27. kapitola

466 26 0
                                    

  Dnešek začal tak dobře a skončil tak špatně, takhle jsem si to rozhodně nepředstavovala. 

----------------------------

Zaklepu na dveře a vejdu se slovy ,,Sandy, promluvíme si?" ,,Jo." ,,Co se děje Sandy. Proč si tak naštvaná?" pohlédnu na ní tázavě a sednu si vedle ní na postel. ,,Já ani nevím. Naštvalo mě, že nám o tom neřekli dřív. Ano, asi to mysleli dobře, ale kurňa! Dyť oni zmizejí na čtyři měsíce! Co tu budeme bez nich dělat? Tak moc Ashleyho miluji, že si nedokážu představit minutu na tož čtyři měsíce bez něho." řekne trhavě jakoby chtěla brečet. ,,Sandy, já taky Andyho miluji z celého srdce, ale vím, že hudba je pro něj strašně důležitá a musím tohle přetrpět, aby mi potom neutekl za někým kdo tohle chápe. Rozhodně za nimi budeme jezdit." řeknu povzbudivě, abych ji uklidnila. Rozhodně nechci, aby si mi tady rozbrečela, tolik nesnáším ji vidět smutnou. ,,Myslíš, že budou chtít, abychom jezdily?" ,,Jak by tě mohl napadnout opak? Mají nás rádi a o co, že CC pozve Cristin a Jake s Jinxxem zase holky." ,,Děkuji Carrie." poděkuje mi Sandy už s úsměvem. ,,Není zač. Vždy tu pro tebe budu, i kdybys mě měla probudit ve dvě ráno jenom, aby sis se mnou promluvila, tak to udělej. Od toho jsou kamarádky. A teď. Co kdybych došla pro něco k jídlu a my bychom si pustily nějaký film?" řeknu tázavě s doufáním, že mojí nabídku příjme. ,,Skvělí nápad Car." ,,Jupíí, počkej na mě, mezitím můžeš vybrat film." 

Seběhnu dolů po schodech a všechny pohledy se na mě přesunou. Rychle jim vysvětlí, že by mělo být všechno v pořádku, řeknu ať si Ashley se Sandy zítra pořádně promluví, ostatně ať si všichni pořádně promluvíme. Seberu čokoládu, udělám popcorn, vezmu nějaké jídlo a rychle zase běžím za Sandy do pokoje kde si společně užijeme krásný večer u filmu s jídle. 

Takže je 22:23 a já pro vás píšu tuto kapitolu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Takže je 22:23 a já pro vás píšu tuto kapitolu. Dnes již druhou, ale myslím, že to nevadí protože jsem vám v poslední době nic nevydala, tak si to zasloužíte. Ano, je kratší, ale to podle mě nevadí, hlavně, že něco vyjde, že? Bohužel vám nebudu slibovat, že se moje vydávání kapitol zlepší, protože se dostatečně znám, ale budu se snažit! Děkuji za 4,2 k přečtení, vážím si toho, vážím si vaší podpory. Byla bych ráda za hvězdičky, komentáře, další přečtení. Setkáme se u další kapitoly. 

TajemneJmeno

Kosmetička BVB (Black Veil Brides)Where stories live. Discover now