Bölüm:6 "Öpücem Gel"

105 10 0
                                    

"BÖLÜM:6 "ÖPÜCEM  GEL"

Kalbim korkudan hızlı atıyordu. Karşım da duruyordu resmen,başımı öne eğip yüzümü yıkadım ve geri kaldırdığım da kimse yoktu. Ne yani hayal mi gördüm ben? İçimde ki ses 'içki kafa yaptı' diyordu. Kustuğum yerleri yıkadıktan sonra kendimi düzgün yürüterek lavabodan çıktım.

Telefonum titremeye başladığın da kim olduğuna bakmadan açıp kulağıma yasladım. "Buyrun? Kimle görüşüyorum acaba?" deyip cadı kahkahası attım. "Lan sen sarhoş mu oldun!" diye bağırdı birisi. Kaşlarımı çatıp "Kimsin ayol sen? Çıkaramadım seni? Ben normal de sarhoş olmazdım ama içkiyi çok kaçırdım," son harfi uzatarak söylemiştim.

"Geliyorum. Bir yere ayrılma Maviş," dedi. "Ha sen şu gıcık karşı komşumsun? Maviş diyince çıkardım," dedim. Telefonda ki ses kesilmişti, "Komşu! Telefonu mu kapadın?!" dedim.

  "Şu dövmelinin yanındasın değil mi?"

   "Sana ne?!" diye bağırdım. İçimde ki ses 'bence özel günündesin' diyordu. Telefondan ses gelmeyince, kapattım. Bar tezgahına oturup kafamı tezgaha koydum. "Başım çatlıyor!" diye mızmızlandım. Koray, dediğime bir şeyler gevelemişti.

  Biri bana dokununca,irkilildim ve başımı kaldırıp gelene baktım. "Ha şu komşu beycikte gelmiş. İçkimizi alır mısınız?" diye sordum. Gözlerini devirip kolumdan tuttuğu gibi kaldırdım. Koraya bakmadan "Koray! Sonra gelirim yanına! Bu komşu beni götüyor ama neyse!" bağırdım.

  Beni sürükleyerek dışarı çıkardı. Gökyüzüne bakınca ayı gördüm. Ben durunca Ural da durdu. "Aya baktım seni gördüm..." Ural'a bakıp "sana baktım,ayı gördüm," diye geveledim. Yüzüme öylece baktı. Kahkaha atarak iki elimi yüzüne götürüp sıktım "Ya sen üzüldün mü?" diye dalga geçtim.

  Önüne dönerek beni kolunun altına aldı. Yürürken "Biri şu Dünya'yı durdursun yeaaa,dönüyor!" bağırdım.

   "Kızım ne içtin de bu hâle geldin?"

   Elimle Ural'ı durdurup önüne geçtim "Öpücem,gel!" dedikten sonra parmak uçlarım da yükseldim ve yanağını öptüm. Diğer yanağına geçeceğim de beni durdurup, eğilerek omzuna attı.

   "Gel, öpücem!"

   "Bir daha bu kadar kaçırma,hiç çekilmiyorsun," dedi.

   "Yağmur alışkın,beni çeker! Hem beni çekemiyorsan bırak ve kendin git!"

  "He sus,"

  Çırpınmaya başladım ve başımı kaldırıp etrafa baktım. "Öpücem diyorum. Komşu Beycik," dedim. Beni dinlemeyerek bir yere yürümeye başladı.

  "Ural?"

   "Ne?"

   "Aslında Dünya dönmüyor, biz de dönmüyoru, insanlar dönüyor,"

  "Haklısın,"
  
   "Gel öpücem. Haklı diyen du-" lafımı keserek beni indirdi. Sarsılarak düzgün durmaya çalıştım. Sanki karşımda öğretmenim varmış gibi parmağımı kaldırarak "Öpücük?" diye sordum. Gözlerini devirerek arabanın kapısını açtı ve beni içeri itti. "Yavaş!"

  Şoför koltuğuna oturduğun da Ural'a baktım ve "Benim arabam nolucak?" diye sordum. "Sonra alırız," deyip gaza bastı. Eve gidene kadar bağıra bağıra şarkı söylemiştim ve Ural da "Kulağımı siktin," deyip durdu. Eve geldiğimiz de arabadan indim. Sarsılarak apartmana doğru yürüme başladım. "Sarhoş değilim! Tek içkiyi fazla kaçırdım!" diye bağırdım.

Mürekkebin Siyah KelepçesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin