Atentie!

28 0 3
                                    

Eram in Valea morții.  Un loc unde odată frumos in ciuda numelui , acum era urat . Simt cv ca se mișcă sun pământ dar ..... reactionez prea tarziu. Loke ?! Era posibil ...?? Nu cred, trbuia sa fie in Taed la o întâlnire așa mi-au zis sursele mele . Dar n-ar fi imposibil sa nu fie el și poate o clona dar n-are cum , clonele necesita o cantitate mare de energie magica .
Ce sa fac ? Ce sa fac? ........

Natsu
Mama in loc sa păcălesc eu am fost ce păcălit. Și băieții au puteri wow..
In drum spre mlaștina sau locul inde era Lucy oprim sa le luam pe fete. Acestea arătau incredibil in costumele lor de lupta ma întreb oare cum o arată Luce in el???
Îmi iau gândul de la ea și ma gândesc cum de știu băieți ca Lole e cu Lucy ? Ea mi-a zis in mesaj ca termina repede dar asta nu pare cv ce se va termina repede ,acum ca stau sa ma gândesc poate a fost o înscenare ?
Nu n-are cum Lucy nu se lasă așa ușor păcălită dar totusi .. dacă ma înșel . Sunt scos din gânduri de glasul lui Jellal.
Jellal:-Natsu aproape am ajuns.
Natsu:-Ok?!( dar nush unde ar trebui sa ajung)
Erza:-Lucy va fi bine dacă pt ea îți faci griji. Am auzit multe povesti uimitoare despre ea.
Natsu:-Ce povesti ?
Erza:- Dacă nu sti nu ar trebui sa fiu eu cea care sa îți spună.
Gray:-Am ajuns.

Lucy
Ma lupatam cu clona dar in acealasi timp nu eram sigura dacă chiar este o clona . Mișcările erau fluide, puterea atacurilor era surpirinzator de puternice. Nu stiam ce sa cred ! Sa ma lupt ca capacitate maxima sa reduc din putere ?
   Dar atunci mi-a venit o idee ......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Natsu
Am ajuns. De-abia aștept sa sa ma lupt cu Loke și s-al bat m-ar. Vrea asta era total diferită de cum a descris-o Luce când mi-a povestit de misiunile ei . Cer era negru , copacii veștejite ,iar apa zici ca era petrol pământul era moale iar din el parca ieșea un gaz ciudat.
    Ajungând in vârful dealului văd lupta desfășurându-se , dar ceva era într-adevăr ciudat și dubios . Oh! NU!!!
Natsu :- Luceee.....!!!

Hei, știu ca e scurt și am promis unu lung dar îl voi continua. Faza e ca mi-am cam pierdut din abilitatea de scrie 😔😔(nici nush dacă am avut-o vreodată )dar sper sa va placa și nu fiți timizi și scrieți in comentarii cum vi sa părut

Va iubesc !! Și va las sa o citiți
💞💞❤️❤️🥰🥰😘😘

Ezitarea(Nalu)Where stories live. Discover now