Chapter 28

77 8 1
                                    

Yugyeom p.o.v

Finally, die exo jongens laten me weer naar Got7. Het is voor even en Xiumin gaat mee en wacht buiten maar het is wat, we stapte het busje in en waren opweg naar mijn dorm. "Luister Yugyeom, je moet er voor zorgen dat je iemand meeneemt die Lisa kapot kan maken. Lisa komt uit Thailand en iemand van jou groep komt ook uit Thailand, zorg NIET dat die twee bij elkaar zijn. Er is kans dat er liefde ontstaat en dat willen we niet, zorg ervoor dat ze Lisa kunnen teasen!" Ik knikte en keek naar buiten, we waren bij mn dorm. Ik stapte uit en voelde blijdschap, ik had mn members gemist. Voordat ik aan wou bellen zag ik BamBam's gordijn een beetje open staan, ik keek er stiekem doorheen. Ik zag hem zoenen met een meisje, ik wou weer weglopen maar draaide me om... IS DAT Y/N?!

Y/n p.o.v

BamBam? Vind je me dik? "Y/n? Als er iemand niet dik is dan ben jij het wel!" Ik keek hem aan en glimlachte, hij glimlachte terug en gaf me een lange kus. Hij werd verstoord door zijn telefoon, hij draaide zich om en pakte zn telefoon. "Omg Y/n? Yugyeom staat voor onze deur!"

BamBam p.o.v

JACKSON, JAEBUM, JINYOUNG EN YOUNGJAE! YUGYEOM STAAT VOOR ONZE DEUR! Ik zag Jackson rennen, hij keek nog snel mijn kamer in en pakte Y/n bij haar hand. De rest rende snel naar de voordeur, ik deed hem open. WELKOM THUIS YUGY.... Hij keek me boos aan, Y-yugyeom? "HOE DURF JE Y/N TE ZOENEN?! JE WEET DAT IK HAAR LEUK VIN... VOND!" Hij spuwde vuur, "Yugyeom voordat je BamBam dood maakt, kom eerst binnen wat kimchi eten!" Youngjae zei het dit keer, hij liep naar binnen zonder mij of Y/n een blik te geven. Ik keek naar Y/n, ze keek angstig en had Jackson zijn hand nog steeds stevig vast. Ik liep ertussen en pakte Y/n haar hand, "niet zo jaloers BamBam, ik pak je meisje heus niet af!" Jackson rolde met zijn ogen en liep naar de keuken, Y/n? Let niet op Yugyeom. Het komt goed! Ik gaf haar een kus op haar voorhoofd en liep met haar naar de keuken.

Y/n p.o.v

Nadat we in doodse stilte kimchi hadden gegeten ging Yugyeom met Youngjae praten, toen ze terug kwamen liep ik naar Yugyeom. Yugyeom? Ik wil met je praten! Ik pakte zijn arm en trok hem mee naar Mark zn kamer, we gingen op zn bed zitten. Luister Yugy, ik heb geen relatie met BamBam. BamBam en ik zijn... Een beetje aan het expirimenteren, ik zag hem wegkijken. Maar... Je zal altijd een plekje in mn hart hebben! Je bent als een broer voor me, wel een broer die veel plakte maar alsnog. Je was er voor me wanneer het nodig was, hij keek me aan. Ik zag de tranen in zn ogen staan, wat is er? Heb ik iets verkeerds gezegt? "Y/n? Ik was degene die Jungkook gestoken had!"

Mark p.o.v

Ik deed mijn ogen open, ik lag in een kamer op een bed. Ik zag allemaal lakens liggen, ze lagen onder het bloed. H-hallo? Is er iemand? Ik schoot omhoog, ik hoorde iemand aankomen. "Je bent eindelijk wakker!" Het was een meisjes stem, ik herkende hem niet. "Luister Mark, ik heb een voorstel voor je..." Ze liep de kamer in, "ik ben Jihyo, ik ben de dochter van de baas hiero. Ik ben hier nu voor een tijdje en mijn vader vroeg of ik met je kon praten!" Wat is er gebeurd hier? Ben ik nog niet dood? "Je bent geopereerd door 1 van de beste dokters in Busan, en nee je bent nog niet dood!" B-busan? Ik ben in Busan? Sinds wanneer? "Je bent hier sinds Jin en Yoongi ontsnapt zijn!" Ze zij ontsnapt? Zonder mij? Ik had dood kunnen zijn... Verraders... "We hadden ze nodig om de plannen van Mnr Kim te stoppen, ze snapte alleen niet waarom EN hoe de manier waarop... Maar goed, mijn voorstel... Zou jij informatie kunnen achterhalen over Mnr Kim?" Betekent dat dat ik vrij kom?! "Laat me uitpraten!" Ze lachtte "We laten iemand met je meegaan, MAAR je moet eerst fysiotherapie volgen. Je bent aardig wat keren beschoten dus je moet eerst herstellen!" Ik heb geen fysio nodig, ik besloot op te staan maar ik werd duizelig en viel op het bed. "Weet je t zeker?" Ze lachtte weer en hielp me opstaan, "kom ik breng je naar je kamer, dan zeg ik het andere voorstel!"

Jimin p.o.v

Okey Namjoon, haal iedereen erbij alsjeblieft! Ik zag Namjoon iedereen druk roepen, Jisoo liep huilend de kamer in. Hoseok en Taehyung liepen zowat zoenend de kamer in, Jungkook shushde Jisoo. Jennie sprong naast me op mijn bed, Yoongi en Jin kwamen met dekens naar me toe en Namjoon liep gewoon binnen. Pfff kneuzen... GOED ALLEMAAL! LUISTER! We gaan Y/n terug halen!

Hello babes!💌🖇️
Ik had weer ff zin om n hoofdstukkie te maken 🐤
Ik ga zondag op ponykamp dus ik ga warschijnlijk niet schrijven tot volgende week vrijdag, ik ga denk ik zaterdag nog schrijven en dan als ik tijd heb in die week.
Ik had nog een vraag, zouden jullie op instagram @ marktuannswife willen volgen? Ik heb een fanaccount over Mark & ook Got7 zelf :)
Gamasahmnida 🖇️💌
-Xoxo- DonghansAngel 🖇️💕
(btw ik ben niet een ander persoon ik ben gwn dezelfde als DonghansAngel so niet dat jullie denken dat het een heel ander persoon is)

Dangerous Love - Jimin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu