Κεφάλαιο 7ο

2.7K 175 10
                                    

Έχει περάσει 1 βδομάδα και δεν έχω επικοινωνήσει καθόλου με τον Τεο. Με την Αλεξια και τον Λουκ έχουμε συχνή επικοινωνία. Έρχονται συνέχεια σπίτι μας, βγαίνουμε, κάνουμε πολύ καλή παρέα. Όμως εκείνος πουθενά. Δεν έχω ρωτησει η αλήθεια είναι κιόλας τι κάνει αλλά αν είχε πάθει κάτι θα το είχα μάθει από τα παιδιά.

Οι πανελλήνιες τελείωσαν. Ευελπιστώ σε καλά αποτελέσματα. Τώρα έχουμε έρθει για μπάνιο με την Αλεξια. Η Εύα και ο Λουκ έφυγαν σήμερα για ένα 3ημερο οι δύο τους. Μόλις γυρίσουν έχουμε πει να πάμε διακοπές όλοι μαζί σε ένα νησί που θα διαλέξουμε. Δεν ξέρω αν θα είναι και εκείνος.

"Έλλη δώσε μου λίγο τι αντηλιακό ρε συ" μου λέει η Αλεξία και εγώ έπιασε το αντηλιακό από τη τσάντα μου και της το έδωσα.

Όταν ο ήλιος έπεσε γυρίσαμε σπίτι. Αφού με άφησε εμένα στο δικό μου πήγε στο δικό τους να ετοιμαστεί γιατί δούλευε στο μπαρ.

"Να περάσω να σε πάρω το βράδυ μαζί μου στο μπαρ;" με ρώτησε μόλις φτάσαμε σπίτι μου

"Όχι Αλεξια μου καλύτερα άλλη φορά" της είπα. Όντως δεν είχα όρεξη να βγω

"Εντάξει αγάπη μου αν χρειαστείς κάτι πάρε τηλέφωνο" μου είπε και αφού με φίλησε σταυρωτά βγήκα και ανέβηκα στο σπίτι. Μπηκα μέσα και αφού έβαλα άνετα ρούχα έκατσα να δω μια ταινία και μετά με πήρε ο ύπνος.

Τον ύπνο μου χάλασε ο ήχος του κινητού μου. Κοιτάζω την οθόνη και πάνω έχει γραμμένο το όνομα του. Το σηκώνω κατευθείαν

"Ναι;"ρώτησα μόλις το σήκωσα

"Ενοχλώ;" με ρώτησε με τη βαριά φωνή του

"Όχι πες μου έγινε κατι;"

"Σε 10 να είσαι έτοιμη θα περάσω να σε πάρω. Θέλω να μιλήσουμε" μου είπε και πριν προλάβω να αντιδράσω τερμάτισε τη κλήση. Κοίταξα την ώρα. 3:30. Μα καλά τι θέλει τέτοια ωρα;

Έλα τώρα που σε χάλασε. Πας Καλά?στις 3:30 το βραδυ?εννοείτε ότι με χαλάει. Καλά καλά ότι πεις τώρα σε πιστέψαμε. Πωπω μωρε τι ασχολείσαι με τη ζωή μου; Εμμ χελοου; Η ζωή σου είναι και δική μουυυ. Άντε τώρα ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ γιατί θα χάσεις το γαμπρό. Ααα καλαααααα

Anarchy girlΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα