Chapter 30

77 6 0
                                    

Y/n p.o.v

BamBam, ik ga met Donghan hiervoor zitten. Maak je geen zorgen om me, alles komt goed! Ik liep met Donghan naar de trappen voor het huis, ik ging op de middelste zitten. Donghan volgde mij, "Y/n, ik heb je echt gemist!" Ik jou ook Donghan, maar er is iets belangerijks dat je moet weten, "wat is er? Is er iemand overleden?" Nee nee dat is het niet! Het heeft met mij te maken, je moet me helpen met een keuze maken! "Vertel het me!" I-ik ben zwanger van Jimin... Hij keek me aan met grote ogen en zn mond stond open, "j-je b-bent z-zwanger?! Sinds wanneer?" Sinds een paar maanden/weken? Ik weet het niet precies, we kwamen er achter toen ik in het ziekenhuis lag. "JE LAG IN HET ZIEKENHUIS?! WAAROM VERTEL JE DAT NIET?!" Ik ik weet het niet... Het liep allemaal niet lekker dus ik heb amper op me... Ik wou me zin afmaken maar kon niet verder, ik zag een jongen staan. Rood haar, lang, gespierd, pet op, sweater aan en een zwarte gaten broek. Het kon maar 1 iemand zijn...

??? p.o.v

Hallo? Baas? Ik heb iets te melden, je vind het vast nodig om dit te weten...

Lisa p.o.v

Pff, het is saai hier. Alleen Sehun komt hier langs, ik hoorde de deur opengaan. Het was Yugyeom, hij kwam met een smirk me kamer in. Wat moet je klojo? "Ik moet jou nou goed... Er is een gast voor je!" Ik hoopte op Yoongi of Y/n, er liep een jongen binnen met blond haar. Hij was gespierd, zag er goed uit en was schattig. Wacht... Het is Youngjae, sinds wanneer is hij zo knap geworden? "Hey Lisa, it's me again" hij smirkte, Youngjae doe geen moeite. Ik moet niks van je dus shut the fuck up! "Zo zo grof taalgebruik, ik zou je mond maar houden sletje" Yugyeom keek me boos aan terwijl hij dat zei, luister Yugyeom ik moet niks hier. Ik heb niks gedaan dus rot op, samen met die domme exo vriendjes van je. Voor ik het wist stormde Yugyeom naar me toe, hij greep me bij me keel en keek me diep aan. Zijn ogen spuwde vuur, hij wou me nog strakker vast pakken maar er liep iemand de kamer in. Ik zag dat Kai naar Yugyeom liep, hij greep de achterkant van zn nek en trok hem naar achter. Ik snakte naar lucht en zakte op de grond, ik hoestte en paar keer en probeerde weer rustig adem te halen. Ik wreef over de plek waar hij me vast had, ik had zijn zwakke plek ontdekt. Kai nam Yugyeom mee naar de gang, Youngjae bleef in de kamer en ging naast me zitten. Onze ogen zochten elkaar, hij keek me aan en gaf me een kus op me wang. Ik voelde me op een of andere manier heel erg op me gemak, ik mis Yoongi en dit maakt het niet beter. Moet ik Yoongi achter me laten?

Yugyeom p.o.v

"Wat was dat daar net? Ze moet nog een tijdje in leven blijven hoor!" Ze zei dat ik moest oprotten met die domme exo vrienden van me, niemand zegt dat ik moet oprotten. Daarom greep ik haar bij haar keel, ze moet weten wie de baas is! "Laat haar maar aan mij over, ga anders wat dans oefeningen doen met Sehun of Chanyeol! Ik haal je straks wel op, ik heb een leuke klus voor je!

Yoongi p.o.v

Ik keek op me telefoon, ik had Lisa deze hele week al niet meer gezien. Ik heb nooit meer een sms of appje gekregen, zou ze me vergeten zijn? Ik liep uit me kamer en keek in de woonkamer, ik zag alleen Jisoo met Jungkook op de bank liggen. Ze hadden beide hun ogen dicht, dus ik liep stilletjes naar de keuken. Ik keek in de keukenla, ik zag een klein mesje en een iets groter mes liggen. Er lagen briefjes bij, ik pakte de twee briefjes en begon ze te lezen.

briefje 1:

Yoons, je zou je niet meer snijden! Ookal voel je je even kut, ik ben er voor je!
~ Lisa

briefje 2:

Toch weer doordrammen hè, waarom? Je bent een mooi persoon! Doe het niet, vergeet niet dat er mensen zijn die van je houden. Ze willen je niet zien in pijn!
~ Lisa

De tranen rolde over mijn wangen, ik liet de briefjes vallen en liet me op de grond vallen. Ik hoorde voetstappen van iemand, het was Hoseok. Hij ging naast me zitten, voor ik het wist liet hij mij op zijn schoot vallen. Hij aaide mijn haar totdat ik in slaap viel...

Taehyung p.o.v

Ik zag Hoseok naast Yoongi zitten, hij deed wat hij ook altijd bij mij doet. Ik voelde lichte steekjes van jaloezie ookal wist ik dat ze niet nodig waren, Hoseok en ik zijn nu al bijna 2 maanden bij elkaar. Ik hou super veel van hem, hij maakt me blij wanneer ik in een dip zit. Zegt dat ik mooi ben op de momenten dat ik mezelf walgelijk vind, zoent me op de plekken die pijn doen. Zingt de mooiste liedjes met me wanneer ik zeg dat ik niet kan zingen, helpt me met trainen wanneer ik zeg dat ik te slap ben. Hij helpt mij om van mezelf te gaan houden, ik zag uit mn ooghoek dat hij opstond. Ik voelde de tranen van me wangen afrollen, hij keek bezorgd naar me. Het enige wat ik kon doen was zijn gezicht vast pakken, hem een knuffel en een kus geven. De woorden kwamen als een gedicht uit mn mond "Ik hou van jou Jung Hoseok!♡"

Ik ben eindelijk terug schatjes, ik heb dit echt gemist haha. Ponykamp was super leuk! Ik hoop dat jullie genieten van dit hoofdstuk, ik heb dit hoofdstuk een deel geschreven op het liedje SAVE ME van Jero en Park Jimin. Voor degene die het liedje niet kennen zou ik een linkje plaatsen, het is btw niet Jimin van Bts! 

Love you all! 💓💞💘

Dangerous Love - Jimin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu