Bölüm 33 "İhanet"

223 19 16
                                    

"Sakura uyan tatlım kahvaltıya inmemiz gerekiyor"

"Sakura gelmiyorsa ben gelebilirim belki Hina-"

"Naruto kaç defa söyledim akşam görüceksin zaten riske gerek yok"

"Aman be"

Annemin tatlı uyandırışına Kong ve Naruto'nun tartışması eşlik etmişti.

"Benimde orada bulunmam riskli değilmi"

Annem elindeki elbiseyi üstüme tutarken yüzüme bakmadan yanıtladı.

"Hayır sen Leydi Sarah'ın yani benim yeğenimsin unuttunmu?Hadi şimdi şu elbiseyi giyde inelim"

"Hayır sen Leydi Sarah'ın yani benim yeğenimsin unuttunmu?Hadi şimdi şu elbiseyi giyde inelim"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bu sefer çiçeklerden oluşan ve yine elbisemle aynı tülden bezi olan bir taç takmıştım.Saçlarıma çiçek takmak bana Irelia'yıhatırlatmıştı.Ardındanda babamı.Dolan gözlerimi hemen sildim ve tuvaletten çıktım.

Annem beni görünce ellerimi tuttu ve güzel göründüğümü söyledi.Sasori ise yeni uyanmış dağınık saçları ve yarı uykulu bakışlarıyla bana gülümsedi.Ama bu gülümsene kadar güzel bir şey varmıya hangi kız etkilenmezdi bu gülüşten.

"Hinata'mı görürden selam sö-"

"Naruto bugün bir daha uyarmayacağım akşama kadar Hinata demeni yasaklıyorum"

Naruto Kong'a dil çıkardı ve koltuğa oturup dışarıyı seyretmeye başladı.Annem suratında şaşkın bir ifadeyle "Hep böylelermi?"diye sordu.

"Malesef"diye yanıtladın ama bazen bu kavgalardan eğlenmiyor değildim.

...

Kahvaltı için bahçeyi tercih etmişlerdiki bu mükemmel bir seçimdi.Sarayın bahçesi çiçeklerle doluydu.Her yerde çimen vardı ve en fazla 10 kişinin aynı anda yürüyebileceği yollar vardı.

Uşaklardan biri bizi masamıza götüruyordu.Niyeyse bana tanıdık gelmişti.Beyaz örtülü masaya geldiğimizde masalarında özenle yapıldığını fark ettim.Sandelyesi dolan masalara uşaklar dolu dolu içinde adını bilmediğim şeyler olan tabaklar götürüyordu.

Gözlerim bir an bahçenin girişinde elindeki tepsiyle bile yakışıklı olan Sasori'ye kaydı.Neden uşaklık yapıyordu ki?Görev falan yoktu.

Masamıza 70 yaşlarında bir kadın oturdu.Pembe şapkasında güller vardı ve şapkasıyla aynı renk dizlerden hafif uzun elbisesi.Bir an mavi gözlerini bana dikti ve anneme birşeyler fısıldadı.

Annem ise "Rahatsızlığımdan dolayı gelememiştim malesef"dedi.

Sıkıcı bir sohbete girdiklerini anladığımda Sasori'yi görmek için kafamı çevirdim.Ve çevirmemle onu görmem bir oldu.Kızılım elindeki tepsiyle yanımda durmuş tabağımı koyuyordu.

Yaşlı kadın Sasori'ye soru soran bir bakış attığında Sasori "Ben onları özel uşaklarındanım"dedi.Ama bir centilmenlik yaptı ve yaşlı kadın içinde tabak getirdi.

SürgünHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin