E18◆

736 67 8
                                    

Ben şaşırmış bir vaziyette gözlerimin dolmasına izin vermiştim. Ne yapacaktım? Ardaya döndüm ve bana anlamaz gözlerle bakıyordu. Herkes benim cevabımı bekliyordu.

Aras'a dönüp yardım bakışları istedim. Herkes

"Evet ,evet de!" diye bağırıyorlardı. Asya ise ağlıyordu. Çözüm lazım.

Efe: "Hadi meleğim sen de beni seviyorsun değil mi?" Hayır sevmiyorum!

"B ben.." aklıma bir şey gelmedi Arda ayağa kalktı ve yanıma geldi.

" Efe ben seni.." sevmiyorum diyememiştim!! Lanet olsun neden zorlanıyordum sevmiyorum ama onu üzmek istemiyorum! Arda :

"Sevgilisi var!" dedi bir dakika tamam iyi yaptı da sevgilim kim hangi akla hizmet bunu dedi Arda elimi tuttu Efe ve diğerleri saşkınca bakıyordu.

Efe: "Mina cevap ver meleğim sana soruyorum! Sen de beni seviyorsun değil mi? Sevgilin olmadı senin hiç! "

Evet doğru of aptal Arda ya!

Arda: "sevgilisi benim!" yok artık daha neler!

Efe: "Kanıtla o zaman öp! " hahha şaka ya ben Ardayı öpücem! Arda bana döndü ve maalesef der gibi baktı. İlk öpücügümü Arda aldığı yetmiyor gibi bir de ilk sevgilim moduna girdi!

Arda bana yaklaştı ve dudakları ile dudağıma buse kondurdu. Babam beni böyle görseydi gömerdi herhalde. Nazikçe geri çekildi. Şuan utançtan gerçekten elma gibi olmuştum. Efe bir şey demeden mikrofonu bıraktı ve küfür edip gitti.

Herkes hala şaşkınca bize bakıyordu. Benim gözlerimden yaşlarım döküldü. Arda elimi bıraktı ve kollarını bana sardı. Ona sarılarak ağlamak güzeldi. Kulağıma eğilip

" Özür dilerim küçük kelebek" dedi ve geri çekildi. Ona çok kızgınım! Pislik! Off inanmıyorum şuan bizi sevgili sanıyorlar!! Halbuki hiç sevgilim olmadı ne kadar aptalca! Off neyse ilk deneyimim olur ! Aman ya ben ne diyorum ilk deneyim şuan sinirden gözlerim dolmuştu ve utançtan yerin dibindeyim.

Koşarak lobiye gittim. Hala göz yaşlarım akıyordu. Ağlayarak asansöre bindim. Gene sarı yelloz vardı. Asansöre onu yok sayarak bindim. Kız pislik bir şekilde sırıtıyordu.

"Ne gülüyorsun aptal!"

" Bana sevgilinin olmadığını inkar etmiştin! "

" Hala yok! Hayatım da hiç olmadı zaten Arda ile sevgili değiliz! Sadece bunu yapmak zorunluyum! Arkadaşım ve kendim için! "

" Nasıl yaa siz yalan söylediniz o zaman gül gibi çocuk sana aşığım dedi onu umursamadın! "

" Sanane ki çünkü onu sevmiyorum arkadaşım seviyor ya ben neden anlatıyorum ki!!" dedim asansorden çıktım. Odama girdim ve kitledim üstten ardanın girmesini istemiyorum! Çeksin cezasını!

" Fuck You!!!" diye bağırdım kendi kendime sinirden. Bunların hepsi supernatural izlemekten. Duşa girdim ve soğuk suyu açtım göz yaşlarımın akmasına izin verdim. Arda neden sevgiliyim dedi ki ? Derdi ne bu çocuğun?

Şimdi sevgilisi gibi mi yapacağım? Asansörde neden beni kıskandırmak istedi? Beni öpme cesareti nerden? Bunları neden düşünüyorum ki?

Banyodan çıkıp altıma şort üstüme tişört giydim saçlarımı kendi haline bıraktım.Dalgalıydı Allah'tan. Yatağa uzanmadan önce kapıyı kitlediğime emin olmak istedim.

Yatağa uzanıp Ardayı bekledim. Saat 11.40 ve Arda yok! Kapının arkasına oturdum ve Ardayı hala bekleyecektim! Onu odaya sokmak istemiyorum! Birden oda anahtarı ile kapıyı açtı. Ama üstten kitliydi. Ben hemen yatağıma geçtim Arda

EZIKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin