Κεφάλαιο 26ο

2K 133 12
                                    

Τεο POV

Έχουμε γυρίσει στην Αθήνα εδώ και περίπου 1,5 βδομάδα. Δεν 3 μέρες είναι η αναμενόμενη πορεια και όλη η συμμορία είναι πραγματικά πολύ αγχωμένη. Με την Μαρία δεν έχω επικοινωνήσει από τη μέρα που έφυγα. Την πήρα τηλέφωνο της έστειλα και μερικά μηνύματα όμως δεν απάντησε. Περιμένω να γυρίσει. Μου το υποσχέθηκε. Μου υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα μου στη πορεια.

"Τεο παμε;" μου φώναξε ο Λουκ και εγώ του έγνεψα. Έχουμε συνάντηση στην αποθήκη σήμερα για κάποιες τελευταίες λεπτομέριες και για τα πανό.

Κατεβήκαμε κάτω και μόλις βγήκαμε από το σπίτι είδαμε την Εύα η οποία είναι πλέον στη συμμορία.

"Αμάν ρε αγόρια τόση ώρα Περιμένω" παραπονέθηκε η Εύα και ο Λουκ την πήρε αγκαλιά και τη φίλησε

"Ήρεμα γκρινιαραα" είπε ο Λουκ και της φίλησε τη μύτη. Μπήκαμε στο αμάξι του λουκ και πήγαμε στην αποθήκη. Εκεί ήταν μαζεμένα όλα τα παιδιά. Μπήκαμε μεσα και αφού χαιρετηθηκαμε αρχίσαμε τη δουλειά. Εγώ ο Λουκ και ο Μάικ φτιάξαμε το σχέδιο που θα ακολουθήσουμε στην πορεία ενώ η Εύα με την Αλεξια είχαν αναλάβει τα πανό.

Καθόλου στο καναπέ με μια μπύρα στο χέρι και τις κοιτούσα. Θυμήθηκα τότε που ήταν η πρώτη πορεία της Έλλης και είχε φτιάξει και έφτιαχνε πανό. Ένιωσα ξαφνικά ένα χέρι να με χαϊδεύει στη πλάτη

"Θα έρθει θα το δεις" μου είπε ο Λουκ

"Το ελπίζω"

Αφού τελειώσαμε τα πάντα αποφασίσαμε να παμε να φάμε. Έχουμε φτιάξει πλάνο για τη μέρα της πορείας. Για το τι θα κάνει ο καθένας. Έχουμε βάλει και την Έλλη μέσα αν και δεν ειμαι και πολυ αισιόδοξος για το αν θα έρθει.

Αφού φάγαμε μαζευτήκαμε με τα παιδιά στο σπίτι μας για να συζητήσουμε κάποια πράγματα σχετικά με την πορεία.

"Λοιπόν καταλάβατε όλοι το πλανο;" ρώτησε ο Μάικ και όλοι γνεψαμε

"Επαναλαμβάνω ο Λουκ με την Εύα εγώ με την Αλεξια και Τεο με την Έλλη"

"Αν έρθει" είπε η Εύα

"Θα έρθει" είπε απόφασιστικα ο Λουκ και την κοιτούσε με τόσο έντονο βλέμμα σαν να τη μαλώνει

"Πρέπει να είσαστε όλοι πολύ προσεκτικοί. Θα γίνουν σίγουρα επεισόδια. Αφήστε που οι μπάτσοι μας έχουν στο μάτι και θα μας παραφυλανε. Για κανέναν μα για κανέναν λόγο δεν θα βγάλετε τις κουκούλες και τις μπαντανες σας" είπε η Αλεξία προσπαθώντας να αλλάξει κουβεντα

Anarchy girlΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα