gaan zitten, ik liet me zakken en viel op de borst van Jackson. De tranen bleven maar stromen, mijn ogen werden zwaar en besloot ze eventjes dicht te doen. Het enige wat ik nog hoorde was "het komt allemaal goed Y/n, BamBam en ik zullen er altijd voor je zijn!"

Jimin p.o.v

Ik werd wakker, mijn oog deed veel pijn. "Omg Jimin, je bent eindelijk wakker!" Y/n? Ik kwam met een schok omhoog, het was Jennie. Ze keek me bezorgd aan, ik hoopte dat het Y/n was... "Jimin, je moet niet zo snel omhoog komen. Zo word je nog duizelig, wat is er gebeurd? Je oog is zo dik!" N-niks... Ik ben gewoon gevallen! "Nou als je oog zo dik is ben je niet "gewoon" gevallen..." Waar lig ik eigenlijk? "Je ligt in je eigen kamer in je eigen bed!" Kan je Namjoon hyung halen voor me? Ik zag Jennie weglopen, ik mis Y/n... Ik voelde tranen opkomen, ons liefdes shit was altijd als slecht geweest... Nu is ze met die BamBam, ik ben 10x beter dan hij... Dat merkt ze nog wel! Ik zag Namjoon in mijn kamer lopen... "Je had me nodig hoorde ik?" Namjoon? Hoe kan je het beste iemand ontvoeren?!

Hi people, ik ben de laatste tijd veel aan het uploaden. Het komt omdat ik volgende week (niet aankomende) op ponykamp ga, ik kan dan niet vaak of veel uploaden. En ofc vind ik het gewoon leuk om dit te schrijven, ik hoop dat jullie dit een leuk hoofdstuk vinden :)) Annyeong💞🌻

Dangerous Love - Jimin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu