ᴋᴀʀɪᴋᴀᴛᴜʀᴇ

222 27 126
                                    

Konnichiwa, kako život?

Ni moja susjeda koja svaki dan riješi šteku cigara ne kašlje k'o ja ovih dana.

~Svi ste više manje vidjeli milijun knjiga gdje komentarišu kako je sve kliše i da se 'ne znam' piše odvojeno. Wow, divno.

Jednostavno pokušajte izbjegavat treš priče o slatkim štreberkama, koje postaju badass nakon što se spetljaju s nekim fuckboyom. Ili ff o Harryu, Justinu, BTSu itd. Ili erotske priče napisane od strane zagorjelih djevojčica. Ignoriranje je nekad stvarno zlata vrijedno. Logično čitajte to ako vam se sviđa, svak ima svoj (ne)ukus.

Ovdje ću malo iskarikirat randome, jer pošto sam nolifer dosta vremena provodim na čitanju istih..
Tužna istina je da ovakve idiotarije ne srećem samo po Wattpadu već i na drugim društvenim mrežama i u stvarnom životu.

1. Ne očekujte od mene smajliće, osoba sam bez duše, emocija i srca. Možda imam samo 13 godina, ali sam mnogo zajebana, ledim krv u žilama. Mojim venama teče otrov, srce mi je kamen i ne znam šta znači ljubav, to su priče za malu djecu, a ja to nisam od prošle godine. Slomila sam kredu jučer u školi, najjakija sam! Moj nick je 69 LOL 3:)

2. totalno sam drugačija i nitko me ne razumije. ne šminkam se, nosim neuredne punđe i trenerke, nisam kao one normalne cure. obožavam nogomet, nosim samo crnu boju, slušam kpop. niti sam popularna niti imam puno prijatelja, svega njih par.. sama sebi sam dijagnosticirala depru, i tako silno želim umrijet.

3. Ćao ljudi🙂🙂🙂Kako ste?🤗🤗🤔
Ja danas nisam radila ništa😂😂😁🛌📱, baš mi je smor, ovo nije uopće ljeto🌧🌧🌫☂️🌬 hoću ljetoooooo!
...... ... .. .
Uglavnom, sad jedem 🌮🌭🍕🍖🍗🥓🍔, ko i obično🐷🐖 ima da se ugojim, ali me nije briga.
........ ..... ... ...
Čujemo se sutra😏💖💕💚💚🤙👋 ljubim vas🔜🔜♾💋💋💋💋
............ . ...
I inače sutra dolazi onaj slatkiš, bit će nešto kekekke🔞😋👅🍆💦

4. Ćao ćao, ja sam Ratko, drago ti je mala 😎 Mlad, zgodan, plodan. U dm-u možemo razmijeniti brojeve 👿😘👿
Po mogućnosti da ste visoke 166.9, naravno sise i guzice su obavezne bez tog ništa, velike usne i narančaste obrve, pokoja tetovaža nije loša. To je mmmm... Volim starije tete, javite se, ne grizem ako me ne zatražite🔞🤙 Hot chat dobijate gratis 😜

5. AJMO DJEVOJČICE, CURE, ŽENE, MAJKE, BAKE.. BORIMO SE ZA SVOJA PRAVA! PRIJAVIMO ONE MUŠKE PATRIJAHALNE SVINJE, ODSJECIMO IM SVIMA ALAT ZA KOJEG MISLE DA MOŽE UPRAVLJAT NAMA. SILOVATELJI JEDNI, MANIJACI, NISMO VAM MI RUPE ZA PARENJE!!!! AJMO PIŠAT STOJEĆKI KO I ONI, NEĆEMO SE BRIJAT I NOSIT GRUDNJAKE, HODAJMO GOLE KAO I ONI. DOSTA MI JE ŠPORETA, KRPA I DŽOGERA, NEKA ONI SAD ČUVAJU DICU, KUVAJU, PERU. STOP DISKRIMINACIJI, ŽENE SU VLADARI SVEMIRA!

6. "mislim da pretjeruješ, blah blah"
KO SI TI DA MISLIŠ I GOVORIŠ? KO SI TI DA KOMENTARIŠEŠ MOJ PROFIL? ZAŠTO DIŠEŠ GNOME JEDAN ISPRANOG UMA? JA ZNAM DA SAM U PRAVU I NEMA TEORIJE DA TE SASLUŠAM. OKE? OKEEE SAD VOZI!

Ovo je samo djelić ljudi moji.~

Koliko li je samo glupo tražit savjet od nekog, a zapravo očekuješ da čupa riječi iz tebe i priča ono šta želiš čuti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Koliko li je samo glupo tražit savjet od nekog, a zapravo očekuješ da čupa riječi iz tebe i priča ono šta želiš čuti. Danas su mi se javile dvije takve osobe i kao ja bih na kraju njihove drame trebala reći: "Ma bit će sve u redu, on te voli, to što ti ne želiš poduzet ništa i sjediš ko drvena Marija je super. Bude ti se on javio sto posto *srce srce* " Malo morgen..

Šta je prije nastalo, koka ili jaje? Možete li dotaknuti jezikom nos?

Do idućeg puta, hakuna matata (:

Kako je lepo biti glupWhere stories live. Discover now