17

3.5K 168 10
                                    

Efe benimle konuşmadan direk orayı terketti hayatını kurtardım ama el insaf insan bi tesekkur eder odun hergele.. eve geleli yarım saat oldu ve ben oturmuş ahmet kaya dinliyorum.. ne depresyon modundayım ne yapayımm..canım sıkılıyooooooooorrr. Uyusam iyi olacak sanırım..

Okul okul dediğin nedir ki gençliği öldüren katil ders ders dediğin nedir ki uykuyu kaçıran vampir... okula gitmekkk istemiyorum baaannne ha baannne...
Tabi ne kadar çabalasamda babam beni zorla uyandırdı.. bugün siyah yırtık kotumu guydim alta file çorap üstünede bordo salaş bi üst giydim iste siyah ayakkabı bordo ruj surdum baska makyaj yapmadan evden çıktım evin önündeki motoruma binip okula sürdüm..
Ateş ve ekibi bahçedeydi şaşırdım mı tabii ki hayır.. göz devirip okula girmek için adım attım ki ateş kulağıma eğilip " o ruju sil " diye tıslayınca sesli bi küfrettim .. sonuçta onane ateş bunu beklemiyodu anlaşılan ben ve yarattıcı küfürlerim orda put gibi donup kaldı bende sınıfa girdim anlaşılan kimse benim yeni halime alışamamış.. sanki yıllardır bu okuldaydım ya tobe tobee...
Ve bammm sınıfın sessizliği bozulur gözlüklü bi çocuk sınıfa girer oha lan sınıfta güneş gözlüğü kendimi tutamayıp bi kahkaha attım.. çocuk gözlüğünü çıkartıp hayırdır kardaş moduna girdi eller kollar falan bi tespihi eksik kekonun.. Te Allah m ya "yok birsey" dedim  "iyi" diye tısladı 😅😅 tabi ben hala gülüyorum resmen gözümden yaş geldi sınıf sınıf degil orangutan bahçesine döndü çocuk kolumdan tutup beni sürükledi..
Hadi gidelim bakalım istikamet bahçe..
Bahcenin ortasında duran yabancı pis pis sırıtmaya başladı .. aceppp ne yumurtlayyacak..
"Gülsene şimdi pis fahişe" diyince bi anda dondum kaldım ben fahişe bana fahişe tam yumruk atacakken çocuk yere düştü ateş çocuğun üstüne çıkmış yumruk üstüne yumruk atıyordu.. çocuk tepki bile veremiyordu efe gelip ateşi itti ne yani çocuğu kurtaracak mıydı ? Hemde bana fahişe dedikten sonraa..
Inanamıyorum arkamı dönmemle bi gürültü koptu oha bu sefer efe çocuğun ağzına yüzüne çalıştı... çocuk artık bayılma seviyesine gelmişti ki efe bana bakıp bağırdı " deniz beladan uzak duramaz mısın lan sen."  O bana lan mı dedi ? " sanane ef.. ya bıraksana ates beni " ates beni kolumdan tutmus çekiştiriyodu "kolumu çok begendiysen al senin olsun ateş" bahceden çoktan çıkmıştık ates resmen koşturmustu beni maraton koşucusu gibi hissettim kendimi mübarek..
Bi kac adım attı fazla yakınlaştık sanırım nefes almayı unuttum nefes nasıl alınıyordu ayy kalbimm..
" sadece kolun degil her seyini begeniyorum.. bana ait olan yanlzca kolun degil her seyin" diyince derin bi nefes aldım ne oluyo bana niye boyle tuhaf hissediyorum ne bileyim bi yandan ona sarilmak istiyorum bi andan yumruklamak.. çok farkli hisler hissetmemem gereken hisler.. ateşi itip okula girdim herkes bana cins cins bakıyordu.. derse girip abuk subuk bilgiler dinledikten sonra eve geldim ates hicbir derse girmedi şaşırdık mı asla... off ates e aşık mı oluyorum bilmiyorum cunku daha once kimseye aşık olmadım.. bilmiyorum ne yapmam gerek hicbir fikrim yokk .

Kolejdeki Çete- (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin